Yönetim, biraz önce zeytinyağlı pırasa yemiş adam b.ku rengi bişey istese, Nayk onu da yapar mı acep... Bu fikrin kimden çıktığı umurumda bile değil. İki senedir bizi kandıran Nayk, önce adam gibi bir BORDO-MAVİ forma yapsın da rüştünü ispat etsin... Gri gibi silik bir renge evet diyecek tasarımcının da diplomasına tüküreyim... Sanki Jüpiter İdman Yurdu'na forma yapıyor zahirler...
Abi kusura bakma çok güzel yazmışsın çok güldüm.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Hamsili forma ifadesi kimin ağzından duyduk ilk, bilin bakalım kim. En çok vizyon sahibi olan yöneticimiz. Evet sayın HH'nin dahiyane fikridir hamsili forma.
Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
bordoyla mavi yanyana olmalı benim düşüncem bu. misal ts club zamanında da nike da da kappada da turuncu formalar vardı. kappada turuncu ve bordo kumaş , mavi dikiş vardı. tsclubda turuncu forma ve bordomavi kuşaklar vardı. nike dümdüz turuncu idi ve benim düşüncem turuncu formalarımız içinde enkötüsüydü. bence formalarımız bizi anlatmalı bordo mavi bir arada olmalı.. gride olsa beyazda olsa
Acaba yeni yazi stilimiz bumu? Internekke gezerken rastladim...
bence bu font gayet güzel inş bunu kullanırız...
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum