Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son maçlarda gördüğümüz armaları da yakından görme şansım oldu. Armalarımız mavi ve çubuklu formada beyaz kontürlü, bordo formada turuncu kontür ve yıldızı ile yer alacak. Renkler de düzeltilmiş. Daha önce anlaşıldığı söylenen İrlanda firmasının yaptığı teknik ile yapılacak armalarımız.

Buraları es geçmeyin. İyi bir şey galiba.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Arma konusunda çalışmalar başladığında Barcelona takımına benzer bir arma stilimiz olacağında bahsedilmişti ancak öyle gözüküyor ki yine ısı transferi ile olacak armalar.

Sorunun kumaş tipinden kaynaklandığı öngörülmüş anladığım kadarıyla, arma tarzını değiştirmek yerine bu armaya uygun kumaş seçilmesi yöntemine gidilmiş ayrıca armada kullanılan malzemede değişikliğe gidilmiş.

Ben Ali Fuat abinin anlatımından ve uzaktan gördüklerimden bu çıkarımı yaptım. Umarım yanlış bir çıkarım yapmışımdır.)

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Buraları es geçmeyin. İyi bir şey galiba.
        barcelonanın aynı amblemin yapılacağı ile senin söylediklerin aynı hikaye değil. farklı hikayeler. ama kahramanlar aynı..

Yorum

• Zenit

Spartak Moskova

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi paylaştığın tüm bilgiler için teşekür ediyorum taraftar bu forumunda katıkısıyla sizinde katkınız ile forma konusunda çok bilinçlendi

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              barcelonanın aynı amblemin yapılacağı ile senin söylediklerin aynı hikaye değil. farklı hikayeler. ama kahramanlar aynı..
              Benim söylediğim veya bildiğim bir şey mi var? Onu anladıysan eğer yanlış anlamışsın. Sadece Afs abinin açıklamalarından bir kısmı paylaştım.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 15.03.2010, 16:28.

Yorum

• Özellikle başta afs olmak üzere kml cnsz ve diğer forma önerisinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Birkaç yıldır afs ve kml cnsz ın ( afs ye ayıp olmasın onun önerileri çok daha fazla ) forma tasarımlarını inceliyorum.Gerçekten hepsi birbirinden güzel.Tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
                  afs ye bir sorum olacak yanıtlarsa memnun olurum , bu yılki çubuklu formalar kalın çubuklumu olacak,yoksa ince çubuklumu?Şahsen ben 2-3 yıl önceki Barcelonanın kalın çubuklu bordo-mavi-bordo şeklindeki formasına bayılıyordum.Bizim çubuklularda öyle olur inşaallah.

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özellikle başta afs olmak üzere kml cnsz ve diğer forma önerisinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Birkaç yıldır afs ve kml cnsz ın ( afs ye ayıp olmasın onun önerileri çok daha fazla ) forma tasarımlarını inceliyorum.Gerçekten hepsi birbirinden güzel.Tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
                    afs ye bir sorum olacak yanıtlarsa memnun olurum , bu yılki çubuklu formalar kalın çubuklumu olacak,yoksa ince çubuklumu?Şahsen ben 2-3 yıl önceki Barcelonanın kalın çubuklu bordo-mavi-bordo şeklindeki formasına bayılıyordum.Bizim çubuklularda öyle olur inşaallah.
                    Resul Bey BMN ailesine hoş geldiniz diyeyim önce. Çubuklu formanın kalınlıklarının nasıl olacağını tam olarak bilmiyorum. Kulübe önerim bir yıl ince çubuklu ise sonraki yıl kalın olması yönündeydi. Barcelona da seneye büyük ihtimalle kalın çubuklu forma giyecektir.

Gelecek sezonki çubuklu formamızın Barcelona'ının modeli gibi olması için bastırıp kabul ettirdiler diye aylar önce bir bilgi almıştım. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olur, bekleyip göreceğiz.

Yorum

• Hoşbulduk!Bende BMN ailesinin içeridinse olmaktan büyük mutluluk duydum.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Tüm taraftarın gönlünü yapmak tabiki mümkün değil ama çoğunluğun sesi ortak anladığım kadarıyla.O yüzden burdaki önerileri dikkate alırsalar hem taraftarın gönlü olur hemde fazla satış yaparlar.Bu arada sizin 3 forma önerinize sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum.Çubuklu ve Aston Villa modeli dediğimiz kesin klasikler arasında olmalı.Üçüncü renk sizin dediğiniz gibi beyaz olur siyah olur buz mavisi olur ( sizin harika önerinizdi.Süper ötesi birşey olur ).Umarım bu yıl patlama yapacağız forma konusunda.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Süpermis yahu...
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• moskovaya sanki bizim milli takımın eski formasını yutturmuşlar. sadece kuşak biraz daha aşağıda.
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• EA SPORTS 2010 FIFA Güney Afrika Dünya Kupası

En son a f s tarafından düzenlendi; 16.03.2010, 15:00.

Yorum

• Dünya kupasında kullanılacak idman formalarının ilk örnekleri BMN farkı ile:

Kulüpler için hazırlanan kolleksiyonlar ile milli takımlar için hazırlanan kolleksiyonlarda farklılıklar oluyor genelde. Organizasyon, şampiyona, lig armaları, sponsor uygulamaları numaralar isimler gibi uygulamaların alanları değişiklik gösterebiliyor.

Yorum

• Aynı tasarım doğru yorumlama ile farklı etkiler bırakabiliyor, doğru olanı da bu. Hiçbiri de bana özel tasarım yap, bizi adam yerine koymuyorlar demiyor.

Marka önemli değil, önemli olan; senin kendi kurumsalın, rengin, tarzın, belli bir konseptin var mı esas mesele olan bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X