Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almanya'da yapacağımız hazırlık maçlarına yetiştirseler formayıda yurtdışı satışları başlasa.. Maç başı 1000 forma satarlar kanaatim.
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abı cok guzel degınmısın. abı nedır bu salamalar ya bırı cıkıp bı fıyat sallıyo herkes onun pesınde ınanıyo dıgerı formaları gordum dıyo , oburu yarın formalar cıkıyo dıyo nedır bu ya cogu bos muhabbetler bakıyorum da mılletın baska ısı yok heralde gunun hıc bır dk sı bos kalmıyo gece saat 3.30 lara kadar yazmalar felan bekleyınde cıksın formalar cıkıcak heralde 1-2 haftaya kadar anladık sabırsızzsınız bende beklıyorum ama bu kadarda cıvıklık olmaz yaaaaaaaaa lutfennnnn
      buna ek olarakta 28TS61 denen vatandaşı da ekliyerek şunu söylüyorum.. Birdaha bu foruma herhangi mevzuda bilgi, fotoğraf, herhangi bir materyal eklersem Allah herkese Trabzonsporluluğumu sorgulamak fırsatı versin.. Son sözümdür.. Gerekli kişilere özel iletişim kanallarıyla veririm.. Foruma hiçbir ekleme yapmayacağım.. Bitmiştir..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Zanedersem Formalar Cuma Günü Tanitimla Cikacak! (En Gec)
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• hala bırılerı bıseyler saalmaya devam edıyo arkadasım tanıtımın cuma olacagını nerdehn cıkardın bır daha kendı uydurup veya (fotomac,fantık ) gıbı gaztelerden alıntı yapıp ınanan burda yayınlayaıp mılletı tahrıp eden EN KOYU EZIKBAHCELI olsun olsunmu arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrbu arada hacısalıh oglunun yaptıgı acıklamada tanıtım agustosta yapılacakmıs heralde
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Ben dedim 25 diye kimse dinlemiyo ki koli gelmiş felan ben inanamadım zaten 25 dedilerse 25'dir
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben dedim 25 diye kimse dinlemiyo ki koli gelmiş felan ben inanamadım zaten 25 dedilerse 25'dir
              o formlar 25 inde cikmasin ben senide görcem
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o formlar 25 inde cikmasin ben senide görcem
                25 bilemedin 26 ben canlı dinledim ya adamı lig tv de dedi ts cluplar baş sorumlusu hemde.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  100 den fazlamı yok canım o kadarda değil
                  türkiyedeki insanların alım gücü belli 100 125 çok para herkes veremez yönetimde bunu düşünüp ona göree fiyatları belirlemiştir ben 100 den fazla veremem çeşke param olsa da 10 tane allsam
                  Milli takım forması tamı tamına 99 ytl 80 kuruştu. 100 ytl yani.. Trabzonspor'un maç formalarıda en az 90 ytl olacağından şüphem yok. Puma parçalı formada 79 ytl idi (isimsiz) 20 ytl daha öderim ne fark ederki. Alıcam da.
                  Girls from your city

Yorum

• ula bu formalar istanbul da cuma günü çıkacakmı bilen varmı ????
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• sabır diyelim alıştık artık sabrede sabrede cumaya ne kaldı ki
                      Bordo Mavi...

Yorum

• formalar agustos 10 dan once cıkmaz bellı kı hummalı bır caLISMA var.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formalar agustos 10 dan once cıkmaz bellı kı hummalı bır caLISMA var.
                          Yok artik Kardes Sende tam öldürme bizi

Yorum

• formalar 56 kasım 2017 yılında çıkıcak

taraftar formaları 4.5 milyar futbolcu formaları 23 zilyon dolar olacak.

çubuklu değilde kalaslı olacak kalın kalın.

tanıtımıda 3 sene önce yapılacak.

bkz : ironi
                            -ibrahima yattara-

Yorum

• [quote=extremer;1508770]formalar 56 kasım 2017 yılında çıkıcak

taraftar formaları 4.5 milyar futbolcu formaları 23 zilyon dolar olacak.

çubuklu değilde kalaslı olacak kalın kalın.

tanıtımıda 3 sene önce yapılacak.

o kadar bekletirlermi bizi yaa

Yorum

• Hafta Sonuna kadar kesin çıkar işte daha fazla uzamaz uzarsa ancak hazırlık maçlarımızda görürüz formalarımızı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X