Herhalde Gökdenizin golünden etkilendi... Ben mutlaka bu adamın numarasını gıymelıyım..
Ayrıca çok şekil ve asil duruyo
diye düşünerekten 61 giymeye karar vermiş olabilir
adam şu genç yaşta hak yolu bulmuş be....
helal olsun
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
villa nın beyaz formasını bu sene nike'ın çıkardığı en baba formalardan
dışarda giyebilirsin
hele ki bunun önünde karizma bir türk telekom yazısı olursa çok fena olur
bizmde beyaz formamız var ama arada çok büyük fark var
villanın formasında beyazın içinde kumaş inceltilerek sanırım uzunlamasına çizgiler olmuş
bizim beyaz formada da çok ama çok ufak kareler var ama çok ufak olduğu için fark edilmiyor
ama bizim beya formayala arasında çok büyük imaj ve karizma farkı var
ayrıca arsenalın lacivert ağırlıklı ince beyaz çizgili bi forması vardı
onunda yakası bu aston villenın ki gibi O yaka olsa acımaz paraya alırdım
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yeni Teknik Direktörümüz ve aynı zamanda efsanevi kalecimiz Şenol Güneş’in isminin yazılı olduğu formalar Ts Club Mağazaları’nda satışa çıkarıldı.
Kulübümüzün bugüne kadar elde ettiği başarılarda hem oyuncu hem de teknik direktör olarak büyük hizmetleri bulunan Şenol Güneş için hazırlanan Nike formalara taraftarlarımız tüm Ts Club Mağazaları’ndan ulaşabilirler.
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
Tabiki Aston Villanin Formasi bizimkinden daha güzel ve modern duruyor ama bizde elimizdekini en azindan bu sezon olsun güzellestirebilirdik... UYUZ Oluyorum Su bizim REKLAMLARA... ÜLKERIN NIYE ARKASI BEYAZ??? YAMA GIBI DURUYOR... TELEKOM DESEN CEKETTE ÖYLE VEYA genel anlamda Telekom niye öyle dandik yaziliyor amblemsiz anlamiyorum... Bunlar ufak tefek seyler ama bir Formada cok önemli... Bazi Formalari itici yapiyor su arka planlar... Yok olsa ayni Beyaz Formadaki gibi... yok olsa dahada güzel al benisi olacak... sadece bu yüzden ben beyaz formayi tercih edip aldim... =)
Marka olmak böyle bir şey. Şenol Hocamız sayesinde kaleci formaları da satışa çıkmış oldu. Bereketli geldin hocam.
Yeni Teknik Direktörümüz ve aynı zamanda efsanevi kalecimiz Şenol Güneş?in isminin yazılı olduğu formalar Ts Club Mağazaları'nda satışa çıkarıldı.
Kulübümüzün bugüne kadar elde ettiği başarılarda hem oyuncu hem de teknik direktör olarak büyük hizmetleri bulunan Şenol Güneş için hazırlanan Nike formalara taraftarlarımız tüm Ts Club Mağazaları"ndan ulaşabilirler.
İnşallah Fatih Tekke formaları satışta haberini de görürüz bir gün.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 16:03.
Yorum