Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri formayı alacağım gibi öyle gözüküyor

Yorum

• Gri baya güzel gelmeye başladı baktıkça
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• - Bordo formaya şöyle bi şort uygun olurmuydu ne dersiniz
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Formalar gayet güzel. Şimdi gözü alışamayanlar veya beğenmeyenler sahada, oyuncularımızın üzerinde gördükten sonra eminim ki farklı düşünecekler.
          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Bordo formaya şöyle bi şort uygun olurmuydu ne dersiniz
            Pek olmadı sanki

Yorum

• forma numarası ve isimler güzel diill bnce , ingilizlerin kini cok begeniorm mesela chelsea keske ole olsaydı olede umut ediodum olur die olmadı
              Herkes Bize Hasta
              Biz O'na!

Yorum

• bende en çok çubuklu formamızı ve mankenleri beğendim
                McLas was Here

Yorum

• İlk olarak hooligans61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forma numarası ve isimler güzel diill bnce , ingilizlerin kini cok begeniorm mesela chelsea keske ole olsaydı olede umut ediodum olur die olmadı
                  Malesef İngilizleri beğenmekten Türkçe yazmayı da unutmaya başladık.

Yorum

• Formaları bizzat yakındna inceledim ve beğendim. Formalardan ziyade tshırler çok daha güzel yapılmış onlara bayıldım. Melih Gümüş Abi Sayesinde arkadaşa çubuklu forma geldi onu deneme şansımda oldu gerçekten güzel.

Ben daha çok ilk planda Tsırtlerden almayı düşünüyorum.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formaları bizzat yakındna inceledim ve beğendim. Formalardan ziyade tshırler çok daha güzel yapılmış onlara bayıldım. Melih Gümüş Abi Sayesinde arkadaşa çubuklu forma geldi onu deneme şansımda oldu gerçekten güzel.

Ben daha çok ilk planda Tsırtlerden almayı düşünüyorum.
                      - Mustafa yakından resim felan çektinmi
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Obaaaaa.

Onur'un t-shirt gözümden kaçmış.Kesinlikle ondan alacağım.

Yorum

• Forumdan yokmu o ŞANSLI 10 kişi içerisinde olanlardan
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Malesef İngilizleri beğenmekten Türkçe yazmayı da unutmaya başladık.
                            yok abi ya hızlı yazınca oyle oluyor yoksa yazmamda biraz alıskanlık yapmıs msn den
                            Herkes Bize Hasta
                            Biz O'na!

Yorum

• Formalar gerçekten hoş görünüyor yanlız çubuklu gibi olmazsa olmaz formalarımıza gövdesi borda kolları mavi olan 2 sezon önceki formamızın olması gerektiğini düşünüyorum.

Formalarımızda bir çok ayrıntı var ama dikkatimi çeken geçen sezondaki ensede yazılan TRABZONSPOR yazısını göremedim acaba varmı ?
                              Birde Karadenizfırtınası yazılacaktı bunuda göremedim..

Bu sezon Uzun kollu çubuklu forma alacağım ve parçalı kısa kollu..
                              En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 22:56.
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Ya arma nasıl arma ?
                                Geçen sezonki gibi mi ?
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X