bende de var forma parçalı ve ondan önceki puma forma...ikisinin armasıda aynı şekilde ama kaç kez yıkadıysam hiç bozulmadı...demekki bazılarını iyi yapıştıramıyorlar...bana sağlamları denk geldi heralde...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Hala formayı makinaya atan mı var ya taktiği söylüyorum
Kirli formayı bir leğenin içine atıyoruz su da 2 gün kalıyor sonra sıkıp asıyoruz çitilemekmiş sabunlamakmış hiç denemeyin gerek yok zaten kendi terinizden arma sökülecek yıkayarak söktürmeyin.
Trabzonspor taraftarı makinaya çamaşır atmaz Çünkü Klübü Ona 404'LE Yapıştırılmış Armalı Formayı Laik Görmüştür.
formalarımın hiçbirini makineye atmadım yaklaşık 10 senedir hiçbir formamızı makinede yıkamadım. 1998 sezon formamın numaralarına yaptığı etkiden sonra elde yıkamaya yıkatmaya özen gösterdim ve birdaha hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım
Bende sen gibi yapıyorum, özellikle elde yıkatıyorum..
Kirli formayı bir leğenin içine atıyoruz su da 2 gün kalıyor sonra sıkıp asıyoruz çitilemekmiş sabunlamakmış hiç denemeyin gerek yok zaten kendi terinizden arma sökülecek yıkayarak söktürmeyin.
Trabzonspor taraftarı makinaya çamaşır atmaz Çünkü Klübü Ona 404'LE Yapıştırılmış Armalı Formayı Laik Görmüştür.
Eh be kardeşim, şu kadar iş güç arasında deli gibi güldürdün beni... Allah'da seni güldürsün...
Bu arada Trabzonspor Nike'ın imajını bozuyormuş, özür diliyoruz Nike'dan... Yalnız birşeyi merak ediyorum, acaba Barcelona'ya da, ''armaları sizin malzemeciler filan yapıştırsın, işleri ne hergelelerin'' diyebiliyorlar mıdır?... Ya da Nike mağazalarında satılan formaların armalarını kim yapıştırıyor, TS Club'ın muhasebecisi mi?...
En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 11:46.
bunu duyguğum iyi oldu, dün maçda giymiştim. makinaya atılmak üzere bekliyordu
Eh be kardeşim, şu kadar iş güç arasında deli gibi güldürdün beni... Allah'da seni güldürsün...
Bu arada Trabzonspor Nike'ın imajını bozuyormuş, özür diliyoruz Nike'dan... Yalnız birşeyi merak ediyorum, acaba Barcelona'ya da, ''armaları sizin malzemeciler filan yapıştırsın, işleri ne hergelelerin'' diyebiliyorlar mıdır?... Ya da Nike mağazalarında satılan formaların armalarını kim yapıştırıyor, TS Club'ın muhasebecisi mi?...
En azindan söyle söyleyelim. Örnegin Manu formalarinin logolari Denizli ilimizde islenip tekrar Nike'nin magazalarina gönderiliyor. Keza diger kulüplere de öyle. Nike forma üzerine baski,nakis,isleme yapmaz. Diger markalar da böyle yapar. (Lescon ve lotto haric) Taraftar sikayetleri Nike'nin bu aralar basini baya bir agritti. Nike Türkiye, kulübü ciddi sekilde uyaracak. Bilgilendirme geregi duydum.
En azindan söyle söyleyelim. Örnegin Manu formalarinin logolari Denizli ilimizde islenip tekrar Nike'nin magazalarina gönderiliyor. Keza diger kulüplere de öyle. Nike forma üzerine baski,nakis,isleme yapmaz. Diger markalar da böyle yapar. (Lescon ve lotto haric) Taraftar sikayetleri Nike'nin bu aralar basini baya bir agritti. Nike Türkiye, kulübü ciddi sekilde uyaracak. Bilgilendirme geregi duydum.
bu haber doğru mu bilmiyorum ama doğrudur ki burda paylaşmış arkadaşımız...beni korkutan nike klübe dikkatli olun dedikten sonra klübun anlaşmayı iptal etmye çalışması yada sözleşme bitince başka firmaya geçmek istemesidir...inşallah pire için yorgan yakılmaz...ama bu işin buralara geleceği belliydi...klübun seçtiği formalar yüzünden nike a giden şikayetler ve klübun bastığı armalar yüzünden nike giden şikayetlerin baş ağırtacağını ben bekliyordum şahsım adına...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
bu haber doğru mu bilmiyorum ama doğrudur ki burda paylaşmış arkadaşımız...beni korkutan nike klübe dikkatli olun dedikten sonra klübun anlaşmayı iptal etmye çalışması yada sözleşme bitince başka firmaya geçmek istemesidir...inşallah pire için yorgan yakılmaz...ama bu işin buralara geleceği belliydi...klübun seçtiği formalar yüzünden nike a giden şikayetler ve klübun bastığı armalar yüzünden nike giden şikayetlerin baş ağırtacağını ben bekliyordum şahsım adına...
memnun kaldığın 1 tane forma varmı ?
Umarım sözleşme iptal edilir.
memnun kaldığın 1 tane forma varmı ?
Umarım sözleşme iptal edilir.
işte bence bu yanlış...uzun süreli olmalı sözleşme...yeni sponsorun daha iyi olacağına inanıyormusun...bende puma kappa formalar var...biraz incelersen bir ton hata var...kappa ya herkes hayran bi bakalım kappa formalara...
renklerin bizimle alakası yok ayrıca arması yapıştırma...kumaşıda kalitesiz...
al kappa formamız...şu renklerin bizimle ne alakası var...arması dikişli ama berbat bi arma ve ugulaması var...elimde resim yok şuan ama bakarsan görürsün...
daha diğer formaları koymadım bile...
nike formalarımız en kaliteli kumaşa sahip formalarımız ama klübun uygulama yanlışlığından dolayı bu durumdayız...
Armalarımızın kulüp tarafından dikilmesinin nedeni Nike veya kulüp değil, hala Trabzonspor'un üzerinden para kazanmaya çalışanlar.
Gelecek sezon armalarımızın malzemisi Barcelona, Liverpool, İnter gibi olacak.
Bu sezonda olacaktı abi ama olmadı . İnşallah gelecek sezon dediğin gibi olurda dikişli olur armalar .
Abi ben birşeyi merak ediyorum . Mavi , beyaz ve turuncu formların kollarında ki ülker reklamının altında beyaz yok ama diğer formlarda var . Buda çok kötü duruyor bence . Neden parçalıda ve çubuklu formalar öyle ?
Yorum