Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu arka sayfalarda yeralan gri şey forma falan olamaz olmasın da.

Yorum

• Corinthians ' ın armalarını görünce insan ister istemez sitem ediyor kendi armamızın kalitesine

Yorum

• Harika işlenmiş.Başarıları detaylarda.
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Basketbol takımı için de tasarımlar bekliyoruz.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formam kokacak nerdeyse, yıkayamıyorum, arkadaş dikişil yapın kurtulalım şu eziyetten.

Evet ya aynı şekilde ben de yıkamaya korkuyorum. Logodaki topun iki çizgisi kaldı sadece.. Ben de giymekten vazgeçtim formayı, astım bi askıya odamın duvarında duruyor öyle.
            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bu arada yeni formalarda logo sağda, bayrak solda olacaksa; Nike logosu ortada mı olacak ?
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada yeni formalarda logo sağda, bayrak solda olacaksa; Nike logosu ortada mı olacak ?
                Sanmıyorum. Nike milli takım harici ortaya logoyu uygulamıyor diye biliyorum. Çok eski jersey modellerinde vardı. Hani şu yuvarlak içinde numara olan modelde uyguluyorlardı sanırım.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada yeni formalarda logo sağda, bayrak solda olacaksa; Nike logosu ortada mı olacak ?
                  türk bayragı ortada olur,ornek kappa zamanında oyleydi sanıyorum.
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Corinthians'ın formaları müthiş olmuş ! Kendi formalarımız için de bu cümleleri kurmak nasip olur inşallah.
                    Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Neyini beğendiniz o formaların anlamadım sadece tanıtımı güzel forma iyi değil
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neyini beğendiniz o formaların anlamadım sadece tanıtımı güzel forma iyi değil
                        aynen katılıyorum..neresi güzel ? bizim çubuklular onlardan bin katlı daha güzel..

bu arada bu formaları beğenenler çok merak ediyorum bizim çubuklular hakkında ne düşünüyorlar...

Yorum

• Yeni sezon formalarında logolar dikişsiz mi olacak yine?
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Bugün gittim aldım Yenisahra'dan kupa T-shirtünü aslında alınca daha güzel gözüküyor.

Bu arada amblem topu beyaz,yıldız mavi (?)
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün gittim aldım Yenisahra'dan kupa T-shirtünü aslında alınca daha güzel gözüküyor.

Bu arada amblem topu beyaz,yıldız mavi (?)
                              Top sarı görünüyor. Beyaz mıydı seninki.?
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Top beyaz,yıldız mavi
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X