Şu arka sayfalarda yeralan gri şey forma falan olamaz olmasın da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormam kokacak nerdeyse, yıkayamıyorum, arkadaş dikişil yapın kurtulalım şu eziyetten.
Evet ya aynı şekilde ben de yıkamaya korkuyorum. Logodaki topun iki çizgisi kaldı sadece.. Ben de giymekten vazgeçtim formayı, astım bi askıya odamın duvarında duruyor öyle.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada yeni formalarda logo sağda, bayrak solda olacaksa; Nike logosu ortada mı olacak ?Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada yeni formalarda logo sağda, bayrak solda olacaksa; Nike logosu ortada mı olacak ?Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyini beğendiniz o formaların anlamadım sadece tanıtımı güzel forma iyi değil
bu arada bu formaları beğenenler çok merak ediyorum bizim çubuklular hakkında ne düşünüyorlar...
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gittim aldım Yenisahra'dan kupa T-shirtünü aslında alınca daha güzel gözüküyor.
Bu arada amblem topu beyaz,yıldız mavi (?)Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum