Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok uzun oldu yanlızca nike olsa nasıl olur ..

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu başlığın adı neden "Resmi Sponsor Nike"
      Resmi sponsorumuz olan bir sürü firma var. Sadece Nike değil ki. Eğer kasıt ana sponsor ise o da Türk Telekom.
      Bence başlık "Forma sponsorumuz Nike" ya da "Forma sponsorumuz Nike ve Ürünleri" şeklinde değiştirilirse daha anlamlı olur.
      Dikkate alınır umarım.

ben de uzun zamandır anlaşmamızın detayını bilmediğim için kafamı kurcalayan bi konu olmuştur bu.

görünüşe bakılırsa nike bizim sadece resmi sponsorumuz

nike ürünleri katalogdan seçiyoruz. sipariş biz veriyoruz armaları reklamları biz basıyoruz. ankraspor yada eskişehirsporun yaptığının aynısını yapıyoruz sonrada nike bizim sponsorumuz diyip bunları nikedan bekliyoruz.

bbunlardan ötürü bence 2 durumun üstüste gelmesinden kaynaklı bi yanlış anlaşılmalar zinciri olduğunu düşünüyorum

nike bize firma olarak resmi sponsorluk anlaşması için 20milyon tl veya dolar neyse işte ücret ödedi bence. yoksa kimse trabzonsporun o günkü haline bu kadar para verip üstüne bide forma sponsoru olup sportif ürünleri ücretsiz temin ettirmez.

bu işiniçinde gene ayrıca bi siyaset olduğunu da halen düşünmekteyim.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Önceden bu sayfaya merakle girerdim ve büyük zevk alırdım.Çünkü yeni forma önerileri yeni ürünler yeni bilgileri alırdım.1 gün girmedimmi sonraki gün girer ve 2-3 sayfa birden ilerlerdi çünkü yeni ürünler ve bilgiler gelirdi.Ama şimdi ne oldu???

Bizi çok bilmiş insanımız sadece eleştirmek üzerine programlandıkları için bilgi ve öneride bulunan başta Ali Fuat bey olmak üzere diğer arkadaşlarıda soğuttu.Sonuç ortada.Sayfada günlerdir bilgi resim falan yok.

Ali Fuat Bey'in avukatlığını yapmıyorum zaten onun ihtiyacıda yok.Herzaman söyledi zaten ben elimdeki bilgileri paylaşıyorum diye.Forma ve ürün konusunda yetkili mercii değilim dedi.Ama anlayan kim.

Bazı arkadaşlar galiba formaları Ali Fuat bey'in imalathanesinde yaptığını zannediyordu.

Bir arkadaşın söylediği gibi şimdi çalıp oynarız burda boş boş.Yeni formalar çıkana kadarda merakla bekleriz.

Yorum

• logomuzu dogru oranlarda kullanmadigi surece nike formasi almam.
          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            logomuzu dogru oranlarda kullanmadigi surece nike formasi almam.
            Bunun Nike ile ilgisinin olmadığı defalarca anlatıldı.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ali Fuat abinin paylaşımları azaldıktan sonra sayfada gözle görülür bir durgunluk var..Kim mutlu oluyorsa olsun artık bu durumdan !!!

Yorum

• afs abi nerde şu aralar .. artık yeni formalarla ilgili bi kaç poz görsek ..

Yorum

• anlamak mi istemiyoruz yoksa gercekten bazi seyleri anlamakta guclukmu cekiyoruz,ben karar veremiyorum artik.

Yorum

• bence formalar mutlaka V yakali olmali.
                      En son calypso tarafından düzenlendi; 22.04.2010, 22:50.
                      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• logomuzu ne zaman yapıştırma değilde dikişli yapacak nıke çok merak ediyorum...

Yorum

• Bugün Kent Meydanında Koray Spor'dan aLdım formamızı..
                          İLk sorduğumda 79 Lira dedi mağaza çaLışanı. Yeni fiyatLardan haberiniz yok sanırım çubukLuLar 60a düştü dedim. Tam biLgiLerinin oLmadığını söyLediLer bi kaç teLefon görüşmesi yaptıLar.. Ne uğraşıyosun birader biLgisayar önünde aç www.trabzonspor.com.tr bak dedim Baktı ki indirim var 60 Liradan aLdım formamızı

Yorum

• bence parçalı formamız çok güzel ama yakalı olmasa daha güzel olur

Yorum

• İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün Kent Meydanında Koray Spor'dan aLdım formamızı..
                              İLk sorduğumda 79 Lira dedi mağaza çaLışanı. Yeni fiyatLardan haberiniz yok sanırım çubukLuLar 60a düştü dedim. Tam biLgiLerinin oLmadığını söyLediLer bi kaç teLefon görüşmesi yaptıLar.. Ne uğraşıyosun birader biLgisayar önünde aç www.trabzonspor.com.tr bak dedim Baktı ki indirim var 60 Liradan aLdım formamızı
                              Ben de Kent Meydanındaki Nike ta gördüm bu seneki formalarımızı..geçen sene yoktu ama bu sene geç te olsa yerini almış

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                logomuzu ne zaman yapıştırma değilde dikişli yapacak nıke çok merak ediyorum...
                                bir milyon kere yazıldı. Logomuzu NIKE yapmıyor. NIKE şirketinin logomuzla alakası yok. Yapıştırma logolar kulüp tarafından yapılıyor.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X