İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşmemiz yarına ertelendi. Boş yere insanları beklentiye sokmayayım.
Güzel gelişmeler var.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Ali Fuat abi senin iyi niyetinden başarılı çalışmalarından şüphem yok ama yetkili kişilere hiç güvenmiyorum.2 yıldır aynı laflarla bizi kandırıyorlar.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Güzel Haberlerini bekliyoruz...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
-
11 Mart 2010 saat 15'te randevulaştığımız görüşme şu ana kadar gerçekleşmedi. Dört kez aradıktan sonra TS Club yetkilisini aramadım. Haber bekliyorum hala.
Haber gelecek diye sizi de bekletmiş oldum, kusuruma bakmayın.
Mesajı gönder tuşuna basarken beklenen telefon geldi. Nike'taki toplantı uzun sürmüş, görüşmeyi yarın öğleden sonraya ertelemiş olduk.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 Mart 2010 saat 15'te randevulaştığımız görüşme şu ana kadar gerçekleşmedi. Dört kez aradıktan sonra TS Club yetkilisini aramadım. Haber bekliyorum hala.
Mesajı gönder tuşuna basarken beklenen telefon geldi. Nike'taki toplantı uzun sürmüş, görüşmeyi yarın öğleden sonraya ertelemiş olduk.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 Mart 2010 saat 15'te randevulaştığımız görüşme şu ana kadar gerçekleşmedi. Dört kez aradıktan sonra TS Club yetkilisini aramadım. Haber bekliyorum hala.
umarım yarın ogleden sonrada bir mazeret uydurupta görüşmeyi ertelemezler yine bizimkilerden beklenicek şey sonucta sanki afs abi nin işi gücü yokta onları beklicek her gün insan biraz dusunur yani
Yorum
-
Sonucu güzel olduktan sonra, sabır güzel şeydir.
Hoş sürprizlerim var, güzel haberler var.
Yarın ola hayrola.
İyi akşamlar.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonucu güzel olduktan sonra, sabır güzel şeydir.
Yarın ola hayrola.
İyi akşamlar.
abi bir iki şey soylede oyle git enazından ipucu ver resimlerle falan herzaman yaptıgın yollarla sen bişi yazma biz resimden anlayalım ne demek istediğini
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonucu güzel olduktan sonra, sabır güzel şeydir.
Yarın ola hayrola.
İyi akşamlar.HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum