Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un 2010 yaz ürünlerini görmeden karar verme bence
    İddaalı açıklamalar bunlar.

Yorum

• Yanlız, Barcelonanın açık mavi, uzun kollu ve aynı tonlarda barça amblemi bulunan gömleğini ben İstanbulda dahi görmedim
      O ne güzel kumaştır öyle, hafif parlak.
      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Ali Fuat abi bizi çatlatma niyetinde misin Çıkacak olan ürünler senin koleksiyonundansa ooo yaşadık
        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Vay canına adamlar gömlek bile yapmışlar

Acaba görebilecekmiyiz bu günleri biz de

Yorum

• vay be normalde hiç gömlek giymememe rağmen çok çok beğendim bunları gerçekten Trabzonsporlu olanınıda göebilecekmiyiz

Yorum

• Hayat sürprizlerle dolu.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Abi pantolon yok mu yahu ? numunelik de olsa örnek teşkil eder, belki ben de bir adet Trabzonspor için yaptırırım

Yorum

• Şu çok iyiymiş
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu çok iyiymiş
                    bu gömlekte gayet hos yanliz keske FCB yazisi olmasa dahada hos görünürdü

Yorum

• Ürünlerden görünün o ki ürünün renginde kulüp logosu yapılabiliyor.Bence gayette hoş duruyor.İllaki takımın renginde olmasına gerek yok
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

bende Bunun Hastasi Oldum...
                        Bu Sekilde Kazak´mi artik neyse bu ürün´ün adi degisiklik renklileri mevcut bende... Yesil Beyaz ve Mavi Beyaz...
                        Ali Fuat Abicim Trabzonsporumuz Adina varmi bu ürün icin calismalar ?
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• gömlekler hiç gzl değil beğenmedi hiç
                          trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• gömlekler güzel gerçekten

Yorum

• arkadaşlar basketbol takımımızın ürünlerinde kullanılan amblemımızın büyüklüğü çok huşam gitti..acaba futbol takımımızın formalarında da bu büyüklükte amblem kullanılamaz mı?

Yorum

kış ürünleri yazın ürünlerinin habercisi olması gerekmez mi?
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X