İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli fuat abi sitedeki şu Piranalı ve hamsili olan t-shirt mükemmel ama siyahdan başka bi rengi de çıkacakmı acaba ? Beyaz vs.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Bayan futbol takımımız nihayet Nike ürünlerine kavuşmuş. Aynı ürünün bordomavilisi de güzel olurmuş.
Futbolcular bu tür tanıtım veya organizasyonlara gelirken biraz üstlerine başlarına dikkat etseler ya. Göksu'nun terlikle o toplantıya gelmesi olmamış.
Günlük hayatta ne giyerse giysinler, fakat böyle kurumsal bir toplantıda futbolcuların kıyafetleri bana göre olmamış. Bir sürü yeni güzel ürünümüz var giysinler bu tür organizasyonlarda.
Başkanımız orada bu sıcakta takım elbise kravat takarken karşısında terlikle durmak olmamış. Sadece o değil, diğer futbolcularımız da bu tür organizasyonlarda giyim ve tavırlarına dikkat etmeli.
Yorum
-
Sloganına bayıldım Süleyman bu arada: " İnat ettik, bu işler düzelecek! "
Yorum
-
aynı şeyleri paylaiıyor olmak ne güzel fotoları gördüm hemen tele yapıştım muhabbetim olan yöneticilşerden birini aradım ama teli meşgule aldı.
bu kadar önemli bir tanıtımda tüm tanıtımcılar TRABZON CELL yazan tshirtler giymesi gerekirdi. özelliklede futbolcularımızın giymesi gerekiyordu.
sonuçta onlarda TRABZONSPOR şirketinin birer çalışanı kurumsal kimliğe katkı yapması gerekir.
not: yöneticimiz telde geri döndü konuyu uygun bir dille anlattım aynı şeyden sanırım onlarda rahatsız olmuş.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat@ Kazım Koyuncu ile alakalı ürün istiyoruz.Kime söylersen söyle.Bu potansiyeli görmeyen yönetici bozmalarınada benden ayrı bir selam söyle.
Hatta bununla alakalı bir iki çalışma yapsanda görsek.abi arkandayız. Sağlam girişti yahu
helal.
Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
Kazım Koyuncu için, ailesiyle görüşüp böyle bir proje için izin almak, satışlardan ailesine telif ödeme fikrimizi yetkililere iletmek, doğru bir başlangıç olacak sanırım.
Sanata ve sanatçıya saygı önce.
Yorum
-
kesinlikle katiliyorum...
Böyle önemli bir organizasyon ve oyuncularin giydiklerine bakin
bare TS Club ürünlerini giyseydiniz!
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sitedeki resimlerde şöyle ürünü doğru yansıtsa kimbilir satış oranlarını nasıl etkiler."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearma kalite budur
Armalarımız nakış olsun diye ısrarımız tam da bu armalar gibi olsun şeklindeydi.
Bu sene malzeme değişti fakat sonuç değişmedi; dayanaksız!
Armaların değişmesi ve kopan armaların yenilenmesi konusunda kulübe olan baskımız, çözüm alınana kadar sürecek.
Konuyla ilgilenen yeni yöneticimiz bu konulara gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.
Organizasyonlardaki futbolcuların giyim kuşam ve tavırları ile ilgili durum değerlendirmesi yapılıp, takım kaptanımızla görüşecekler. Basın toplantısına hocamız ve tercümanımız TS Club tişörtleri ile çıkmıştı.
Sponsorumuz kendisinin bu tür yerlerde kendisinin görünmesini istiyor haklı olarak. Bizim de Gabric'in imza töreninde olduğu gibi futbolcuya TS Club tişörtü giydirip formayı sonra giymesini sağlamaya devam etmeliyiz.
Futbolcular Trabzonspor'u her alanda temsil ettiklerinin bilincinde ve ciddiyetinde olmalı. Kendileri fark etmeyenler olabilir, abileri, menejerler, kulüp çalışanları yöneticiler bu tür konularda onları uyarıp yönlendirmeli.
Kurum kimliği sadece görsel anlamda olmaz, tavır ve hareket birlikteliği de kurum kimliğinin bir parçasıdır. Çok nezih bir lokantanın, güvenlik görevlisinin veya müşteriyi karşılayan personelinin asık suratlı sert biri olamayacağı gibi, kulübün her birimi toplam kaliteyi artırıcı şekilde, o kurumun genel karakterine göre hareket etme zorunluluğu taşır.
Bayan futbol takımını bu tanıma uygun hareket ettikleri ve şıklıklarından dolayı alkışlıyor, bir sonraki organizasyonlarda aynı tür hataların tekrar etmemesi için, meselenin takipçisi olacağımızı bildirmek istiyorum.
Hatalar, gözden kaçanlar elbette olabilir, önemli olan bu hataların bilerek yapılmaması ve tekrar etmemesi.
Umarım bu durum bir ders olur ve bundan sonra bu tür organizasyonlar olması gerektiği şekilde değerlendirilir.
" İnat ettik! Düzelecek bu işler! "En son a f s tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 17:58.
Yorum
-
Bjk bu tür organizasyonlara Sarar'ın tedarik ettiği elbiselerle gidiyor.
Bizimde bir giyim sponsporumuz var. Ramsey. Neden bizim futbolcularımız bu şekilde gitmesin.
Ayrıca Ali Fuat Abi istediğimiz taktirde forma logolarını değiştirsek daha güzel olur gerekirse 5 lira 10 lira verip diktirelim TS Club'ta. Onlar yapmıyorsa bu armayı satıyorlar mı en azından alıp biz diktirelim..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum