Ürünlerden görünün o ki ürünün renginde kulüp logosu yapılabiliyor.Bence gayette hoş duruyor.İllaki takımın renginde olmasına gerek yok
Barcelona yaparsa olur, biz yaparsak olmaz; niye renklerimizi değiştiriyoruz deriz, buna emin ol Biz ancak başkaları da yapıyorsa bişeye doğru deriz, kendimiz bişey yaparsak mutlaka yanlıştır. Anlamsız bir aşağılık duygumuz var, kendimize hiç saygımız yok.
arkadaşlar basketbol takımımızın ürünlerinde kullanılan amblemımızın büyüklüğü çok huşam gitti..acaba futbol takımımızın formalarında da bu büyüklükte amblem kullanılamaz mı?
kimsenin günahını almak istemem, ama bu amblem resimin üzerine monte edilmişe benziyor!!!
Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olma özelliğiyle tarihe geçti.
İngiltere Premier Lig'de dün oynanan Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olma özelliğiyle tarihe geçti.
İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Manchester United, deplasmanda Arsenal'i 3-1 yendi.
Emirates Stadı'nda oynanan ve 60 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada, puan cetvelinde 2. sırada yer alan Manchester United ile kendisini 1 puan geriden takip eden Arsenal karşı karşıya geldi.
Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede "Kırmızı Şeytanlar", 33. dakikada kaleci Almunia'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 37. dakikada Rooney farkı ikiye çıkarırken, 52. dakikada Park skoru 3-0 yaptı.
Rus yıldız Arshavin ile çok sayıda pozisyondan yararlanamayan Arsenal'in tek golünü 80. dakikada Vermaelen kaydetti.
Arsenal karşısında takımının 2. golünü atan Rooney, Premier Lig'deki 100.
golüne ulaştı. 24 yaşındaki İngiliz futbolcu, Premier Lig'deki ilk golünü de Everton formasıyla mücadele ederken yine Arsenal'a karşı atmıştı.
Manchester United, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 53'e çıkardı ve Chelsea ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Arsenal ise 49 puanla 3.
sıradaki yerini korudu.
Yahu arkadaş, bizim bi çift taraflı polarımız çıktı, içi forma tarzı dışı düz lacivert. Ben bunu hiçbir yerde bulamadım, biri yardım etsin habuna da, alalım ya...
Yahu arkadaş, bizim bi çift taraflı polarımız çıktı, içi forma tarzı dışı düz lacivert. Ben bunu hiçbir yerde bulamadım, biri yardım etsin habuna da, alalım ya...
Yorum