İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSite yine bomboş... Ürün kalmamış. Hele çok beğenilen Antrenman formasını bulmak mümkün değil.
Acaba kış dönemi ürünleri mi geliyor ?~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Arkadaşlar antreman ürünlerinin (özellikle lacivert ağırlıklı olanı)yeniden çıkıp çıkmayacağını beklemenizi önermem.ben sadri şener sosyal tesislerinde bulamayıp stadyum tscluba gitmiştim,orada da zorla bulmuştum,l bedenden bir tane kalmıştı.yetkiliye sorduğumda büyük ihtimalle gelmeyebilir antrenman ürünleri kesin konuşamıyorum ama formaların gelebilir demişti.ağustos ayı başında,bende mecbur almıştım..
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlüpten böyle bir incelik beklemiyorum Onur abi.Site tam takır kuru bakır... Antrenman formalarından alamadık bir tane.
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 06.09.2009, 01:46.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Habu ürünler gerçekten şahane.twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlari nerden siparis edebilirim? Trabzonspor sitesinde bulamadim..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Alttaki ürünü satarken Trabzonspor'un adidas forması diye satıyordu eleman.Baya bi kavga ettim hem korsan forma satıyorsun hemde markasını bile bilmiyorsun sattığın ürünün diye.Hiçbir yerde ürünün orjinal olduğunu yazmadım felan yazmış cevap olarak.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bir kaç tane uzun kollu vardı.
Yorum
-
Korsanlar logomuzu yapmaktan aciz. Oysa istanbul takımlarının logoları çok iyi taklit ediliyor... Bu beni rahatsız ediyor mu ? Hayır ! Hangi ürünün korsan olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor...
Ayrıca bizim ürünlerimizde logolarımız malum baskıyla ekleniyor... Ama bu çakma formalarda nakışlanıyor. Kabak gibi ortaya çıkıyor korsan olduğu. Orijinal yazıyorlar, orijinal fiyatı çekiyorlar. Aslında orijinal fortmada bulunan logomuzdan daha iyi duruyor.
Bir zamanlar birisi yazmıştı, logomuzun taklit edilmemesi için böyle baskı yapılıyor diye. Farklı bir baskı bizimkisi iki aşamalı.... Her neyse adamlar nakışla oturtmuş logomuzu fena durmamışama Nike kalitesi var mı ? Yok...
İşte orijinal korsanlar :
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 07.09.2009, 19:11.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum