Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen boyle gorusme yapacagin zaman buraya yazma once gorusmeyi yap sonra bilgi ver. Daha iyi olur gibime geliyor.
    Doğru bir tespit, acele ettim. Zaten görüşmenin tüm detaylarını paylaşamam, işin mahremiyeti ve ticari sırları olacaktır.

Kafamızdaki soru işaretlerini izale edebilirsek ve gelecek adına neler planlanıyor öğrenebilirsek iyi olacak.

Her şeyin hayırlısı.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sonucu güzel olduktan sonra, sabır güzel şeydir.

Hoş sürprizlerim var, güzel haberler var.

Yarın ola hayrola.

İyi akşamlar.
      hadi hayirlisi

kolay gelsin abi...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İnşallah bugun güzel haberler alırız
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Teşekkürler, afs. Son resimde genç adam "arma dediğin böyle olur" mu diyor?

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler, afs. Son resimde genç adam "arma dediğin böyle olur" mu diyor?

Avatardaki oğlum Abdullah Ferkan da arma mağdurlarından; annesi o kadar dikkat etmesine rağmen beyazlarla birlikte yıkanınca arması bu hale geldi.

Yaz kış formalarını değiştirerek giydiği için sürekli yıkanıyorlar. Yazın naylon formaların içinde pişmesin diye beyaz forma da almıştım ama kışın da elbiselerinin üzerinden formalarını giyeceğini hesap etmemiştim. Bordo, mavi ve beyaz formalarını değiştirerek giyiyor her gün. Abdullah'ı yakından tanısanız, size armaları, formaları, sponsorları anlatmasını dinlemelisiniz.

Geçelerde televizyondaki bir Fenerbahçe haberinde Gökhan Ünal ismi geçince " Gökhan bizim futbolcumuz değil miydi?" diye sordu.

İstanbul'da yaşıyorsanız çocuğunuzun Trabzonsporlu olması için erken hareket etmelisiniz. Anasınıfındaki arkadaşlarının bile ikinci takımlarını Trabzonspor yapmış durumda jr afs.

Hayırlı Cumalar.

Yorum

• 1 degil, 2 degil, 3 degil kacinci oldu bu sayamadim artik.
                cok mu zor amblem eklemek
                (trabzonspor antepe giderken cekilmis bir foto)

Yorum

• bu Engin'e özgü birsey herhalde, onu görüyorum hep
                  ve ayni kazak
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ali Fuat abi eğer yine katalogdan seçilmişse formalarımız ne olur bize de söyle de formaları boşuna merak etmeyelim.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu Engin'e özgü birsey herhalde, onu görüyorum hep
                      ve ayni kazak
                      sirf onda degil malesef. sitede videoya baktim 2-3 kiside var sanirim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 degil, 2 degil, 3 degil kacinci oldu bu sayamadim artik.

bu resim eski olmasin?
                        sanki öncelerden bir arkadasimizin avatarinda gördüm gibi

Yorum

• Resmi site bazen eski görüntüleri kullanıyor fakat yukarıdaki fotoğraf yeni.
                          Bu konuda soracağım sorular arasında.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Avatardaki oğlum Abdullah Ferkan da arma mağdurlarından; annesi o kadar dikkat etmesine rağmen beyazlarla birlikte yıkanınca arması bu hale geldi.

Yaz kış formalarını değiştirerek giydiği için sürekli yıkanıyorlar. Yazın naylon formaların içinde pişmesin diye beyaz forma da almıştım ama kışın da elbiselerinin üzerinden formalarını giyeceğini hesap etmemiştim. Bordo, mavi ve beyaz formalarını değiştirerek giyiyor her gün. Abdullah'ı yakından tanısanız, size armaları, formaları, sponsorları anlatmasını dinlemelisiniz.

Geçelerde televizyondaki bir Fenerbahçe haberinde Gökhan Ünal ismi geçince " Gökhan bizim futbolcumuz değil miydi?" diye sordu.

İstanbul'da yaşıyorsanız çocuğunuzun Trabzonsporlu olması için erken hareket etmelisiniz. Anasınıfındaki arkadaşlarının bile ikinci takımlarını Trabzonspor yapmış durumda jr afs.

Hayırlı Cumalar.
                            Maşallah.

Hayırlı bir evlat olur inşallah. Zaten şimdiden olumlu işler yapmaya başlamış bile.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 degil, 2 degil, 3 degil kacinci oldu bu sayamadim artik.

Susmak lazım
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Arda'ya Londra'da özel köşe! (12.03.2010)

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Nike mağazasında özel bir bölüm ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılması halinde İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giymek istediğini söyleyen milli futbolcu için Londra'nın en önemli merkezlerinden biri olan Oxford Circus'taki Nike mağazasında özel bir köşe tasarlandı.

Arda Turan'ın büyük bir resminin bulunduğu bölümde, Türk Milli Takımı'na ait forma, eşofman ve çeşitli spor kıyafetleri yer alıyor. Mağazada ayrıca Brezilya, Portekiz, Hollanda ve Hırvatistan milli takımlarına ait ürünlerin satışa sunulduğu bölümler de bulunuyor.

23 yaşındaki yıldız futbolcu, bir süre önce yaptığı açıklamada, Galatasaray'da başarılı olduktan sonra Avrupa'da top koşturmayı ve Liverpool forması giymeyi istediğini kaydetmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X