Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de Kent Meydanındaki Nike ta gördüm bu seneki formalarımızı..geçen sene yoktu ama bu sene geç te olsa yerini almış
    OLur mu ya geçen sene vardı formaLarımız Kent Meydanında ki Nike mağazasında çok iyi hatırLıyorum geçen sene forma bakarken bir aiLe yakLaşıp 3-4 yaşLarında ki çocukLarına bak abi de TrabzonsporLu feLan diyip benLe ufak çapLı bi sohbete girmişLerdi hatta ALanzinho'nun yeni geLdiği zamanLardı

Yorum

• beyaz uzun kollu forma bulabilir miyim???

Yorum

• Umarım seneeye parçalı forma olmaz

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          logomuzu ne zaman yapıştırma değilde dikişli yapacak nıke çok merak ediyorum...
          formaya trabzonspor logosunu trabzonspor bastirtiyor nike degil

Yorum

• Hadi oldu da Riquelme'yi aldık..

Yine bu görüntüleri mi vereceğiz basına ? Dünya yıldızına geçen sezonki formalarınla mı imza attıracaksın basın karşısında ???

Yeni sezon formalarımız imzalara hazırlanmalı ve yeni transferlerimiz o formalarla basına poz vermeli bence.

Yorum

• İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              OLur mu ya geçen sene vardı formaLarımız Kent Meydanında ki Nike mağazasında çok iyi hatırLıyorum geçen sene forma bakarken bir aiLe yakLaşıp 3-4 yaşLarında ki çocukLarına bak abi de TrabzonsporLu feLan diyip benLe ufak çapLı bi sohbete girmişLerdi hatta ALanzinho'nun yeni geLdiği zamanLardı
              Ben baktığımda yoktu sonradan gelmiş anlaşılan

Yorum

• Yaz geliyor.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Formalar indirime girmiş
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir milyon kere yazıldı. Logomuzu NIKE yapmıyor. NIKE şirketinin logomuzla alakası yok. Yapıştırma logolar kulüp tarafından yapılıyor.
                    Bir milyar kere yazılsa ne fayda, sayfaya sadece resimlere bakmak için girildikten sonra?

Yorum

• Şimdiden kulüp çalışanları yani Utanarak sıkılarak yazıyorum profesyonel kadrolar...

Forma lansmanı için çalışmalar başlanmalı...
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Şu an internetten satışa çıkan formalarda armalar yapıştırma mı yoksa son maçlarda gördüğümüz beyaz dikişli armalarmı?

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu an internetten satışa çıkan formalarda armalar yapıştırma mı yoksa son maçlarda gördüğümüz beyaz dikişli armalarmı?
                          dikişli arma mı var formalarda...armanın kendi değişmiş ama uygulama yine yapıştırma diye biliyorum ben...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• yaklaşık bir haftadır internete giremiyordum çok büyük merakla girdim bu sayfaya ama bi sayfa ancak ilerlemiş başlık...ali fuat abiyi başlıktan kopardık ya helal olsun bizlere...ben merak ediyodum ve çok ta memnundum verdiği haberlerden...bazıları yüzünden bizde mahrum kaldık şimdi...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Beyaz forma neden diğerlerinden pahalı..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Urfaspor kardeş kulüp ilan edildi.

Kaşkol falan yapmak lazım hatta final maçına hazırlanırsa çok daha güzel bir görüntü olabilir.

' ŞanlıTrabzon ' yada bunun gibi birşey düşünülebilir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X