Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımımız uzun kollu formayı giydi sonunda. Umarım TS Club'lardaki yerini almakta gecikmez uzun kollu formalar
    Hiç heveslenme uzun kollu formalar taraftar için çıkmayacak.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Adidasın formaları çok güzel..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Adidas'ın tasarımları çok güzel olmuş kesinlikle . Adidasın gözümdeki değeri arttı tabi Nike'in da tasarımlarını görmek lazım

Yorum

• t @Selim_Turan

Yorum

• Selim eline sağlık. Türk Telekom logosunu beyaz yapıp biraz daha yukarı taşırsan daha güzel olacak.

Bu aykı dergimizdeki fotoğrafta daha net belli oluyor. Bayan futbol takımımızın giydiği ürünler yeni.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formayı giyenin fiziği iyiyse forma da güzel gözükür tabi...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Milli Takim formalari ile ilgili bir yorum yapmak gerekirse:

Puma - Afrika takimlari cok guzel ve orjinal olmus
                Adidas - Almanya ve Fransa'ya ozel tasarimlar, Arjantin'in klasik cizgilerinin modern yorumlanmasi yapilmis. G. Afrika ve Meksika benzer tasarimlar ancak cok hos. Japonya cok basit ama etkileyici. Bir tek Yunanistan'in formasi siradan. ancak ben Adidas'in bugune dek hic Yunanistan'a ozgu bir tasarim yaptigini gormedim. Yunanistan hep standart katalog urunleri giyiyor.

Henuz Nike ve Umbro urunlerini gormedik...
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• adidasın yaptığı formalar dikişli oluyor.nike neden yapıştırma kullanıyor acaba...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selim eline sağlık. Türk Telekom logosunu beyaz yapıp biraz daha yukarı taşırsan daha güzel olacak.
                    t @Selim_Turan

Yorum

• evet Selim arkadaşın eklediği şekilde formamız olsa süper olurdu.
                      ben çok beğendim.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Rusya'nın yeni formaları BMN farkı ile:

Merak etmeyin Nike formalarını da paylaşacağım

Forma konsepti hazırlanırken her ülkenin veya takımın kendi kültür kodlarına göre formalar tasarlanıyor.

Yorum

• Adidas'ın kullandığı detaylar gerçekten de mükemmel.

Bu arafa Ali Fuat abi Nike sponsoru olduğunu herhangi bir milli takımın formasının tanıtımını yaptı mı?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adidas'ın kullandığı detaylar gerçekten de mükemmel.

Bu arafa Ali Fuat abi Nike sponsoru olduğunu herhangi bir milli takımın formasının tanıtımını yaptı mı?
                            Henüz ortaya çıkan bir forma yok. En son gelişmeleri elimden geldiğince sizinle ve kulübümüzle paylaşıyorum.

Her markanın kendine özgü bir moda anlayışı var. Çok sevdiğiniz bir forma bir sezon sonra eskimiş oluyor. Futbol endüstrisinin bir uygulaması bu, taraftar her sezon yeni forma alsın isteniyor. Forma satışı kulüpler için büyük gelir kaynağı ve marka pazarlama aracı.

Benim derdim, bizleri heyecanlandıracak her birini kolleksiyon nesnesi gibi saklayacağımız özgün formalar üretmek. Bunun için kendi kültürümüzden gelen bize özel olacak detaylarla süslü kurumsal formalarımız olması. Bütün büyük takımların formaları yıllar geçse bile belli ana çizgiler etrafında dönüyor bizim de işte Trabzonspor forması dedirteceğimiz formalarımızın olması hepimizin ortak hayali.

Bu hayalin gerçekleşmesi için çalışmalar sürüyor.

Yorum

• Rusya'nın forması muhteşem. Rusya'ya özel bir uygulama sanırım. Adidas'ın aynı modeli başka kulüplere veya Milli takımlara yapacağını sanmıyorum.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Muhteşemmiş Rusyanın forması harika
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X