Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armamızın şekilleri zor ondan yapamıyorlar.Bakıyorum istanbul takımların çakmalarına armaları birebir.Bizimkisinin arması yok bi yıldız var
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selam.. tsclub turuncu forma bende mevcuttur.. fiyatı 70 tl... isteyenler yazabilir.. ayrıca nostaljik değer taşıyan birçok tabzonspor forması orjinal olarak mevcuttur.. özellikle 97-98in çubuklu adidası, 98-99un kevin campbellin giydiği 10 numaralı mavi forması, orhan çıkrıkçının 11 numaralı ajax modeli 99 yılı puma forması, kappa dönemi çubuklu forma vb. sayabilirim..
      benim koleksiyonda eksildi de o forma...tamamlıycam tekrar...
      sende fazla mı var??? tekse almam...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim koleksiyonda eksildi de o forma...tamamlıycam tekrar...
        sende fazla mı var??? tekse almam...
        Tek olmasıyla ne alakası var Hocam adam sergi açmış baksana fiyatları bile yazmış
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• slogan bile çakma

...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Burada Erkanın üstündeki antrenman tişörtü gibi reklamsız olanı bulmak mümkün değil herhalde...Gerçi arma da yok ya....

İŞte tüm bunlar profesyonel bir yönetim anlayışının gerekleridir.
            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              slogan bile çakma

öle diyorsunda aslında mantıklı çünkü forma numarası 52 ordulu trabzonsporlulara özel

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öle diyorsunda aslında mantıklı çünkü forma numarası 52 ordulu trabzonsporlulara özel
                ben giresunlu olmama rağmen bize her yer trabzon sloganını kullanıyorum

bu ne benim giresunluluğuma gölge düşürür nede beni trabzon sevdalıısı yapar

çünkü bana göre trabzonsporluluk bir duruş trabzonuda bu yüzden seviyorum

yoksa giresunun dünyada eşi yok
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• korsan ürününe sonuna kadar karşıyım ama adamlar yine düzgün yazmış bunu düzgün yazamayanlarda var
                  Bordo Mavi...

Yorum

• orjinal formaya param yetmese gider 25 liraya tshirt alırım. yeterli değil ama güzel çalışmalar var tsclub da.
                    o tshirtle maça gitsen kimse neden forma giymiyorsun demez...
                    İmza...

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burada Erkanın üstündeki antrenman tişörtü gibi reklamsız olanı bulmak mümkün değil herhalde...Gerçi arma da yok ya....

İŞte tüm bunlar profesyonel bir yönetim anlayışının gerekleridir.

bu haliyle nike mağazalarında alternatif renklerde de bulabilirsin bu modelden
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ümit milli takımımızın formalarına feerasyon arması basılmış

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ümit milli takımımızın formalarına feerasyon arması basılmış
                          Çok Kötü Olmuş İnşallah A Millilerede Yapmazlar.

Yorum

• Arkadaşlar Az Önce Canım Sıkıldı ve Bir Forma Tasarımı Yapayım Dedim. Milli Takımıımzın Formasını Çok Beğeniyorum. Düşündümde Nden Bizimde O Tür Bir Formamız Olmasın. Nike'ın Aynı Tasarımı Başka Klüblerde Uyguladığına Rastladım. Bize Özel FOrma Olmasını İstiyoruz. Bir Deneme Yapmak İstedim Biras Aceleye Geldi Ancak Beğeninize Sunmak İstedim Umarım Hoşunuza Gider.

Spartak Moskova

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ümit milli takımımızın formalarına feerasyon arması basılmış
                              Bazı turnuvalarda organizasyon, federasyon logosunun konulmasını istiyor.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bazı turnuvalarda organizasyon, federasyon logosunun konulmasını istiyor.

Doğrudur bu arada A milli takımımız bu modeli kullanmıyor artık malum klasik enine beyaz çizgili model var. Bizim genç takımlara uyguladığımız "çıkma forma" uygulamasından yapmışlar ümitlere sanırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X