Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avustralya ligi

nevcastle jets:https://shopdesq.imgstg.com/index.cf...844&OrgID=7644

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Gençlerbirliği 2012-13 (Lotto):

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gençlerbirliği 2012-13 (Lotto):

Forma mi bu?

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şu lig tarihinde forma konusunda asla ama asla beğenmediğim bir kulüpmüş GB Bugün net olarak ve ilk defa gözüme çarptı.Bu kadar geçmişi olan bir kulüp forma konusunda çok düzler hatta başarısız ötesiler.

Semtimin takımı Kartalspor bile mükemmel 2-3 forma yapmıştır, ama GB'nin aklımda kalan yer edenb farklı bi forması yok.Akhisar bile bu sezon fantazi yaptı.Kasımpaşa bile pembe forma giydi ya Allah korusun bizleri bu şekilde anlaşılacak olan Lotto'dan . . .
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forma mi bu?

..
            Resmî web sitelerinde yeni transferlerinin haberini verirken tesadüfen gördüm. Gençlerbirliği'nin geçen sezonki forması bu değildi. Muhtemelen yeni formaları...
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Resmî web sitelerinde yeni transferlerinin haberini verirken tesadüfen gördüm. Gençlerbirliği'nin geçen sezonki forması bu değildi. Muhtemelen yeni formaları...
              Cok kötü olmus.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gs nin forma renkleri sarı kırmızı dan ziyade bordo-turuncu gibi nerdeyse

Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı.
                Renkleri zaten bunlar. Tam olarak sarı kırmızı kullanmamalarının da sebebi bu
                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Madem bu sene İnter'den giyecez, o zaman komple İnter'den giyelim Home ve Away'den.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

ben lottoda olsam bunu tasarlayanı kovmuştum berbat ötesi bir şey bu...

Yorum

• Trabzondan artık bülbül ötmüyor tişörtünü kargoyla gönderebilecek olan var mı bana ? Buralarda yok maalesef
                      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yapmayın lütfen,yapmayın böyle şeyler
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzondan artık bülbül ötmüyor tişörtünü kargoyla gönderebilecek olan var mı bana ? Buralarda yok maalesef
                          İyi aklıma getirdin la ben haftasonu alayım bitane kendime Yarın konuşalım sana da alırım
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

yanilmiyorsam bu 2-3 yil oncesinin formasi.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bir gün mutlaka...

7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X