Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar kendinizi fazla sikmayin

yeni formalar ahzir bile

alin yeni nike Kollektionu (zaten büyük bir ihtimal burdan olacak formalar)
    pek fazla yeni forma yok
    idman ürünleri de ayni

football teamwear, school kits, schoolwear, discount football kits, Nike teamwear, adidas teamwear, nike football kits, nike, adidas football kits, puma football kit, puma teamwear, match kits, football clothing, printing & embroidery, printed football kits, embroidered workwear, branded sports kits, school football kits

formalarin altinda cikis tarihi yazar...ne zaman kollektiondan cikar diyede yazar

bu arada bizim alanzinhonu gri t-shirtda var
    Nasıl açılıyor hangi programla
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl açılıyor hangi programla
      Acrobat Reader'ı yüklemen lazım Kerem.

Google'a yaz çıkar.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar kendinizi fazla sikmayin

yeni formalar ahzir bile

alin yeni nike Kollektionu (zaten büyük bir ihtimal burdan olacak formalar)
        pek fazla yeni forma yok
        idman ürünleri de ayni

football teamwear, school kits, schoolwear, discount football kits, Nike teamwear, adidas teamwear, nike football kits, nike, adidas football kits, puma football kit, puma teamwear, match kits, football clothing, printing & embroidery, printed football kits, embroidered workwear, branded sports kits, school football kits

formalarin altinda cikis tarihi yazar...ne zaman kollektiondan cikar diyede yazar

bu arada bizim alanzinhonu gri t-shirtda var

Liknkte bir soun var açılmıyor.

Yorum

• Saol Murat abi hallettim
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• güzel formalar var içinde..
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• bakalım bize özel forma gelecek diyoduılar, görecez !!!..3 senede bir değiştirilen denen katalogların içimizde bulunduğumuz sene son seneseydi. gördüğümüz kadarıyla 4. senede de aynı katalog var. ne iş ? bunları diyorum ama nike'dan nefret ettiğim sanılmasın daima nikeçılardanım..sadece hikaye mi dinledik yoksa gerçek mi onları görecez seneye..

Yorum

• girayın üstten giydiği kapşonlunun da asıl fiyatını öğrenmiş bulunuyoruz. 30 sterlin yani yaklaşık 70 lira..kkulubün belirlediği fiyat 109 lira..

Yorum

• onur-61 katalog icin tesekkürler...

Eger formalarimiz katalogdan secilecekse, renk problemi yasayacagiz. Fakat bu seneki cubuklu formamiz gibi renkler degistirilecekse olur. Sanirim gri forma haric bptpn formalarimiz katalogdan.

Gri
                  Cubuklu (Katalog)
                  Beyaz (Katalog)
                  .
                  .
                  .
                  .

Yorum

• gzüzel formalar var içinde doğru renk uygulamasıyla güzel olurlar gibi geldi bana ayrıca afs abinin söylediği gibi şa şalı formalar yok belkide nike bize özel ürün yapacaktır ne dersiniz??? )
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Şu katalogdaki ürünlerin resimlerini buraya da koysanız da biz de görsek.

Yorum

• Katalogdan belki bu kullanılabilir,

Devamı gelecek..
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katalogdan belki bu kullanılabilir,

Devamı gelecek..
                          Güzelmiş.Eline sağlık Kaan abi.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Geçen seneki formalar var yine.Beyaz formamız şu anki Breziya formasının modelinde olacak ama mavi rengimiz koyu mavi olacak çünkü bize özel bir üretim olmayacak bu forma.Ben sevmedim yeni formaları.

Yorum

• Evet güzel Forma Modelleri var ama durum güzelini secmek... seneye beyaz forma ayni olacak gibi sade... mesela torresin üstüne olan sade bir forma var ama sol tarafinda birtane cizgi vardi... düz olacagini o tek tarafi cizgiliden olsun bari beyaz forma... insallah parcali forma cikmaz o kadar begenmedim... tevezin üstündeki forma bir ara sanki ankarasporda vardi sol saga cizgili... insallah yönetim güzel secer aslinda yönetim kapanya baslatsa taraftarlar kendi secebilse modelleri en cok oy alan model sipari verilse ne kadar süper olur... =) onlar begendiklerini koyacaklar bizde onlarin arasindan sececegiz... =)
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen seneki formalar var yine.Beyaz formamız şu anki Breziya formasının modelinde olacak ama mavi rengimiz koyu mavi olacak çünkü bize özel bir üretim olmayacak bu forma.Ben sevmedim yeni formaları.
                                hep aynida ondan degisik seylerde var aslinda ama biz hep ayni cizgide gidiyoruz... gercekci olmak gerkirse antrenman formalari normal formalardan daha cok güzel... =)
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X