Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üçüncü yazdığınızı okuduktan sonra karar verdim siz insanları itham etmeyi seviyorsunuz. Yine bir itham söz konusu. Tanımadan etmeden. Bizde uzun sokakta kestaneci değiliz. Statülerimizi çarpıştıralım, ne yapalım şimdi ?

İşi uç noktalara taşıyorsunuz ben size çok basit bir şeyden bahsediyorum. Siz hala o kumaş burada üretiliyor biz yaparız diyorsunuz. Tamam yapılır ancak Trabzonspor bunu denedi, fener bunu denedi. Olmuyor. Neden ? maliyeti çok fazla demekki.

Evet sizin dediğiniz gibi bizler hiç bir şey bilmiyoruz. Beyefendi, her şeyi siz bilmiyorsunuz bunu hatırlatabilir miyim ? Devamlı itham halindesiniz tartışmıyor, çatışıyorsunuz.

Benim sizi aşağılamak gibi bir kaygım yok hatta öyle anladıysanız özür dilerim. Ancak agresif tavrınız bana açık hakarettir.

Bu arada Google'dan bir şey öğrenmeye ihtiyacım yok.
    Canım kardeşim, yazınızda salak muamelesi yapıp kendinizce kafa buluyorsunuz ama cevap alınca bana agresif diyorsunuz. Evet agresifim ama topa... Adama girmem yani...

Bakın size bir bilgi vereyim... Trabzon denedi olmadı buyurmuşsunuz... Nedenini yazayım... İstanbul'da bir yönetici ve yakını, TS Club ürünlerinin birebir taklidini üretti ve TS Club mağazasında sattı. Bir iddiaya göre 1 trilyon, bir diğer iddiaya göre daha fazla satış yapıldığı tesbit edildiği halde, hatır gönül işleri devreye girdi ve olay ört bas edildi... Yani organizasyon baştan yanlıştı, yanlış gitti ve yanlış bitti... Detayına girmiycem... Bunu TS ileri gelenleri iyi bilir...

FB yapamadı diyorsunuz. FB yapamadı değil, yapmadı, gerek görmedi. Çünkü 150.000 TL'ye localarını 24 saatte satabilen, Roberto Carlos'un geldiği hafta 80.000 formaya müşteri bulabilen bir kulüpten söz ediyorsunuz. Adamın müşterisi paralı, formaya 150 TL desen yine satıyor, niye uğraşsın... Adidas peşlerinden ayrılmıyor ki zaten...

Senin müşterin orta ve alt gelirli... 8.sınıf formaya 75 TL deyince almakta zorlanıyor. Bu 75 liranın ne kadarının kulübe gittiğini de tahmin edersiniz herhalde. Ayrıca Nike denen firmanın veya Adidas'ın veya Kappa'nın kendisine ait fabrikaları yok, fason yaptırıyor hepsi... Juventus'un formaları geçen yıla kadar Bursa'da imal ediliyordu, basından takip etmiş olabilirsiniz... Burada en önemli husus, dağıtım kanallarının nasıl organize edileceği. Yoksa forma imal etmek iş değil ki... Nike'ın bu alanda ne muhteşem(!) firma olduğunu da gördük işte...

Şu statü çarpıştırma meselesi canımı sıktı doğrusu. Hayatımda kimseyi sahip olduğu statüyle değerlendirmedim. O bahsi geçen kestaneciden de öğrenebilecek çok şeyimiz olabilir ayrıca... Ama kafa bulur gibi ''profesyonel düşünce herkesin harcı değil'' kadayıfının üzerine, ''siz insanları itham etmeyi seviyorsunuz'' kremasını koyduğunuzda, harcın ne olup olmadığıyla ilgili iki kelam etmem gerekti... Yoksa, insan olarak ne sizden, ne de hiç kimseden daha fazla değerim yok... Sıradan bir insanım yani... Hepsi bu...
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 16:34.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Canım kardeşim, yazınızda salak muamelesi yapıp kendinizce kafa buluyorsunuz ama cevap alınca bana agresif diyorsunuz. Evet agresifim ama topa... Adama girmem yani...

Bakın size bir bilgi vereyim... Trabzon denedi olmadı buyurmuşsunuz... Nedenini yazayım... İstanbul'da bir yönetici ve yakını, TS Club ürünlerinin birebir taklidini üretti ve TS Club mağazasında sattı. Bir iddiaya göre 1 trilyon, bir diğer iddiaya göre daha fazla satış yapıldığı tesbit edildiği halde, hatır gönül işleri devreye girdi ve olay ört bas edildi... Yani organizasyon baştan yanlıştı, yanlış gitti ve yanlış bitti... Detayına girmiycem... Bunu TS ileri gelenleri iyi bilir...

