Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gözlerime inanamadım bu fotoda gerçekten "gelişim" söz konusu gayet güzel olmuş. Adım adım profesyonelleşiliyor.
    bu fotonun aynısı 2003 yada 2004 de çekilmişti.gene dergi vasıtasıyla almıştım. gelişen bir şey yok.

Yorum

• Beyaz forma olmasın ya,bu kadar uğursuz bir renk yok.Bu sezon beyaz forma giydiğimiz maçlarda galibiyet hemen hiç yok.Beyaz formaya hayır

Yorum

Gözlerime inanamadım bu fotoda gerçekten "gelişim" söz konusu gayet güzel olmuş. Adım adım profesyonelleşiliyor.
        ben bir gelişim göremiyorum, sen nasıl görebildin anlamadım arkadaşım. helal olsun

Yorum

• niye forma seçimi oturuş diziliş düzeni forma lansmanlarındaki acemilikten çok uzakta gayet güzel olmuş. şenol güneşin arkasında onurun durması felan hem çok manidar hem çok güzel
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyaz forma olmasın ya,bu kadar uğursuz bir renk yok.Bu sezon beyaz forma giydiğimiz maçlarda galibiyet hemen hiç yok.Beyaz formaya hayır
            bence bordo şortu kaldıralım

Yorum

niye forma seçimi oturuş diziliş düzeni forma lansmanlarındaki acemilikten çok uzakta gayet güzel olmuş. şenol güneşin arkasında onurun durması felan hem çok manidar hem çok güzel
              ben forma kalitesinden bahsetmiştim. sen lansmandan bahsediyormuşsun. yanlış anlaşılma oldu.

Yorum

• TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği özel minyatür Türkiye Kupalarını satışa sundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan takımımız, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel olarak gümüşten yapılan ve aslına birebir benzeyen, aynı zamanda sınırlı sayıda üretilen kupalar tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu kupaların ebatları gramı hakkında bilgisi olan varmı? Ben birazdan bi dışarı çıkacağım bakayım kupa temsiline canlı gözle bi.

Yorum

Bu kupaların ebatları gramı hakkında bilgisi olan varmı? Ben birazdan bi dışarı çıkacağım bakayım kupa temsiline canlı gözle bi.

Bu olabilir mi?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

bence bordo şortu kaldıralım
                      Ne beyaz forma, nede bordo sort

Su parcali'dan bir kurtlulalim, gecen senede bizi Sampiyonluk'dan etti .. Bu senede hep yenildik

Bir IBB macini kazandik, ondadan zaten bir kgariplik var 6-1 fark attik

Yorum

• evet parçalıdan vazgeçilmeli bi forma hakkımızı farklı bi çizgilere kullanalım ... düz beyaz üstüne dalga filan ne biliyim parçalı olmasın

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu olabilir mi?

ali fuat abi diğer kupanın başlığında yazdığım yazıyı aynen burayada kopyalayayım

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oftaki ts clubda baktım fotolardakinden daha farklıydı. yaklaşık 15 cm felan büyüklüğünde. üzerinde sitedeki gibi sezon felan yazmıyor. daha farklıydı ama güzeldi. son paylaşılan fotodaki de bana çok büyük geldi oftaki bu kadar büyük değildi.

Yorum

• interin yeni formasi......degisik bir cubuklu

Yorum

• Çok acayip bir forma olmuş gerçekten de.

İşte ben buna özel forma derim.

bu arada Barça formasından hala ses seda yok.

Yorum

• 80li yılları andırmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X