Ben de Kent Meydanındaki Nike ta gördüm bu seneki formalarımızı..geçen sene yoktu ama bu sene geç te olsa yerini almış
OLur mu ya geçen sene vardı formaLarımız Kent Meydanında ki Nike mağazasında çok iyi hatırLıyorum geçen sene forma bakarken bir aiLe yakLaşıp 3-4 yaşLarında ki çocukLarına bak abi de TrabzonsporLu feLan diyip benLe ufak çapLı bi sohbete girmişLerdi hatta ALanzinho'nun yeni geLdiği zamanLardı
OLur mu ya geçen sene vardı formaLarımız Kent Meydanında ki Nike mağazasında çok iyi hatırLıyorum geçen sene forma bakarken bir aiLe yakLaşıp 3-4 yaşLarında ki çocukLarına bak abi de TrabzonsporLu feLan diyip benLe ufak çapLı bi sohbete girmişLerdi hatta ALanzinho'nun yeni geLdiği zamanLardı
Şu an internetten satışa çıkan formalarda armalar yapıştırma mı yoksa son maçlarda gördüğümüz beyaz dikişli armalarmı?
dikişli arma mı var formalarda...armanın kendi değişmiş ama uygulama yine yapıştırma diye biliyorum ben...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
yaklaşık bir haftadır internete giremiyordum çok büyük merakla girdim bu sayfaya ama bi sayfa ancak ilerlemiş başlık...ali fuat abiyi başlıktan kopardık ya helal olsun bizlere...ben merak ediyodum ve çok ta memnundum verdiği haberlerden...bazıları yüzünden bizde mahrum kaldık şimdi...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum