Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim, biraz önce zeytinyağlı pırasa yemiş adam b.ku rengi bişey istese, Nayk onu da yapar mı acep... Bu fikrin kimden çıktığı umurumda bile değil. İki senedir bizi kandıran Nayk, önce adam gibi bir BORDO-MAVİ forma yapsın da rüştünü ispat etsin... Gri gibi silik bir renge evet diyecek tasarımcının da diplomasına tüküreyim... Sanki Jüpiter İdman Yurdu'na forma yapıyor zahirler...
    Abi kusura bakma çok güzel yazmışsın çok güldüm.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Hamsili forma ifadesi kimin ağzından duyduk ilk, bilin bakalım kim. En çok vizyon sahibi olan yöneticimiz. Evet sayın HH'nin dahiyane fikridir hamsili forma.
      Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kuzenim sene başından beri Avrupada. Nike'nin takım fark etmeksizin yaptığı bütün özel firmalar sabit, 70 euro.

Adamların hem özel forma yapıp, hem kaliteli kumaş kullanıp hem de ucuza yapmasını beklemeyin.

Bunlar gerçekler, kabul edin.

peki avrupada bizim giydiğimiz formaların kaç € dan satıldığınıda söyledimi
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Gri forma deyip duruyoruz. Geçmişi hatırlayalım bari

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• gri-bordo değil de gri-mavi çok şık olabilir aslında..

tasarıma ve ne tarz kumaş kullanılacağına bakar tabi iş..
            Hadi eyvallah..

Yorum

• bordoyla mavi yanyana olmalı benim düşüncem bu. misal ts club zamanında da nike da da kappada da turuncu formalar vardı. kappada turuncu ve bordo kumaş , mavi dikiş vardı. tsclubda turuncu forma ve bordomavi kuşaklar vardı. nike dümdüz turuncu idi ve benim düşüncem turuncu formalarımız içinde enkötüsüydü. bence formalarımız bizi anlatmalı bordo mavi bir arada olmalı.. gride olsa beyazda olsa

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunun grisi güzel olur, en güzel beyaz formalarimizdan birisi

Yorum

• Aopel maçında giydiğimiz ve sanırsam bir daha hiç giymediğimiz beyaz formamız da çok güzeldi

Yorum

• interin forması çok güzel olmuş rakip takım o canavarı görünce bile intere yenilir
                      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba yeni yazi stilimiz bumu? Internekke gezerken rastladim...

bence bu font gayet güzel inş bunu kullanırız...
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gözlerime inanamadım bu fotoda gerçekten "gelişim" söz konusu gayet güzel olmuş. Adım adım profesyonelleşiliyor.

Yorum

• Bu sezon forma almaya gittim hoşuma gitmediğinden polarla kapri aldım.Gelecek sezon bir forma almak istiyorum inşallah güzel bir şey yaparlar.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X