Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, şimdi Trabzonspor.com.tr adresinden forma siparişi versem ne zaman elime geçer bilgisi olan var mı?

Edit: Bi cevap verin ula, siparişi vereceğim haydi
    En son AdemS tarafından düzenlendi; 02.09.2009, 21:11.

Yorum

• Ben ne zaman sipariş versem 3 gün içinde elimde oldu.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben ne zaman sipariş versem 3 gün içinde elimde oldu.
        Cevap için teşekkür ederim abi

Yorum

• arkadaş şimdi bu formalar yıkanınca noluyor bozuluyormu bozuluyorsa bilgimiz olsun ona göre kazıklanmayalım

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ts Clubta bende böyle numara yazdirabilirmiyim acaba ?
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Gecen sene 10 Aralik'da Milli Takim'in yeni formalari belli olmustu.

Yani bu senenin yeni formalari yakinda cikar, bakalim Nike'in yeni koleksiyonu hakkinda fikir verebilir...
              .

Yorum

• milli takım ın yeni forması dünya kupasına katılabilirse çıkar
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Kampanyadaki parçalı formamızdan ve bir de TsClup tan tişört almıştım dün elime ulaştı..Ufak detay dediğimiz ama formayı forma yapan ince ayrıntılar halledilse çok güzel bir formamız olur,satış ikiye katlanır ve hem alan hem satan menmun olur,burdaki tartışmalarında yüzde 90 ı biter.
                  İzlenimlerim;
                  Kesimi çok güzel,kollar felan büyük değil.Renk bence tutturulmuş çok hoş.En büyük sıkıntı kulübün hatası dediğimiz sonradan yapılan eklemeler.Arma gerçekten emanet duruyor zaten uçlarından kalkmış gibi bişi.Öndeki avea yı yan yapıştırmışlar.Sırttaki 51 in 1 ini çok ütülemişler bayaa bi büzülmüş.Birde ben kumaştan anlamam çokta şık duruyor hoşuma gitti ama baya bi yakıyor zor maç yapılır,giyip hava atacaksın öbür türlü yorar insanı.

ama ne olursa olsun çapımız ölçüsünde desteğe devam edeceğiz kulübümüze.
                  afs hocamın müjdeleri gerçekleşirse Bordo ve Mavinin bu güzel kombinasyonundan almam diyen yalan söyler
                  En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 03.09.2009, 14:29.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formasının kolunu kendisi kesip kısaltan oyuncumuz dışında garip bir durum yok ortada. Ülker logosunun altındaki beyaz zemini dünyada kullanan tek biz kaldık.
                    bu yılki formalarda türk telekom altına font kullanılmadan yazıldı eleştirilmedik yeri kalmadı, hatta gs bir maça türk telekom yazısının altına font koyarak çıkmıştı çok beğenilmişti,

size değil sözüm ama bizim taraftar asla memnun olmaz
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tişört reklamlardan dolayı panayır yeri gibi olmuş ama benm dikkat çekmek istediğim nokta türkbayrağı arması

bizim tişiörtleri de nike yapıyor ama armalarımız ceket düğmesi kadar milli takımın arması ise kocaman

bende kocaman armalı tişörtlr giymek istiyorum
                      Türkiye Futbol Federasyonu çok mu zor durumda bu ne kardeşim yer kalmamış nerdeyse

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu yılki formalarda türk telekom altına font kullanılmadan yazıldı eleştirilmedik yeri kalmadı, hatta gs bir maça türk telekom yazısının altına font koyarak çıkmıştı çok beğenilmişti,

size değil sözüm ama bizim taraftar asla memnun olmaz
                        galatasarayn hazırlık maçları zamanında beyaz formasının üzerine kırmızı fonlu türk telekom yazısına ben çok güzel demiştim. asıl amacım tecahül ü arif idi. taraftarımıza gönderme yapmaktı. beterin beteri varı göstermekti
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• juventusun formalarını beğeniyorum ben
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Çubuklu formamıza hastayım ya daha nasip olmadı almak ama bir imkanım olsa direk alacam. Kastamonuya niye gelmez bu tır anlamış değilim

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tişört reklamlardan dolayı panayır yeri gibi olmuş ama benm dikkat çekmek istediğim nokta türkbayrağı arması

bizim tişiörtleri de nike yapıyor ama armalarımız ceket düğmesi kadar milli takımın arması ise kocaman

bende kocaman armalı tişörtlr giymek istiyorum
                              O halde milli takımın t-shirtlerinden alacaksın.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Habu ürünler gerçekten şahane.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X