Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alejandro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Armalar bize özel olmuş.
    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak bordoblue (bxb) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam şaka mı bu. Bu Gri forma ne öyle ya.Bütün sene forumda forma tartışmalarını takip ettim.Onlarca forma gösterildi,örnek gösterildi.Sonuç 3. ligde bir takımın bile giymeyeceği bir forma.Pazarda satılan 5 milyonluk formalardan tek farkı takım amblemi.Şu an küfür ediyorum.
      Yinede diğerleri belki... diye dayanıyorum.Çubuklununda geçen seneden hiçbir farkı yok.Yine kimse umursamamış bu forma işini.Allahtan Türk bayrağı varda farklı diyebileceğiz.
      Bana sorarsan formalar güzel...
      Hele ki çubuklu çok güzel...
      Hamiş

Yorum

• Arkada yok zaten.Mesajı silmişler.Başka bir foruma ait.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet..Daha önce de yapıştırma olacağı söylenmişti..
          Öyle denildi ama gri formanın büyük resminde gayet net şekilde dikişli olduğu gözüküyor
          DRAGO GABRIC

Yorum

• Öyle ve ya böyle bize özel bir forma yapıldı arkadaşlar ...

Daha görmeden etmeden incelemeden hemen kırıp dökmeyelim ...

GRİ FORMA BİZE ÖZEL VE BAŞKA TAKIMDA YOK BENİM GÖRDÜĞÜM KADARI İLE ...

İlerleme var ve bence daha çok güzel şeyler olacak ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Çizgili formamızın da büyük resmi çıktı ama paylaşmamız yasak galiba.

Yorum

• aynı adama çektirmişler onu da göbbek ve meme
                biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buda aylardır beklediğimiz çubuklu formamız

en cok hosuma gıden 1.kolların artık lastikli yapıda olması 2.şortlarımız artık uzun emınım cok daha hos gorunecektır.

Yorum

• Armayı kesttt gayet başarılı görünüyor burdan
                    - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Formalarımız harika harikaaaa
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak BORDO-MAVİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynı adama çektirmişler onu da göbbek ve meme
                        Kardeş sende taktın istenmeyen yağlara

Dur bakalım tanıtım yapılsın beraber eleştiririz ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih bey,Değerli renktaşım.
                          Elbette zevkler renkler asla tartışılamaz.
                          Ama bence forma tasarımlarımız biraz daha ezber bozan, agresif,epik bir tarzda üretilmeliydi.
                          Adeta geçen senenin kopyası olmuşlar!
                          Gri forma bana kalırsa olmamış, çünkü bordo mavi renklerle gri birbirini tutmuyor.
                          Sade tek gri olsa üzerinde hafif şöyle agresif,saldırgan çizgiler olsa imiş biraz daha mı iyi olurmuş acaba?
                          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tarihlerden fışkıran bozkurt kardeşim. avatarında da ağzında haç olan bir karton kahramanı yerine ideolojine yakışır bir kahramanın resmi olsa çok güzel olurdu...
                            Ağzında haç olması neyi çağrıştırdı bilmiyorum. Düz mantık bakın olaya İdeolojime sadece bir kelimeyle karar vermeyin
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fikirlere saygılıyız elbet ama artık bir fenerlinin,cimbomlunun yanında formamla otururken kalitemle ezmek istiyorum artık bende.Trabzonda havalar güzeldir elbet ama tüm eleştirileri İstanbulda biz yiyoruz.Ben bu gri formayla diğer takımlı arkadaşlarımın yanına gitmem.
                              Çubukluya gelince kötü demedim,ama yenilik yok üzerinde.Yenilik olmazsa kimse yenisini almaz ki,geçen sezonkini al giy aynı.
                              Öyle gözüküyor ki bu sene yine çubukluya talim.Tabi diğerlerini de görmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeş sende taktın istenmeyen yağlara

Dur bakalım tanıtım yapılsın beraber eleştiririz ...
                                ya diğer formaları beklerkene biraz geyik yaptım maksat kıllık
                                biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X