Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onun değeri biliniyorda kardeş bizim formamızın değeri bilinmiyor heralde..
    haklısın bende sende hatta büyük çoğunluk memnun değil ama bursa antalya eskişehir formaları bizimkilerden iyi değil...

bende de nike ın son hakkı seneye yapacağı formalar bekleyelim görelim...ama burda iş bizim klüpte bitiyor nike a fazla sallamız gereksiz...klüp diyecekki bana özel forma yap katalogdan istemiyorum diye ama bizimkiler katalogdan seçiyor üstüne reklam arma vesaire ekliyor ki onu yapamıyoruz malesef sonra hepimiz nike a sallıyoruz...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bütün mesele bizde bitiyor.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Bu iki sezondur nike firmasının bize 2. dünya ülkesi takımı muamelesi yapıp , böyle kalitesiz ve göze hoş gelmeyen formaları üretmesi gerçeğini değiştirmiyo di mi arkadaşım..
        Biz önce sportif başarı olarak kurumsal olarak 1.dünya takımı olalım ardından bu tür şeyler değişecektir.Büyük kulübüz müthiş potansiyelimiz var ancak Bir Barcelona Bir Mancherster Bir İnter Bir Porto değiliz.

Logo Reklam Font baskıları daha profosyönelce yapılsın katalogdan forma giymek problem değil.

Zira kumaş kalitesi olarak Kappadan sonra en kaliteli formalar Nike.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Sizin bu foruma katkılarınıza benim tek kelime sözüm yok.aksine saygım var.benm sitemim sadece nike firmasının bize ürettiği formalara.sakın sözlerim yanlış anlaşılmasın.Gelişmeler neyi gösterir bilmiyorum ama ben bu saatten sonra formamızın man utd veya barçanın forması gibi olma ihtimalini geçtim en azından bi aston villa forması ayarında olabiliceğini bile düşünmüyorum.umarım zaman beni haksız çıkarır.Saygılar..
          formalarımızın man utd barça ayarında olması bir kenara

en azından aston villa ayarında olması için bizim uefa ya gidip avrupada iki üç takım eleyip

türkiyede trabzonspor diye bir takım varmış dedirtmemiz lazım

yoksa ibb den bi farkın yok milletin gözünde aynı formayı giyersin
          En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 30.03.2010, 02:27.
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesela yakalarımızda Trabzonspor yazması çok güzel bir ayrıntı.

Konçlarda da Trabzonspor yazsın, mesela. Ya da Beyaz formamızın yaka renkleri bizle ilgisi olmayan, Nike'ın standart mağazalarında sattığı formaların üstüne dikilen TS armasıyla satılmasın bana. Benim rengim benim formam olsun. Bordo olsun. Mavi olsun. Ben İstanbul B.Ş. le aynı formayı farklı amblemlerle giyiyorsam bozulurum arkadaş Ayne şekil de mavi formalarımızdaki nike amblemi beyaz olsun gibi...

Falan felan...

Bu tip konulardaki rahatsızlıklarımız hepimizce malum zaten. a f s bu konuda müthiş bir çaba gösterdi göstermeye de devam ediyor. Benim tüm bu süreçlerden edinebildiğim izlenim; kulübümüzün bu konularda son derece amatör bir şekilde yönetilmeye çalışıldığı biraz da Nike'ın bize gerekli ilgiyi göstermediğidir. Ama her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.

Maalesef kurumsallaşmak, profesyonel kadroların işlerin başına geçmesi gibi konular kulübümüz kronik problemleri. Şu kısır döngüyü bir kırabilsek...
            bence amatörlükten ziyade klübümüzün maddiyatı ön planda tutuşudur

nike ın tutumu da sen razıysan ben de razıyım mantığıdır

yoksa nike bize en ala formaları yapabilir o zamanda astarı yüzünden pahalıya gelir

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selam.. forma konusunda en güzel ve en dikkat çekici konuların dile geldiği bi forum olduğu için her zaman takip ediyorum.. Özellikle Grafik tasarımcı olması itibariyle ali fuat beyde çok güzel yönlendiriyor herkesi, buraya yüklediği resimleri özenle takip ettiğimi söylemeliyim. bende yılların forma tasarımcısı, koleksiyoneri, takipçisi ve grafik tasarımcı olarak ara sıra da olsa bilgilerimi paylaşmak isterim. Öncelikli olarak Ömer konusundan bahsetmek isterim.. yeni tff kurallarına kadar kaleciler takımdan bağımsız olarak kendi anlaşmalı oldukları firmaların formalarını üzerlerinde taşıyabiliyorlardı, bu özellikle onları giydiren firmalar için bir reklam unsuruydu..
              ömer de o yıllardan alışmış olmalı ki kurallar değişse de farklı forma giymekten kendini alıkoyamıyor.. ama mecburen de olsa puma logosu yapıştırmayı ihmal etmiyor, en azından bu konuda özenli olması dikkat çekici.. bu arada 90lı yılların başında umbro türk takımlarına kendi ürünlerini giydirmek için çaba harcamıştı ve trabzonspora da ücretsiz kullanmaları için formalar yollamıştı.. Trabzonspor da 90-91 ve 91-92 sezonlarında, hediye gelen bu formaları umbro logolarının üstüne kulüp logosu dikip, boş kalan diğer kısmada adidas logosu basılı şekilde maçlara çıkmıştı.. bununla ilgili bende fotolar mevcut, hatta o dönemlerle ilgili diğer fotolarda var.. bu anlamda forması başka bi firmanın ama logosu diğer firmayı kullanan başka bi takım daha da görmedim. bu konuda da trabzonspor ilk ve tektir.. trabzonspor formasının diğer büyük takımların formasında ki nike logosundan daha küçük kullanımı ise sadece katalogtan seçilen forma olmasındandır.. sadece o kulüp için özel üretilen formalarda nike daha büyük boytlu kullanır logosunu.. Trabzonspor için de önümüzdeki sezon özel formalar yapılırsa bu konuda çözümlenmiş olur kesinlikle.. (aynı zamanda ts logosu da dökülmeyen bi malzemeden olacaktır.)
              A.s. Bahsettiğiniz Adidas logolu Umbro formalarımız hangi formalar merak ettim, paylaşırmısınız Hakkaten dediğiniz gibiyse Umbro yöneticileri bu durumda ne hissetmiştir acaba
              Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Armalarımız sağda.

Bahsi geçen formalarımız bunlar olabilir

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence amatörlükten ziyade klübümüzün maddiyatı ön planda tutuşudur

nike ın tutumu da sen razıysan ben de razıyım mantığıdır

yoksa nike bize en ala formaları yapabilir o zamanda astarı yüzünden pahalıya gelir

arkadaşlar nike firmasından başka firma yokmuş gibi konuşuyoruz yapmayın etmeyin lütfen benm bordomda değerlidir mavimde.bana nike firması ibb muamelesi yapamaz yaptırmam.herkez haddini bilecek...
                  Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    formalarımızın man utd barça ayarında olması bir kenara

en azından aston villa ayarında olması için bizim uefa ya gidip avrupada iki üç takım eleyip

türkiyede trabzonspor diye bir takım varmış dedirtmemiz lazım

yoksa ibb den bi farkın yok milletin gözünde aynı formayı giyersin
                    bu dediğiniz olayı sadece nike firması yapıyor.takımların kurumsal veya sportif başarısına göre forma kalitesi veya detayı üretiyor.benm eskişehir bursa antalyaspor'un formaları bizden kaliteli ve güzel derken demek isteğim tam olarak buydu.pumada bu olay yok s.lizbona veya stuttgarta dizayn ettiği forma neyse antalyaya veya bursaya aynı formatta forma üretiyor.nike firmasında bu olay yok benm sitemim buna.
                    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Nike güzel formalar yapar aslında ya, bizde para olsa bizde yaptırırız...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

arkadaşlar nike firmasından başka firma yokmuş gibi konuşuyoruz yapmayın etmeyin lütfen benm bordomda değerlidir mavimde.bana nike firması ibb muamelesi yapamaz yaptırmam.herkez haddini bilecek...
                        adidas tarbzonsporu muhatap almıyordu bir aralar şimdi durum nedir bilemem
                        kimse trabzonspor un formalarına biz sponsor olalım die klubun kapısını aşındırmıyor bildiğim kadarıyla
                        bu işlerde taraftar duygusal davranır
                        yönetim olaya maddi bakar çünkü güçlü bir ekonomiye sahip değiliz
                        üzülerek belirtmek istiyorum ama bize sadece biz büyük diyoruz
                        büyüklüğünü göstermezsen kimse gelip de sen fi tarihinde şunu yapmışsın sen büyüksün demez

İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu dediğiniz olayı sadece nike firması yapıyor.takımların kurumsal veya sportif başarısına göre forma kalitesi veya detayı üretiyor.benm eskişehir bursa antalyaspor'un formaları bizden kaliteli ve güzel derken demek isteğim tam olarak buydu.pumada bu olay yok s.lizbona veya stuttgarta dizayn ettiği forma neyse antalyaya veya bursaya aynı formatta forma üretiyor.nike firmasında bu olay yok benm sitemim buna.
                        iki sezon önce puma kullanıyorduk şimdi bursanın eskişehirin kullandığı marka -ki bence formaları hiçhoş değil hepsi aynı formayı giyiyor-

kullandığımız forma resmen naylondu renkleri bile tutmuyordu

işler bize gelince mi böyle oluyor

yoksa bu işin başındakiler estetikten önce maddiyetımı düşünüyor buna siz karar verin

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armalarımız sağda.

Bahsi geçen formalarımız bunlar olabilir

tam da bahsettiğim formalar bunlar.. ve o sezon neredeyse umbronun bütün modellerini giydi trabzonspor ama adidas ile anlaşması olduğundan bütün umbro formalara adidas logosu basıldı. diğer o sezon giyilen adidas logolu umbro formaları da ekledim.

Yorum

• aslında umbro olan mavi formanın o dönem everton için hazırlanan aynı model forması.. (sadece ömer yapmamış bu işi )

Yorum

• carlotta ( ismini bilmiyoruz ) aramıza hoş geldin. Katkıların için teşekkür ederiz.

Geçmişte bu işin bugünke gibi kuralı ve yaptırımı yoktu. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de takımlar bu konulara çok daha özen gösteriyor.

Özendiğimiz takımların sadece formalarına özenirsek bir şeyleri eksik yapmış oluruz. Önce onlar kadar kurumsal davranmalı, profesyonelce hareket etmeli sonra da Avrupada başarılı olmanın yollarını aramalıyız.

Son yıllarda ilk defa bir sponsorla üç yıl üst üste çalışmış olacağız tam sistem oturmuşken yıkmanın alemi yok. Süper ligdeki diğer markaların ve takımların formalarına, idman ürünlerine bakıyorum da bizimkiler kadar güzel ve kaliteli olanlar yok.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 31.03.2010, 10:29.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona'nın şu formalarına bakınca insan resmen aşık oluyor
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X