Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antreman ürünleri de çok güzel .

Fiyatlar hala belli değil heralde ?

Yorum

• Herşey bir tarafa bu sene formalarımızda ay-yıldız olması bambaşka güzel...

Allah eksik etmesin...
      Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• Gri formayı beğenmeyenlerin aksine, bana göre muhteşem bir hava katacak takımımıza.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gri formamızın tasarımı gayet güzel. Sadece gri olmaması, içinde bordo mavi renklerin kullanılması bir incelik. Forma modeli benim sevdiğim, Arsenal'in çizgilerinden yola çıkılarak tasarlanmış Aston Villa tarzı olarak ta bilinen bir model. Aynı modelin gri yerine mavi olanı yapılsaydı diye önerilerde bulunmuştum.

Gri formaya şimdilik ısınamayanlar olabilir bence sahada futbolcular üzerinde görünce fikriniz değişecektir eminim. Grinin bordo ile uyumu da hoş olmuş.
          ------------------------------------------------------------------

Renk uyumu,dizaynı,Bordo-Mavi si derken gerçekten harika olmuş gri formamız,çok beğendim,beğenmekle kalmayıp kardeşime alacağım çok kısa zamanda.Çubukluya zaten diyecek tek kelime yok bana göre

a f s hocam emeğiniz çok,hakkınız ödenmez,sağ olun-var olun.
          öbür Resimlerde begenmemistim bu Formayi. Ama bu resimde Forma cok hosuma gitti
          Müthis ötesi bile diyebilirim.
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• 85-80-75-60 idi hatırladığım kadarıyla.
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• hala düşünür dururum; beyaz formamızın logolar ve reklam haricinde "içlikten" ne farkı vardır diye?
              bu kadar berbat bir tercih olamaz diye dövünüyorum, kızıyorum.. keza alternatifleri boy boy dururken..

özellikle Alemannia Aachen takımının formasında beyaz mavi, formasyonunu düşününce çıldırmamak elde değil..

bu işin başına bilen birilerinin gelmesi şart!
              Girls from your city

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gecen seneki beyaz formadan almıstım bu yıl tasarlananını gormek firsat olmadı daha ama kesim olarak geçen yıl ki daha hoş geldi benım gozume ancak formayı gorup kalitesine dokunmak daha sağlıklı bi yorum sağlayacaktır.

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hala düşünür dururum; beyaz formamızın logolar ve reklam haricinde "içlikten" ne farkı vardır diye?
                  bu kadar berbat bir tercih olamaz diye dövünüyorum, kızıyorum.. keza alternatifleri boy boy dururken..

özellikle Alemannia Aachen takımının formasında beyaz mavi, formasyonunu düşününce çıldırmamak elde değil..

bu işin başına bilen birilerinin gelmesi şart!
                  geçen sene yakalı forma istemiyoruz diye bas bas bağırıldı simdi de yakalı forma istiyoruz öncelıklerınızı belirleyin daha sonra istek de bulunun eğer aranırsa her ürüne bir kulp bulunur.

Yorum

• sadece forma konuşuluyor fakat bizim diğer ürün çeşitlerimizde oldukça eksik.
                    forma hadi tamam ama thşirt,şort,sweat, mont, vb. ürün çeşitlerini hem artırıp hemde kalitelerini
                    artırılması gerektiğini düşünüyorum.
                    geçen hafta eskişehirden trabzona geldim fakat inanın alacak bişey bulamadım.rakiplerimize baktığımız zaman kaç çeşit ürün çıkardıklarını görünce öfkeleniyorum. bu işin daha profesyonel ellerde yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçen sene yakalı forma istemiyoruz diye bas bas bağırıldı simdi de yakalı forma istiyoruz öncelıklerınızı belirleyin daha sonra istek de bulunun eğer aranırsa her ürüne bir kulp bulunur.
                      son 2 sezondur aldığım ilk forma tercihim yakalı olmakta..
                      bunu o şekilde dövünenlere karşı söylemeli ve sitemde bulunmalısın..
                      bundan öncede bu şekilde önerim olmuştu.. düz renklere bir dizayn içerisine oturtup daha çekici kılabilmek..
                      geçen yıl ki tepkilere rağmen sonuçta tercih klubün.. ve önüne getirilen seçeneklerden bu olsun ya da olmasın dersin..
                      Girls from your city

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Australya Milli Formasi, bizimkiler böyle bir Forma yapsa, herkes Antraman T Sörtüyle maca cikiyoz derlerdi herhalde Halbuki güzel Forma

Simdi Üst parcayi Bordo, aracizgiyi mavi, altini gri düsünün. yada üsten mavi, bordo gri.
                        Evde Avusturalyanın maçını izliyorduk. Dedim ki formaları ne güzel. Kuzen aynen şunu dedi "O ne öyle antreman forması gibi"
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          son 2 sezondur aldığım ilk forma tercihim yakalı olmakta..
                          bunu o şekilde dövünenlere karşı söylemeli ve sitemde bulunmalısın..
                          bundan öncede bu şekilde önerim olmuştu.. düz renklere bir dizayn içerisine oturtup daha çekici kılabilmek..
                          geçen yıl ki tepkilere rağmen sonuçta tercih klubün.. ve önüne getirilen seçeneklerden bu olsun ya da olmasın dersin..
                          işte burada talep devreye giriyo nike bize 2 sezon yakalı forma uretti ancak satılan formalar arasında en kalitesiz olanlarıydı bu sene tamamen kaldırdılar.

Yorum

• Formalarımızın hepsi güzel en güzel olanı TÜRK bayrağının tekerar formalarımızda yer alması.TÜRK bayrağını formalarımızdan çıkartığımızdan beri büyük başarılara hasret kaldık.İnşallah bu sene başarılarla dolu bir sezon olur.Özlediğimiz şampiyonluğa kavuşuruz.

Yorum

• Yoğun talep resmi sitelerimizin çökmesine neden oldu galiba.
                              Ürünler satışa çıksa hemen iki forma (çubuklu ve parçalı) ve antrenman malzemlerinden sipariş vereceğim ama siteler hala aktif hale gelmedi..
                              Ayrıca şahsi kanaatim o ki gücü ve fırsatı olan herkes bayraklı formalardan kesinlikle edinmeli, formalarımız her zaman güzel ama bayrakla daha bir güzel..
                              TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İdman ürünlerinde kullanılan arma doğru olan. Madem yapabiliyorsun formalarda neden millete eziyet çektiriyorsun yahu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X