FB yapamadı diyorsunuz. FB yapamadı değil, yapmadı, gerek görmedi. Çünkü 150.000 TL'ye localarını 24 saatte satabilen, Roberto Carlos'un geldiği hafta 80.000 formaya müşteri bulabilen bir kulüpten söz ediyorsunuz. Adamın müşterisi paralı, formaya 150 TL desen yine satıyor, niye uğraşsın... Adidas peşlerinden ayrılmıyor ki zaten...

Senin müşterin orta ve alt gelirli... 8.sınıf formaya 75 TL deyince almakta zorlanıyor. Bu 75 liranın ne kadarının kulübe gittiğini de tahmin edersiniz herhalde. Ayrıca Nike denen firmanın veya Adidas'ın veya Kappa'nın kendisine ait fabrikaları yok, fason yaptırıyor hepsi... Juventus'un formaları geçen yıla kadar Bursa'da imal ediliyordu, basından takip etmiş olabilirsiniz... Burada en önemli husus, dağıtım kanallarının nasıl organize edileceği. Yoksa forma imal etmek iş değil ki... Nike'ın bu alanda ne muhteşem(!) firma olduğunu da gördük işte...

Şu statü çarpıştırma meselesi canımı sıktı doğrusu. Hayatımda kimseyi sahip olduğu statüyle değerlendirmedim. O bahsi geçen kestaneciden de öğrenebilecek çok şeyimiz olabilir ayrıca... Ama kafa bulur gibi ''profesyonel düşünce herkesin harcı değil'' kadayıfının üzerine, ''siz insanları itham etmeyi seviyorsunuz'' kremasını koyduğunuzda, harcın ne olup olmadığıyla ilgili iki kelam etmem gerekti... Yoksa, insan olarak ne sizden, ne de hiç kimseden daha fazla değerim yok... Sıradan bir insanım yani... Hepsi bu...
      Kulübün formanın üzerine büyük kâr koyduğunu biliyorsunuzdur o zamn ? Şu geyikler bitsin artık juventusun formaları bursa'da yapılıyor, anetp'te yapılıyor falan filan...

Bizde diyoruz ki fenerbahçe gibi olunmalı o halde ! Sponsor olacak, sana para kazandıracak sende ona kazandıracaksın. Hala neden ts club diyorsunuz?

Ben kimseyle kafa bulmuyorum siz aynı zamanda alıngan çıktınız. Neyse ben topa yapılan agresifliğe de karşıyım.

Bu (tartışma diyemeyeceğim) münakaşanın sonu gelmez. Siz bildiğinizi okuyunuz, yazınız...
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu geyikler bitsin artık juventusun formaları bursa'da yapılıyor, anetp'te yapılıyor falan filan...
        Geyikler ilgi alanıma girmez. Ben kedileri severim. Kanıtlayamayacağım şeyi konuşmamam gerektiğini öğreneli de en az 20 yıl oldu...

Peki ... Buyrun okuyun madem, yemeklerden sonra bakıp çay içersiniz... Bu arada bir not: Genel Müdürleri Trabzon'lu ve Trabzonspor'ludur...

Yayın Başlama Tarihi: 11/07/2007 - Yayın Bitiş Tarihi: 30/08/2007
        Yeşim Tekstil’e Nike’tan İki Ödül
        Yeşim Tekstil, Afrika, Orta Doğu ve Avrupa bölgesinden sorumlu Nike Türkiye Ofisi tarafından, 12 üretici firması arasında yapılan değerlendirmede "Yılın Firması" ve “Yalın Yönetim” konusunda da dünyada en iyi ilerleme gösteren üç firmasından biri olarak iki ayrı konuda ödüle layık görüldü.

