Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    a f s ;
    haber61.net te TS Club Mecidiyeköy şubesinin reklam banner ı var. Fakat logo hala eski nasıl düzelttirebiliriz? Reklama tıklayınca kendi web sitesi açılıyor burda da eski logo kullanılıyor.
    Yeni logoyu kullanmaları lazım, haklısın. Sahibi Barış idi sanırım, dikkat etmemiştir, uyarıp düzeltirmek lazım. Daha resmi sitede eskilerini kaldırmamışlar ki şubesinin düzelmesini bekliyoruz.

İhtiyaç olur, düzeltmek isterlerse resmi sitemizde yeni logo var.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni logoyu kullanmaları lazım, haklısın. Sahibi Barış idi sanırım, dikkat etmemiştir, uyarıp düzeltirmek lazım. Daha resmi sitede eskilerini kaldırmamışlar ki şubesinin düzelmesini bekliyoruz.

İhtiyaç olur, düzeltmek isterlerse resmi sitemizde yeni logo var.

AFS Abi sen Fatih Tekke Ürünleri yapildi beklemede demistin gercekten yapildimi yoksa sadece önerilerimi istediler senden

Ve eger gelmesse ne olacak bu ürünler ?
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ürünler yaptırıldı hazır. Umarım transfer olumlu sonuçlanır taraftarın ürünlere olan ilgisi de bir nevi cevap olur engel olmaya çalışanlara.

Kendisine en yoğun ilginin gösterildiği günde bile arkadaşlarını işaret edip, onlarla da ilgilenin diyen bir Fatih Tekke söz konusu olan.

Yorum

Ürünler yaptırıldı hazır. Umarım transfer olumlu sonuçlanır taraftarın ürünlere olan ilgisi de bir nevi cevap olur engel olmaya çalışanlara.

Kendisine en yoğun ilginin gösterildiği günde bile arkadaşlarını işaret edip, onlarla da ilgilenin diyen bir Fatih Tekke söz konusu olan.
          Sence bu o zaman ne demek

Herkez Yönetim Fatihi istemiyor diyor ama adamlar gidip Ürünler hazirlattiriyor diyeceksin gösteri olarak yok biz hatta ürün yaptik ama gelmedi ama Haber filan da cikmadi Ürün yaptik diye.

Valla benim Kafam baya karisik sen bu olaya ne diyorsun ?
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Ürünler yaptırıldı hazır. Umarım transfer olumlu sonuçlanır taraftarın ürünlere olan ilgisi de bir nevi cevap olur engel olmaya çalışanlara.

Abim Sorma gereğini hissettim bir durum var .

Bizim bu Ts Clup ın yapmış olduğu formalar da ürünlerde vs. bir çoğunda armalar çok yanlış yapıştırılıyor ve formayı giyince ya koltuk altında ya da omuza kadar denk geliyor . Bunların düzenlenmesi için bir çaba var mı ya da böyle bir şeyin farkındalar mı ?

Misal

Burada ki çocuk formasında formayı giyen kişinin kol altına geliyor arma .
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• işte bunlar çok güzel detaylar...modelden çok bunlar önemli benim için...model az biraz belli zaten...inşallah bizim yeni formalarımızda böyle olur...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Fatih transferi gerçekleşmezse yapılan ürünleri maçlarda bedava dağıtsınlar müstahaktır bu yönetime ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih transferi gerçekleşmezse yapılan ürünleri maçlarda bedava dağıtsınlar müstahaktır bu yönetime ..
                  İmha Ederler.

Yorum

• Japon liginden Kashima Antlers'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Yorum

• Fatih ürünlerini şimdi satışa çıkarsınlar bak nasıl tükenecek.
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• 80 milyon verip cubuklu forma aldık ama dün halı saha maçında bir baktım formada arma yok. Annem yıkayınca düşmüş arma, bide millete rezil olduk zaten koca izmirde millete cevap vere vere bir hale geliyoruz birde formayı o halde görünce kurtulamadık dillerinden. Ne diyim allah bildiği gibi yapsın bizi bu hallere düşürenleri, bunca yıllık klübü amatör takım zihniyetinde yönetirsen olacağı budur.

Yorum

• Ali Fuat abi bu Japon liginin formaları gerçekten çok güzelmiş ben en çok yazı fontlarını beğendim
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Evet forma numaraları gayet güzel görünüyor.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• evet yanlışlıkla eski yazı stilini kullanmış banner ı hazırlayan arkadaş bende düzelttirdim haber 61 e yolladım yenisini değişilmesini bekliyorum.
                              TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

• Benzer bir fontu Brezilya milli takımı da kullanıyor.

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 21.01.2010, 12:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X