Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ali fuat abi tozluklardan bi bilgin varmi
    Soracağım sorular, konuşacağımız konular o kadar çok ve zaman o kadar azdı ki. Konuştuklarımızı paylaştım. Mayısta ortaya çıkacak ve halen devam eden bir projenin bütün detaylarını bilmemiz mümkün degil, ayrıca bildiğimiz her şeyi herkesin önünde konuşmamamız lazım.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Devlerden anlamlı kampanya

Avrupa'nın futbolda önde gelen 3 ligi, Nike'ın AIDS hastalığına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal projeye destek vermek üzere, bu hafta sonunda oynanacak maçlarda kırmızı toplar kullanacak.

Nike'tan yapılan açıklamada, küresel inisiyatife birlikte destek vermek amacıyla İngiltere'de Barclays Premier League, İspanya'da La Liga ve İtalya'da Serie A liglerinde, 13 ve 14 Mart tarihlerinde takımların kendi sahalarındaki tüm maçlarda (NIKE) RED top kullanılacak.

Öte yandan, Türkiye'de 20 Mart'ta yapılacak Trabzonspor-Galatasaray maçının da bu kampanyaya destek olmak amacıyla RED (kırmızı) temalı topla oynanacağı açıklandı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 18:21.

Yorum

• bu sitedeki klup formalarında neden bizim logomuz yok nasil oluyor bu?
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.nike.com/nikefootball/tea...s?locale=tr_TR

bu sitedeki klup formalarında neden bizim logomuz yok nasil oluyor bu?
          Nike O kadar Takima Forma yapiyorki... Burada sadece Dünyada Isim yapmis Takimlar yer aliyor bu sayfada... yani bizi kisacasi ADAM yerine koyan yok... -.-
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Görüşmeyi nihayet yapabildik.

Önce bir gün, sonra yarım gün planan görüşme, uçağa yetişecekleri için alelacele gerçekleşti. Konuşacaklarımızın çoğunu konuşamadık, soracaklarımızın çoğunu soramadım. Yine de önemli bilgiler elde ettim.

Nike ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiş. Zaten Nike sürekli olarak Şenol hoca ve futbolcular ile görüşüp fikirlerini alıyormuş. Forma satışında 75 bini geçmişiz. Forma satışında Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe'den sonra üçüncü durumdaymışız.

Son maçlarda gördüğümüz armaları da yakından görme şansım oldu. Armalarımız mavi ve çubuklu formada beyaz kontürlü, bordo formada turuncu kontür ve yıldızı ile yer alacak. Renkler de düzeltilmiş. Daha önce anlaşıldığı söylenen İrlanda firmasının yaptığı teknik ile yapılacak armalarımız.

Seneye yine 5 modelimiz var gri forma konusunda çok iddialılar. Modellerimizin hangileri olduğunu öğrenemedim fakat beyaz forma yine var ( yeni sezon Brezilya forması gibi ) Çubuklu, gri, beyaz, diğer iki model nasıl öğrenemedim. Bana söyledikleri gri formanın modelinin oluşmasında benim fikir ve önerilerim direk etkili olmuş.

Formaların modellerinin eskizlerini ve kumaş kalitelerini görmüşler, yeni formalar herkesin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Nike dünya çapında modellerinde yenilenme ve sadeleşme yoluna gitmiş. Artık kumaş kalitesi daha ön planda tutmayı hedefliyorlarmış. Taraftarların beklentileri doğrultusunda kumaş kalitesi zaten öncelikli mesele idi.

Yeni sezonda şort modelleri ve kumaşlarıda yenileniyor. Yeni formalarda Nike FIT kumaşın en kaliteli ürünlerini göreceğiz ve Nike bizi gerçekten şaşırtacak hamleler yapacakmış.

İstanbul'un iki yakasına birer tane konsept mağaza açma düşüncesi var. Barcelona'nın sizinle ve kulübümüzle paylaşmış olduğum ürünlerinin Trabzonspor versiyonları üretilecek.

Yaz için hazırladığım kolleksiyonu çok beğendiler, değerlendireceklermiş fakat öyle acele çıktılar ki pek çok şey yarım kaldı.
            abicim bilgilerin super ama bu taraftar yine bisey bulup elestrir emin ol zaten forma guzelligi göreceli biseydir bence...tekrar tesekkurler
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bilgiler için sağol Ali Fuat abi..Güzel gelişmeler bekliyor bizleri

Yorum

İnan cep telefonu ile çekerken son anda vazgeçtim.

Şortların kumaşları ve modelleri değişiyor kumaş mikronları daha kaliteli olacak.

