Almanya'da yapacağımız hazırlık maçlarına yetiştirseler formayıda yurtdışı satışları başlasa.. Maç başı 1000 forma satarlar kanaatim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabı cok guzel degınmısın. abı nedır bu salamalar ya bırı cıkıp bı fıyat sallıyo herkes onun pesınde ınanıyo dıgerı formaları gordum dıyo , oburu yarın formalar cıkıyo dıyo nedır bu ya cogu bos muhabbetler bakıyorum da mılletın baska ısı yok heralde gunun hıc bır dk sı bos kalmıyo gece saat 3.30 lara kadar yazmalar felan bekleyınde cıksın formalar cıkıcak heralde 1-2 haftaya kadar anladık sabırsızzsınız bende beklıyorum ama bu kadarda cıvıklık olmaz yaaaaaaaaa lutfennnnnBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
hala bırılerı bıseyler saalmaya devam edıyo arkadasım tanıtımın cuma olacagını nerdehn cıkardın bır daha kendı uydurup veya (fotomac,fantık ) gıbı gaztelerden alıntı yapıp ınanan burda yayınlayaıp mılletı tahrıp eden EN KOYU EZIKBAHCELI olsun olsunmu arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrbu arada hacısalıh oglunun yaptıgı acıklamada tanıtım agustosta yapılacakmıs heralde
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dedim 25 diye kimse dinlemiyo ki koli gelmiş felan ben inanamadım zaten 25 dedilerse 25'dirGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo formlar 25 inde cikmasin ben senide görcemTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 den fazlamı yok canım o kadarda değil
türkiyedeki insanların alım gücü belli 100 125 çok para herkes veremez yönetimde bunu düşünüp ona göree fiyatları belirlemiştir ben 100 den fazla veremem çeşke param olsa da 10 tane allsam
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar agustos 10 dan once cıkmaz bellı kı hummalı bır caLISMA var.Sende tam öldürme bizi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum