Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonda mı? Şakadır umarım?
    Ben Bu Tir araklida bile gördüm
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Site yine bomboş... Ürün kalmamış. Hele çok beğenilen Antrenman formasını bulmak mümkün değil.

Acaba kış dönemi ürünleri mi geliyor ?
      Klüpten böyle bir incelik beklemiyorum Onur abi.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Arkadaşlar antreman ürünlerinin (özellikle lacivert ağırlıklı olanı)yeniden çıkıp çıkmayacağını beklemenizi önermem.ben sadri şener sosyal tesislerinde bulamayıp stadyum tscluba gitmiştim,orada da zorla bulmuştum,l bedenden bir tane kalmıştı.yetkiliye sorduğumda büyük ihtimalle gelmeyebilir antrenman ürünleri kesin konuşamıyorum ama formaların gelebilir demişti.ağustos ayı başında,bende mecbur almıştım..

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Klüpten böyle bir incelik beklemiyorum Onur abi.
          Umarım olur Site tam takır kuru bakır... Antrenman formalarından alamadık bir tane.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 06.09.2009, 01:46.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Boca Juniors 2009 / 2010

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Habu ürünler gerçekten şahane.
              Bunlari nerden siparis edebilirim? Trabzonspor sitesinde bulamadim..
              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunlari nerden siparis edebilirim? Trabzonspor sitesinde bulamadim..
                Ts Club sitesinde vardı,kaldırmışlar.

Yorum

• hep dikkatimi çekmiştir boca da arma sponsor reklamı gibi baskı bizimki gibi de değil sanırım nike logosu da baskı

...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Gittigidiyor'da böyle bir ürüne rastaldım. Bizim böyle bir ürünümüz var mıyıdı?

Bir de aynı sitedeki şu forma "çakma" gibi duruyor:

Yorum

• İki üründe korsanın kralı !.

Yorum

• Çakmanın önde gidenleri.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Alttaki ürünü satarken Trabzonspor'un adidas forması diye satıyordu eleman.Baya bi kavga ettim hem korsan forma satıyorsun hemde markasını bile bilmiyorsun sattığın ürünün diye.Hiçbir yerde ürünün orjinal olduğunu yazmadım felan yazmış cevap olarak.
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet bir kaç tane uzun kollu vardı.
                            baska hangi uzun kol formalar vardi misina?

Yorum

• Korsanlar logomuzu yapmaktan aciz. Oysa istanbul takımlarının logoları çok iyi taklit ediliyor... Bu beni rahatsız ediyor mu ? Hayır ! Hangi ürünün korsan olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor...

Ayrıca bizim ürünlerimizde logolarımız malum baskıyla ekleniyor... Ama bu çakma formalarda nakışlanıyor. Kabak gibi ortaya çıkıyor korsan olduğu. Orijinal yazıyorlar, orijinal fiyatı çekiyorlar. Aslında orijinal fortmada bulunan logomuzdan daha iyi duruyor.

Bir zamanlar birisi yazmıştı, logomuzun taklit edilmemesi için böyle baskı yapılıyor diye. Farklı bir baskı bizimkisi iki aşamalı.... Her neyse adamlar nakışla oturtmuş logomuzu fena durmamış ama Nike kalitesi var mı ? Yok...

İşte orijinal korsanlar :

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 07.09.2009, 19:11.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Çok Orjinal bir korsan forma olmuş.Logoda yapıştırma olsa orjinalden ayırmak güç.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X