İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözlerime inanamadım bu fotoda gerçekten "gelişim" söz konusu gayet güzel olmuş. Adım adım profesyonelleşiliyor.
Yorum
-
İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma olmasın ya,bu kadar uğursuz bir renk yok.Bu sezon beyaz forma giydiğimiz maçlarda galibiyet hemen hiç yok.Beyaz formaya hayırBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye forma seçimi oturuş diziliş düzeni forma lansmanlarındaki acemilikten çok uzakta gayet güzel olmuş. şenol güneşin arkasında onurun durması felan hem çok manidar hem çok güzel
Yorum
-
TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği özel minyatür Türkiye Kupalarını satışa sundu.
Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan takımımız, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel olarak gümüşten yapılan ve aslına birebir benzeyen, aynı zamanda sınırlı sayıda üretilen kupalar tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kupaların ebatları gramı hakkında bilgisi olan varmı? Ben birazdan bi dışarı çıkacağım bakayım kupa temsiline canlı gözle bi.
Bu olabilir mi?
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bordo şortu kaldıralım
Su parcali'dan bir kurtlulalim, gecen senede bizi Sampiyonluk'dan etti .. Bu senede hep yenildik
Bir IBB macini kazandik, ondadan zaten bir kgariplik var 6-1 fark attik
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu olabilir mi?
ali fuat abi diğer kupanın başlığında yazdığım yazıyı aynen burayada kopyalayayım
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoftaki ts clubda baktım fotolardakinden daha farklıydı. yaklaşık 15 cm felan büyüklüğünde. üzerinde sitedeki gibi sezon felan yazmıyor. daha farklıydı ama güzeldi. son paylaşılan fotodaki de bana çok büyük geldi oftaki bu kadar büyük değildi.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum