Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende Fatih Tekke, Volkan Sen ve Gri Formayi bekliyorum Pullu Pullu... =)
    Volkan Şen'i göremiceğini sanmıyorum Yazdırmazsan tabii ki Talipleri çok
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Hehehe =) Süper Ya...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Klubümüz bizimle dalga geçiyor!

Mail attım aldığım cevap "UZUN KOLLU ÇUBUKLU FORMA ÇIKMAYACAK" denildi.

Bu akşam öğreniyorum ki UZUN KOLLU ÇUBUKLU FORMA çıkmış!

İyi olmuş çok sevindim hayırlı olsun.

Fatih Tekke gelsin gidip alacağım ve arkasına Fatih Tekke yazdıracağım.
        şaka yapmışlar şaka....
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herhalde Gökdenizin golünden etkilendi...
          Ben mutlaka bu adamın numarasını gıymelıyım..
          Ayrıca çok şekil ve asil duruyo

diye düşünerekten 61 giymeye karar vermiş olabilir
          adam şu genç yaşta hak yolu bulmuş be....
          helal olsun

Yorum

• Şükretmeyi bilmiyoruz.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• villa nın beyaz formasını bu sene nike'ın çıkardığı en baba formalardan
                dışarda giyebilirsin
                hele ki bunun önünde karizma bir türk telekom yazısı olursa çok fena olur
                bizmde beyaz formamız var ama arada çok büyük fark var
                villanın formasında beyazın içinde kumaş inceltilerek sanırım uzunlamasına çizgiler olmuş
                bizim beyaz formada da çok ama çok ufak kareler var ama çok ufak olduğu için fark edilmiyor
                ama bizim beya formayala arasında çok büyük imaj ve karizma farkı var
                ayrıca arsenalın lacivert ağırlıklı ince beyaz çizgili bi forması vardı
                onunda yakası bu aston villenın ki gibi O yaka olsa acımaz paraya alırdım

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şükretmeyi bilmiyoruz.
                  Maalesef Bu Sebeple Bu Durumdayız..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• inşallah seneye bir formamız villanın beyaz forma modelinden olur bence cok satar

Yorum

• Güneş formaları Ts Club Mağazaları’nda

Yeni Teknik Direktörümüz ve aynı zamanda efsanevi kalecimiz Şenol Güneş’in isminin yazılı olduğu formalar Ts Club Mağazaları’nda satışa çıkarıldı.

Kulübümüzün bugüne kadar elde ettiği başarılarda hem oyuncu hem de teknik direktör olarak büyük hizmetleri bulunan Şenol Güneş için hazırlanan Nike formalara taraftarlarımız tüm Ts Club Mağazaları’ndan ulaşabilirler.

25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• Tabiki Aston Villanin Formasi bizimkinden daha güzel ve modern duruyor ama bizde elimizdekini en azindan bu sezon olsun güzellestirebilirdik...
                        UYUZ Oluyorum Su bizim REKLAMLARA... ÜLKERIN NIYE ARKASI BEYAZ??? YAMA GIBI DURUYOR... TELEKOM DESEN CEKETTE ÖYLE VEYA genel anlamda Telekom niye öyle dandik yaziliyor amblemsiz anlamiyorum... Bunlar ufak tefek seyler ama bir Formada cok önemli... Bazi Formalari itici yapiyor su arka planlar... Yok olsa ayni Beyaz Formadaki gibi... yok olsa dahada güzel al benisi olacak... sadece bu yüzden ben beyaz formayi tercih edip aldim... =)

Yorum

• Budur güzel Sponsor Reklami... Isteyen olursa baska takimlari kiyaslayabilirim... =)

Yorum

• Olay Budur

Marka olmak böyle bir şey. Şenol Hocamız sayesinde kaleci formaları da satışa çıkmış oldu. Bereketli geldin hocam.

Yeni Teknik Direktörümüz ve aynı zamanda efsanevi kalecimiz Şenol Güneş?in isminin yazılı olduğu formalar Ts Club Mağazaları'nda satışa çıkarıldı.

Kulübümüzün bugüne kadar elde ettiği başarılarda hem oyuncu hem de teknik direktör olarak büyük hizmetleri bulunan Şenol Güneş için hazırlanan Nike formalara taraftarlarımız tüm Ts Club Mağazaları"ndan ulaşabilirler.

İnşallah Fatih Tekke formaları satışta haberini de görürüz bir gün.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 16:03.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel haberler gelmeye devam ediyor.
                                Ali fuat Abi dün bahsetin güzel haberler bügün cikan Kaleci Formalar hakkinda miydi ??
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X