Takımımız uzun kollu formayı giydi sonunda. Umarım TS Club'lardaki yerini almakta gecikmez uzun kollu formalar
Hiç heveslenme uzun kollu formalar taraftar için çıkmayacak.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Milli Takim formalari ile ilgili bir yorum yapmak gerekirse:
Puma - Afrika takimlari cok guzel ve orjinal olmus
Adidas - Almanya ve Fransa'ya ozel tasarimlar, Arjantin'in klasik cizgilerinin modern yorumlanmasi yapilmis. G. Afrika ve Meksika benzer tasarimlar ancak cok hos. Japonya cok basit ama etkileyici. Bir tek Yunanistan'in formasi siradan. ancak ben Adidas'in bugune dek hic Yunanistan'a ozgu bir tasarim yaptigini gormedim. Yunanistan hep standart katalog urunleri giyiyor.
Henuz Nike ve Umbro urunlerini gormedik...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Adidas'ın kullandığı detaylar gerçekten de mükemmel.
Bu arafa Ali Fuat abi Nike sponsoru olduğunu herhangi bir milli takımın formasının tanıtımını yaptı mı?
Henüz ortaya çıkan bir forma yok. En son gelişmeleri elimden geldiğince sizinle ve kulübümüzle paylaşıyorum.
Her markanın kendine özgü bir moda anlayışı var. Çok sevdiğiniz bir forma bir sezon sonra eskimiş oluyor. Futbol endüstrisinin bir uygulaması bu, taraftar her sezon yeni forma alsın isteniyor. Forma satışı kulüpler için büyük gelir kaynağı ve marka pazarlama aracı.
Benim derdim, bizleri heyecanlandıracak her birini kolleksiyon nesnesi gibi saklayacağımız özgün formalar üretmek. Bunun için kendi kültürümüzden gelen bize özel olacak detaylarla süslü kurumsal formalarımız olması. Bütün büyük takımların formaları yıllar geçse bile belli ana çizgiler etrafında dönüyor bizim de işte Trabzonspor forması dedirteceğimiz formalarımızın olması hepimizin ortak hayali.
Yorum