Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevcut şartları ve seçenekleri düşünürsek, değerlendirmelerimizde hataya düşmemiş oluruz sanırım.

Giydiğimiz forma modelinin başka bir takımın da giymiş olmasının ne mahsuru var anlamadım. Bir sponsorla üç yıl çalışamadığımız için birikmiş sorunların bir anda çözülmesini bekliyoruz.

Bazılarının anladığı manada sadece bize özel formalar gri formalar ile başlayıp 2010 yılında giyeceğimiz formalarda olacak. O tarihe kadar mevcut modeller içerisinde bize uygun olanlar seçildi. Seçilen çubuklu forma modeli seçenekler içinde en doğru olan modeldi, zira diğer çubuklu model neredeyse parçalı gibi duran kalın çubuklardan oluşuyor.

Nike bizim gibi birçok kulübe sponsor veya ürün temin ediyor. Diğer takımlar da bizim gibi katalogdan kendi tarzlarına uygun forma ve ürünler seçiyor. Bize Barcelona Arsenal gibi muamele edilmesini istiyoruz, fakat onlar gibi kurumsal davranmıyoruz.

Antalya, Akçaabat Sebat, Ankaraspor ( Eskişehirspor seneye Adidas giyecek ) Nike kataloğundan kullandıkları renkler çok genel olduğu için, kendi renklerini kolayca seçerken, bizim seçtiğimiz modeller bize özel, bizim renklerimizde sıfırdan üretiliyor.

Modeller daha dikkatli seçilemez miydi? Parçalı forma çıkış tarihi ve model seçimi yanlıştı. Pazarlama ve marka anlayışımız yok. Bunlar eleştiri ve muhatabı biz değil, yönetim olmalı.

Taraftar olarak, söyleyeceklerimizi testi kırılmadan önce söyledik hep. Kızmak değil, çözüm üretmek ve haklı tepkilerimizi, isteklerimizi demokratik şekilde yetkililere iletmeliyiz.

Tam istediğimiz sonucu alma sürecine girmişken yıkalım, iptal edelim demenin de bir faydası olmadığını düşünüyorum.

Dünyanın en iyi markası ile çalışsanız ne istediğinizi bilmiyorsanız, sonuç tatmin edici olmayacaktır demiştim.

Sponsorluk iki taraflı bir kavram. Nike'ın ve yönetimin bu süreçte kabahatleri vardır. Ne istediğinizi bilmez, bir müşteri temsilcisinin dediklerine mahkum kalırsanız sonuç böyle olur. Bizim kadar olayı ciddiye alıp kafa yormadıkları için taraftarın kırgın olması normal. Fakat aynı süreçleri başa sarmanın hiçbir faydası yok.

Bana katılmama özgürlüğüne sahipsiniz, tıpkı benim de her forum üyesi gibi kendi düşüncemi ifade özgürlüğüm olduğu gibi.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2009, 13:39.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu foruma yapılan eleştirilerin hiç biri birilerini üzmek için değildir olamaz da! sadece çok sevdiğimiz takımımızın daha iyi yönetilmesidir! burda mutabıkız. zaten yapılan eleştiriler afs bey'e değildir asla. nike formalarını çok beğenmediğimiz bir vakıa ama satın almayacağız anlamına gelmez, gelmemeli...istediğimiz formanın daha çok satılması ve herkesçe beğenilip bize özelmişiz hissinin verilmesi. bu noktada klasik forma tasarımın olmaması da geldi aklıma. sadece bu bile yeterlidir tüm eleştiriler için. bir de oturmuş pazarlama stratejisi için toplantı yapmışlar ve resmi siteye de resimleri koymuşlar! bu işin ciddi yapılması!! öyle çocuk meclisi gibi....
      çubuklu forma konusunda da madem geçen sezon modelleri var, inter'in juve'nin giydiği çubuklu modeller de olabilirdi...söyleyecek çok şey var.neyse...umarım hep "gelecek sezon"larda kalmayız!!
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Formaya olan ilgimizin, formanın taşıdığı ruh ile alakalı olduğunu söylemiştim.

İsteklerimiz, beklentilerimiz ortak.

Aynı ortak sevda etrafında, insanların birbirini kırmadan, keyifle düşüncelerini bilgilerini paylaşabildiği başlıklardan biri bu başlık.

Umarım hepimizin beklentilerinin çok ötesinde sürprizlerle karşılaşırız.

Ve bunun için fazla beklemeyiz.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bursa'nin sahane formasi..

afs sen biliyorsun benim kappa'ya olan hastaligimi!

bu stil bize gitmezmiydi?..

neyise konuyu degistirmeden... bence Cubuklu daha kaliteli olsa gerek...!!!

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalar daha bi güzel görünüyor.

Ayrıca bu tanıtım bence sene başında yapılmalıydı.
            Masallah!!! hatunlar tamamdir

Yorum

• burda kim kimi tanitti? bacaklar formalarimizimi? yoksa formalar bacaklarimi ?

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike şirketine olan tepkim her geçen gün artıyor.....

Önümüzdeki sezon nike'la olan sözleşme yırtılıp atılsın...

Birde nike Türkiyenin başında bir hemşerimiz var...

Birde o olmassa vay halimize...

Hiç bir ürün çeşitliligi yok...

Formalarda bize özgü tasarımlar yok lansman yok...

Nike mağazalarında hala bizim formalarımız satılmıyor....

Peki ne diye biz nike'la antlaştık....
                Tamamında olmamakla beraber İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerin de buluna Nike'lar da formalarımız satılıyor.Bu sezon da Afs abinin dediği gibi bize özel modeller olacak.

Yorum

• 3 senelik anlasmamiz var
                  son senedemi özele baslayacaklar

insallah uzatirlar sözlesmeyi

Yorum

• Buna hayir demem:

Yorum

• buda çok düz olmuş arkadasım forma iide türk telekom çok düz olmuş....
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Güzel Çalışma Ömer.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buna hayir demem:

süper olmuş

NOT:türk telekom lütfen hiçbir takımın forma sponsoru olmasın
                          ZORLA GÜZELLİK OLMAZ TELEKOM

Yorum

Buna hayir demem:

Süperrrr Olmuş Ellerine Sağlık

Yorum

Buna hayir demem:

olay budur işte..
                              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Renkler koyu olmuş Ömer Akdağ

bu sene ki formalarımızla renkleri tutmuyor
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X