Kumaşlarla ilgili kaliteyi algılayabilmek için gerçeğini görüp, dokunmak gerekiyor.
                hele sükür kurtulduk o dandik donlardan ya cok saol bilgiler icin ali fuat abi

Yorum

• Allah aşkına katalog çekimleri düzgün olsun bu sefer..
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bilgiler için çok teşekkürler Ali Fuat Abi...
                    Hamiş

Yorum

• Seneye beğenirsem formaları 2 tane alacağım
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Spartak Moskova'nın formaları bunlardı:

2010 /2011 sezonu formaları da böyle:

Size tanıdık geldi mi?

Forma üreticilerinin marka stratejilerinin bir takımı adam yerine koyup koymama ile alakası yok. Ortada ticari bir ortaklık var ve iki tarafta bundan memnun. Bu sezon büyük takımların çizgileri diğer sezon değişikliklerle katalogda yer alıyor. Tıpkı bu sezon giydiğimiz çubuklu formanın ilk olarak İnter'e yapılmış olması gibi.

Seneye de böyle mi olacak derseniz, cevabım hayır. Gri forma dünya üzerinde sadece bizim için yapıldı, diğer modeller de Türkiye'de başka hiçbir takıma verilmeyecek ve Trabzonspor'a özel olacak. Dünya kupası için hazırlanan kolleksiyonda gördük aynı konsept farklı renklerde farklı etkiler bırakıyor. Trabzonspor olarak özgün renklerimiz ile kendi stilimizi kalite ile buluşturunca ortada sorun kalmayacaktır.

Geri kalan haberler de arka sayfalarda.

Yorum

Avrupa'nın futbolda önde gelen 3 ligi, Nike'ın AIDS hastalığına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal projeye destek vermek üzere, bu hafta sonunda oynanacak maçlarda kırmızı toplar kullanacak.

Nike'tan yapılan açıklamada, küresel inisiyatife birlikte destek vermek amacıyla İngiltere'de Barclays Premier League, İspanya'da La Liga ve İtalya'da Serie A liglerinde, 13 ve 14 Mart tarihlerinde takımların kendi sahalarındaki tüm maçlarda (NIKE) RED top kullanılacak.

Öte yandan, Türkiye'de 20 Mart'ta yapılacak Trabzonspor-Galatasaray maçının da bu kampanyaya destek olmak amacıyla RED (kırmızı) temalı topla oynanacağı açıklandı.
                            G]

Yorum

• Haberler arka sayfada kaldı!
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 13.03.2010, 09:57.

Yorum

Görüşmeyi nihayet yapabildik.

Önce bir gün, sonra yarım gün planan görüşme, uçağa yetişecekleri için alelacele gerçekleşti. Konuşacaklarımızın çoğunu konuşamadık, soracaklarımızın çoğunu soramadım. Yine de önemli bilgiler elde ettim.

Nike ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiş. Zaten Nike sürekli olarak Şenol hoca ve futbolcular ile görüşüp fikirlerini alıyormuş. Forma satışında 75 bini geçmişiz. Forma satışında Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe'den sonra üçüncü durumdaymışız.

Son maçlarda gördüğümüz armaları da yakından görme şansım oldu. Armalarımız mavi ve çubuklu formada beyaz kontürlü, bordo formada turuncu kontür ve yıldızı ile yer alacak. Renkler de düzeltilmiş. Daha önce anlaşıldığı söylenen İrlanda firmasının yaptığı teknik ile yapılacak armalarımız.

Seneye yine 5 modelimiz var gri forma konusunda çok iddialılar. Modellerimizin hangileri olduğunu öğrenemedim fakat beyaz forma yine var ( yeni sezon Brezilya forması gibi ) Çubuklu, gri, beyaz, diğer iki model nasıl öğrenemedim. Bana söyledikleri gri formanın modelinin oluşmasında benim fikir ve önerilerim direk etkili olmuş.

Formaların modellerinin eskizlerini ve kumaş kalitelerini görmüşler, yeni formalar herkesin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Nike dünya çapında modellerinde yenilenme ve sadeleşme yoluna gitmiş. Artık kumaş kalitesi daha ön planda tutmayı hedefliyorlarmış. Taraftarların beklentileri doğrultusunda kumaş kalitesi zaten öncelikli mesele idi.

Yeni sezonda şort modelleri ve kumaşlarıda yenileniyor. Yeni formalarda Nike FIT kumaşın en kaliteli ürünlerini göreceğiz ve Nike bizi gerçekten şaşırtacak hamleler yapacakmış.

İstanbul'un iki yakasına birer tane konsept mağaza açma düşüncesi var. Barcelona'nın sizinle ve kulübümüzle paylaşmış olduğum ürünlerinin Trabzonspor versiyonları üretilecek.

Yaz için hazırladığım kolleksiyonu çok beğendiler, değerlendireceklermiş fakat öyle acele çıktılar ki pek çok şey yarım kaldı.
                                arkada kalmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X