5 YTL`lik Nike, Zara ve Gap`ler kapışılıyor

Üretim merkezi Bursa`da bulunan ve dünyanın birçok ünlü markasına üretim yapan Yeşim Tekstil`in fabrika satış mağazasında Gap, Zara, Nike, Fila markalı birçok ürün 5 YTL`ye satılıyor. Bursalılar büyük ilgi gösteriyor
        GÜNÜN MANŞETLERİ• Doğalgaz fiyatları düşürülecek !• İngiltere 30-40 yıl daha Afganistan`da• İşte barajların doluluk oranı• 3 bin yıllık Mısır heykeli sanki Jackson`ı...• Davutoğlu: Dua olmadan başarı asla• Vücuttaki 16 ipucu sağlığınızın habercisi• `Değişiklik için elimden geleni yaparım`• Kanser kimyasalları doğadan silinecek• Türk firmalarıda `yabancı yatırımcı` oldu• YÖK`ten öğrenci çalıştırma için taslak• 20 bin işçi daha yurt dışına gitti• Anneler artık ağlamasın!• Gül`den `yeni bir dönem` mesajı• Toprak Grubu`nun tüm şirketleri TMSF yönet...• Hastane yangını kontrol altında• Son Kartal Yıldıray• Kredi kartıyla borçlanmada korkutucu artış• Katillerin beyni herkesten farklı• Hatay`da çatışma: 1 asker şehit oldu• Beşiktaş`tan sezona kötü başlangıç• Garipoğlu`nun ağabeyi Adli Tıp`ta• Domuz gribi aşısında büyük tehlike • Aramızda 19 bin milyoner var • Erdoğan MGK üyesi Bakanlarla görüştüİLİŞKİLİ HABERLER

Bursa`da ünlü markalara üretim yapan ve Cavit Çağlar`a ait olan Yeşim Tekstil`in fabrika satış mağazasına çok yoğun ilgi var. Zara, Nike, Fila ve Gap gibi ünlü markalara fason üretim yapan ve ürünlerini büyük çoğunlukla yurtdışına ihraç eden Yeşim Tekstil`in fabrika satış mağazasında ünlü markaların ürünleri 5 YTL`ye satılıyor. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği mağazada ürünler kapış kapış giderken defolu ürünler de satılıyor. Koliler açılır açılmaz müşteriler mağazada kuyruk oluşturuyor. Saat 13:00 ile 18:00 arasında açık olan mağaza fabrikanın hemen yanında. Başta Amerika olmak üzere Almanya, İngiltere, Hollanda, İspanya, Fransa, İtalya, Yunanistan, Rusya, Kanada, Kuveyt, Ukrayna, Şili gibi ülkelere ürettiği ürünler ile geniş ihracat ağına sahip olan Yeşim Tekstil, `Nike, Gap, Banana Republic, Old Navy, Lands`End, Schlafgut ve Zara gibi dünyaca ünlü markalara üretim yapıyor.

Dünya Kupası için de üretti Yeşim Tekstil, Nike için üç yıldır ürettiği Arsenal, Celtic, Manchester United, Barcelona, Valencia, Inter, Juventus, Herta Berlin, Borussia Dortmund ve Paris Saint-Germain taraftar formalarından sonra Dünya Kupası için Brezilya ile İngiltere milli takımlarının taraftar formalarını da üretti. 100 bin adedi Dünya Kupası`nda olmak üzere Nike için 1 milyon adedin üstünde taraftar forması üretti. Ürünleri ağırlıklı olarak dış pazarlara ihraç eden şirket 1983 yılından bu yana faaliyet gösteriyor ve yaklaşık 5 bin kişi istihdam ediyor. Toplam cirosu ise 300 milyon doların üzerinde.

Kısa sürede bitiyor

Öğleden akşam saat 18.00`e kadar açık olan mağaza sürekli dolu. Koliler açılır açılmaz ürünler tükeniyor. Evrim ERGİN
        En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 17:09.

Yorum

• bu forma neden biz taraftarlar icin uretilmiyor? arkadaslar, bu formayi nerde bulabilirim? uzun kollu!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma neden biz taraftarlar icin uretilmiyor? arkadaslar, bu formayi nerde bulabilirim? uzun kollu!
            1 senedir aynı soruyu soruyorum daha cevap alamadım eğer öğrenirsen nedenini yada bulabilirsen banada haber verirsen sevinirim...çubuklunun uzun kollusuda olur....
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Geyikler ilgi alanıma girmez. Ben kedileri severim. Kanıtlayamayacağım şeyi konuşmamam gerektiğini öğreneli de en az 20 yıl oldu...
              Beyefendi onları burada üretildiğini biliyoruz zaten. Buna geyik dememin sebebi devamlı aynı şeyin tekrarlanması. Unutun gitsin.

Ben geyikleri sevmem, kedileri hiç sevmem. Ama ispatlı konuşmayı severim Bu anlamda siz haklısınız. dediğim gibi bu bilinen bir şey zaten.

not : kedi muhabbetinin sizinle alakası yok, ben cidden kedileri sevmem
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 17:44.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki alınırsa sırt reklamı olayları nasıl olacak tahminin var mı?
                Arkada reklam çok kötü duruyor. Bence arkasında reklam olmadan almak lazim formaları.

Bu arada Avrupa'da giyeceğimiz formaların isimleri numara üzerine yazılacak. Avrupa kupasında giyilmiş bir forma kapmak lazım.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ne kadar sevgisiz bir toplum olduk değil mi... Hayvan da sevmiyoruz artık... Sadece Nike seviyoruz...

Evet, bazen oyun sıkışınca topu taca atmak iyi bir çözüm olabilir. Bence sakıncası yok, biraz dinlenin siz, ben de Antep-GS maçına bakayım... Salak Antep defansını izlemek bile bu münazaradan daha fazla şey katabilir bana... Yolunuz açık olsun...
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 23:00.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her şeyi eleştirmeye kilitlenince güzel olan şeyler bile gözümüze batıyor. Nike'ın antreman için yaptığı svitşortu gören biri ne bu kardeşim bunu kesin bizimkilerin işgüzarlığıdır olmaz böyle bir şey diye eleştiriyor. Satış sitesindeki sunumun kötülüğü böyle bir algıya neden olabiliyor. Benim için Türk Telekom yazı fontu çok güzel. O harfleri ifade edebilecekleri estetik font kullanmışlar, ona bile kusur buluyoruz. Güzel sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak yorumum bu. Yeni olan şeyleri kabul etmek zor olabilir, sezon sonunda aynı fontlar gözünüze daha sevimli görünecek. Adamların kurum kimliğine logosuna da karışmayalım artık. ( Emrah alınmak yok )
                    Niye alınayım abi? Ben grafikçi değilim ama tasarım eğitimi aldım, verdim ve veriyorum. Sonuçta Süleymaniye değil ki bu, ikon deyip koyalım başımızın üstüne. Bence kötü fontlar. Ferforje gibi duruyor, arabesk. Kurum kimliğine karışmıyorum, sadece beğenmiyorum. Formayı giyip dışarı çıkmama engel olan ilk şeylerden biri o. İkincisi de, benim asla görmeyi başaramadığım o kumaş kalitesi.

Yorum

Ne kadar sevgisiz bir toplum olduk değil mi... Hayvan da sevmiyoruz artık... Sadece Nike seviyoruz...

Evet, bazen oyun sıkışınca topu taca atmak iyi bir çözüm olabilir. Bence sakıncası yok, biraz dinlenin siz, ben de Antep-GS maçına bakayım... Salak Antep defansını izlemek bile bu münazaradan daha fazla şey katabilir bana... Yolunuz açık olsun...
                      Ts Clubla ilgili Projenizi ben gercekten begendim,haklisiniz ve sizinde dediginiz gibi profesyonel bir ekip olusturulup hazir sizin gibi yöneticiler ve afs gibi tasarimcilar varken yapilabilir.
                      Peki taraftar projelerinde bunlari paylasinizmi ? Paylasmadiysaniz neredeydiniz ?
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eğer arkaya reklam almayacaksak bari trabzoncell yazalım
                        gerçekten süper fikir reklam alınmazsa bu yapılabilir harika fikiir
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• Yeşim Tekstilde Forma falan üretilmiyor yahu. Orada sadece Tişört tarzı şeyler var. Defolu mallar satılır 5Tl ye normal Tişörtler Yurt dışına gönderilir. Benim tanıdıklarımın bir çoğu çalışır orada. Forma üretmediklerini kendileri de söyledi.!
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• deep blue de sanırım nike a kafayı takımış
                            nike burada savunanlar nike için eleştiride yapıyorlar
                            ama halen daha bazıları formalarımızı nike seçip yollamadığını formaların kulüp tarafından kumaş kalitesinin kulüp tarafından belirlendiğini nike ise sadece siparişleri gönderdiğini anlamıyor.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Güzel forma giyebilmek için şurda 2 senedir yaptığımız tartışmaya bakın, birde Trabzonspor ve Nike yöneticilerinin bu konudaki yoğun çabalarına(!)...
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Ne kadar sevgisiz bir toplum olduk değil mi... Hayvan da sevmiyoruz artık... Sadece Nike seviyoruz...

Sizin espiri yeteneğiniz çok güçlü kedi sevmemek hayvanları sevmemek demek değildir. Örneğin hamsiyi çok severim hele tavada... Kuzuyu severim çevirme...

Haklısınız bana bir şey katmadığınız gibi sinirinizde bozuldu umarım antep veya gs derdinize derman olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X