Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bordoblue (bxb) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam şaka mı bu. Bu Gri forma ne öyle ya.Bütün sene forumda forma tartışmalarını takip ettim.Onlarca forma gösterildi,örnek gösterildi.Sonuç 3. ligde bir takımın bile giymeyeceği bir forma.Pazarda satılan 5 milyonluk formalardan tek farkı takım amblemi.Şu an küfür ediyorum.
Yinede diğerleri belki... diye dayanıyorum.Çubuklununda geçen seneden hiçbir farkı yok.Yine kimse umursamamış bu forma işini.Allahtan Türk bayrağı varda farklı diyebileceğiz.
Hele ki çubuklu çok güzel...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet..Daha önce de yapıştırma olacağı söylenmişti..DRAGO GABRIC
Yorum
-
Öyle ve ya böyle bize özel bir forma yapıldı arkadaşlar ...
Daha görmeden etmeden incelemeden hemen kırıp dökmeyelim ...
GRİ FORMA BİZE ÖZEL VE BAŞKA TAKIMDA YOK BENİM GÖRDÜĞÜM KADARI İLE ...
İlerleme var ve bence daha çok güzel şeyler olacak ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda aylardır beklediğimiz çubuklu formamız
Yorum
-
İlk olarak BORDO-MAVİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı adama çektirmişler onu da göbbek ve meme
Dur bakalım tanıtım yapılsın beraber eleştiririz ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana sorarsan formalar güzel...
Hele ki çubuklu çok güzel...
Elbette zevkler renkler asla tartışılamaz.
Ama bence forma tasarımlarımız biraz daha ezber bozan, agresif,epik bir tarzda üretilmeliydi.
Adeta geçen senenin kopyası olmuşlar!
Gri forma bana kalırsa olmamış, çünkü bordo mavi renklerle gri birbirini tutmuyor.
Sade tek gri olsa üzerinde hafif şöyle agresif,saldırgan çizgiler olsa imiş biraz daha mı iyi olurmuş acaba?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarihlerden fışkıran bozkurt kardeşim. avatarında da ağzında haç olan bir karton kahramanı yerine ideolojine yakışır bir kahramanın resmi olsa çok güzel olurdu...İdeolojime sadece bir kelimeyle karar vermeyin
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana sorarsan formalar güzel...
Hele ki çubuklu çok güzel...
Çubukluya gelince kötü demedim,ama yenilik yok üzerinde.Yenilik olmazsa kimse yenisini almaz ki,geçen sezonkini al giy aynı.
Öyle gözüküyor ki bu sene yine çubukluya talim.Tabi diğerlerini de görmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş sende taktın istenmeyen yağlara
Dur bakalım tanıtım yapılsın beraber eleştiririz ...biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum