a f s ;
haber61.net te TS Club Mecidiyeköy şubesinin reklam banner ı var. Fakat logo hala eski nasıl düzelttirebiliriz? Reklama tıklayınca kendi web sitesi açılıyor burda da eski logo kullanılıyor.
Yeni logoyu kullanmaları lazım, haklısın. Sahibi Barış idi sanırım, dikkat etmemiştir, uyarıp düzeltirmek lazım. Daha resmi sitede eskilerini kaldırmamışlar ki şubesinin düzelmesini bekliyoruz.
İhtiyaç olur, düzeltmek isterlerse resmi sitemizde yeni logo var.
Yeni logoyu kullanmaları lazım, haklısın. Sahibi Barış idi sanırım, dikkat etmemiştir, uyarıp düzeltirmek lazım. Daha resmi sitede eskilerini kaldırmamışlar ki şubesinin düzelmesini bekliyoruz.
İhtiyaç olur, düzeltmek isterlerse resmi sitemizde yeni logo var.
AFS Abi sen Fatih Tekke Ürünleri yapildi beklemede demistin gercekten yapildimi yoksa sadece önerilerimi istediler senden
Ürünler yaptırıldı hazır. Umarım transfer olumlu sonuçlanır taraftarın ürünlere olan ilgisi de bir nevi cevap olur engel olmaya çalışanlara.
Kendisine en yoğun ilginin gösterildiği günde bile arkadaşlarını işaret edip, onlarla da ilgilenin diyen bir Fatih Tekke söz konusu olan.
Sence bu o zaman ne demek
Herkez Yönetim Fatihi istemiyor diyor ama adamlar gidip Ürünler hazirlattiriyor diyeceksin gösteri olarak yok biz hatta ürün yaptik ama gelmedi ama Haber filan da cikmadi Ürün yaptik diye.
Valla benim Kafam baya karisik sen bu olaya ne diyorsun ?
Ürünler yaptırıldı hazır. Umarım transfer olumlu sonuçlanır taraftarın ürünlere olan ilgisi de bir nevi cevap olur engel olmaya çalışanlara.
Kendisine en yoğun ilginin gösterildiği günde bile arkadaşlarını işaret edip, onlarla da ilgilenin diyen bir Fatih Tekke söz konusu olan.
Abim Sorma gereğini hissettim bir durum var .
Bizim bu Ts Clup ın yapmış olduğu formalar da ürünlerde vs. bir çoğunda armalar çok yanlış yapıştırılıyor ve formayı giyince ya koltuk altında ya da omuza kadar denk geliyor . Bunların düzenlenmesi için bir çaba var mı ya da böyle bir şeyin farkındalar mı ?
işte bunlar çok güzel detaylar...modelden çok bunlar önemli benim için...model az biraz belli zaten...inşallah bizim yeni formalarımızda böyle olur...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
80 milyon verip cubuklu forma aldık ama dün halı saha maçında bir baktım formada arma yok. Annem yıkayınca düşmüş arma, bide millete rezil olduk zaten koca izmirde millete cevap vere vere bir hale geliyoruz birde formayı o halde görünce kurtulamadık dillerinden. Ne diyim allah bildiği gibi yapsın bizi bu hallere düşürenleri, bunca yıllık klübü amatör takım zihniyetinde yönetirsen olacağı budur.
Yorum