- Bordo formaya şöyle bi şort uygun olurmuydu ne dersiniz
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Formaları bizzat yakındna inceledim ve beğendim. Formalardan ziyade tshırler çok daha güzel yapılmış onlara bayıldım. Melih Gümüş Abi Sayesinde arkadaşa çubuklu forma geldi onu deneme şansımda oldu gerçekten güzel.
Ben daha çok ilk planda Tsırtlerden almayı düşünüyorum.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Formaları bizzat yakındna inceledim ve beğendim. Formalardan ziyade tshırler çok daha güzel yapılmış onlara bayıldım. Melih Gümüş Abi Sayesinde arkadaşa çubuklu forma geldi onu deneme şansımda oldu gerçekten güzel.
Ben daha çok ilk planda Tsırtlerden almayı düşünüyorum.
- Mustafa yakından resim felan çektinmi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Formalar gerçekten hoş görünüyor yanlız çubuklu gibi olmazsa olmaz formalarımıza gövdesi borda kolları mavi olan 2 sezon önceki formamızın olması gerektiğini düşünüyorum.
Formalarımızda bir çok ayrıntı var ama dikkatimi çeken geçen sezondaki ensede yazılan TRABZONSPOR yazısını göremedim acaba varmı ?
Birde Karadenizfırtınası yazılacaktı bunuda göremedim..
Bu sezon Uzun kollu çubuklu forma alacağım ve parçalı kısa kollu..
En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 22:56.
Yorum