Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ürünlerden görünün o ki ürünün renginde kulüp logosu yapılabiliyor.Bence gayette hoş duruyor.İllaki takımın renginde olmasına gerek yok
    Barcelona yaparsa olur, biz yaparsak olmaz; niye renklerimizi değiştiriyoruz deriz, buna emin ol Biz ancak başkaları da yapıyorsa bişeye doğru deriz, kendimiz bişey yaparsak mutlaka yanlıştır. Anlamsız bir aşağılık duygumuz var, kendimize hiç saygımız yok.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un 2010 yaz ürünlerini görmeden karar verme bence
      Bu olayda sizin katkınızla olmuşsa

Heyecanla bekliyoruz.
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar basketbol takımımızın ürünlerinde kullanılan amblemımızın büyüklüğü çok huşam gitti..acaba futbol takımımızın formalarında da bu büyüklükte amblem kullanılamaz mı?
        kimsenin günahını almak istemem, ama bu amblem resimin üzerine monte edilmişe benziyor!!!

AFS abi sen ne dersin?
        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimsenin günahını almak istemem, ama bu amblem resimin üzerine monte edilmişe benziyor!!!

AFS abi sen ne dersin?
          trabzonspor basketbol klübünün resmı sıtesınden aldım bu fotoğrafıı..resmın üzerine yapıştırdılarsaa onlar yaptı ben değil...

Yorum

AFS abi sen ne dersin?
            gerçekte öyle abi. sanki etiketle yapıştırılmıs gibi. kumaş değil yani amblem . naylon bişey
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

AFS abi sen ne dersin?
              Hayir, resimin üzerine monte edilmemis amblem, bu resimlerde anlasiyliyor.

bu arada, Trabzonspor Basketbol takiminin fontu cok hosuma gitdi....
              En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 31.01.2010, 23:22.
              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Bu konuda bizde öndeler..

Dört dörtlük olmuş..Ambleme dikkat..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu konuda bizde öndeler..

Dört dörtlük olmuş..Ambleme dikkat..
                  boynuz kulağı geçti

Yorum

• Kumara baslamis gencler
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu maç futbol tarihine geçti!

Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olma özelliğiyle tarihe geçti.

İngiltere Premier Lig'de dün oynanan Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olma özelliğiyle tarihe geçti.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Manchester United, deplasmanda Arsenal'i 3-1 yendi.

Emirates Stadı'nda oynanan ve 60 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada, puan cetvelinde 2. sırada yer alan Manchester United ile kendisini 1 puan geriden takip eden Arsenal karşı karşıya geldi.

Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede "Kırmızı Şeytanlar", 33. dakikada kaleci Almunia'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 37. dakikada Rooney farkı ikiye çıkarırken, 52. dakikada Park skoru 3-0 yaptı.

Rus yıldız Arshavin ile çok sayıda pozisyondan yararlanamayan Arsenal'in tek golünü 80. dakikada Vermaelen kaydetti.

Arsenal karşısında takımının 2. golünü atan Rooney, Premier Lig'deki 100.
                      golüne ulaştı. 24 yaşındaki İngiliz futbolcu, Premier Lig'deki ilk golünü de Everton formasıyla mücadele ederken yine Arsenal'a karşı atmıştı.

Manchester United, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 53'e çıkardı ve Chelsea ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Arsenal ise 49 puanla 3.
                      sıradaki yerini korudu.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi Fatih'e yapılan formalar ne olcak şimdi?
                        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Meksika takımı Club América Nike 2010 iç saha formaları BMN farkı ile:

Bu da aylar öncesinde yeni sezon yaptığım forma ve model önerisi. ( Çubuklu forma ve font önerileri ayrı )
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 01.02.2010, 18:05.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yahu arkadaş, bizim bi çift taraflı polarımız çıktı, içi forma tarzı dışı düz lacivert. Ben bunu hiçbir yerde bulamadım, biri yardım etsin habuna da, alalım ya...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu arkadaş, bizim bi çift taraflı polarımız çıktı, içi forma tarzı dışı düz lacivert. Ben bunu hiçbir yerde bulamadım, biri yardım etsin habuna da, alalım ya...
                              Öyle bir ürünümüzde mi vamış
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Yok mu bir delikanlı habu ürünün resmini koyacak.

Ali Fuat abi bir yardım be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X