Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantıklı.. Finduk'da olabilir ..Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır anlamadığım şu: koskoca Nike kulübün bu yaptığı rezilliğe nasıl ses çıkarmıyor? Çözemedim gitti.
Yorum
-
Okay Karacan 24 isimli kanalda "Takım Oyunu" programında az önce Trabzonspor'un sırt reklamı için firmalarla görüştüğünü eğer şirketlerle anlaşamazsa beşiktaş gibi KIZILAY reklamı alacağını söyledi.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 03:12.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yıkama, 30 derece ve ters çevrilmiş... Ama sonuç bu;
Not: Forma Eyüp'ün.
formalarımın hiçbirini makineye atmadım yaklaşık 10 senedir hiçbir formamızı makinede yıkamadım. 1998 sezon formamın numaralarına yaptığı etkiden sonra elde yıkamaya yıkatmaya özen gösterdim ve birdaha hiç böyle sorunlarla karşılaşmadımBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada şu sırta yazı yazılma işini araba arkası yazılarına çevirmeyelim bencebence de
ya para karşılığı bir reklam alınır ya da TRABZONSPOR yazar ötesi yok...
gibi.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum