Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar, bu sezonun duz beyaz formamizin TS logosu hemen sokuluyor. Cok dandik yapistirma olmus ne yazikki. Bir kez yikadim simdiden logonun mavi kismi alttan sokuldu. Bunun bir cozumu varmi..?

Yorum

• Kardesler bi sorum olacak size! Ben bu sene TS nin yeni cubuklu Nike formasini siparis etdim , beden olarak L secdim, cünkü TSnin puma Formasi bende var oda L. Bedenler de büyük fark varmi forma arasinda(Yani Pumanin ve Nikein)??
      #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• Uzun kollu formalar ne zaman çıkacak bilen yok mu ?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de sade tasarımdan yanayım. Ama sadelikle, basit ve sıradan olmanın arasındaki farkı göremeyecek kadar Nike körü olduysak, konuşacak birşey de kalmamıştır zaten... Bu aptal tasarımlarla ancak Şalpazarıspor kadar forma satarsın. Nike ile olan anlaşma falan filan bunlar boş işler. Kalite her zaman satar. Tasarımcının en alası bizde var, dünyanın her yerinde ürünü almaya hazır müşteri de var... Yapacağın tek şey Trabzonspor adına yakışır tasarım. Bence Nike, Ahmet, Mehmet gibi burnu havada markaları elimizin tersiyle itip, TS Club üzerinden imalat ve satış organizasyonu yapmak çok daha akıllıca. Bari adam gibi para kazanır kulüp... Yiyim anlaşmalarını... Trabzonspor senede alacağı 1 trilyon için bu dana yalamış kafalı tasarımcı bozuntularına oyuncak edilemeyecek kadar büyüktür. Tabi anlayana...
          Evet Nike'ı, formasını, kumaşını, kalitesini; ismiyle cismiyle hala bir şey yapamamış Ts Club'a tercih ederim.

Ts Club denen amrkanın öncelikle isminin değişmesi, akabinde sabit ve profesyonel bir ekibinin olması gerekir. Bu hala sağlanmış değil. Nike'ın kumaş kalitesini yakalayamayacağı da ortada. Nike'ın ileride yapacağı Trabzonspor reklamını yapamayacağı da ortada...
          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 02:42.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar, bu sezonun duz beyaz formamizin TS logosu hemen sokuluyor. Cok dandik yapistirma olmus ne yazikki. Bir kez yikadim simdiden logonun mavi kismi alttan sokuldu. Bunun bir cozumu varmi..?
            Beyaz formanın kumaşı diğer formalarımızdan farklı bundan olabilir. Yinede TS Cluba gidip logoyu yenilet belki birdaha olmaz..

Yorum

• TSL de ki takımlarin tescil ettirdigi formalar burda. Kaleci formalarina kadar. Nike , 3 takım giyiyor. ( Ts , Ankara, İst Belediye )Sanırım da sadece nike bize odeme yapıyor. Ama sanki ankara formaları daha hos geldi.
              Bu sene goze çarpan bir forma goremedim tum markalarda. Ama nike in ankaraspor formalarini begendim. Su duz mavi formaya pek isinamıyorum. Sanki duz borda hos durur daha bir. Yadan ankara ggibi ince cizgili duz bordo
              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet Nike'ı, formasını, kumaşını, kalitesini; ismiyle cismiyle hala bir şey yapamamış Ts Club'a tercih ederim.

Ts Club denen amrkanın öncelikle isminin değişmesi, akabinde sabit ve profesyonel bir ekibinin olması gerekir. Bu hala sağlanmış değil. Nike'ın kumaş kalitesini yakalayamayacağı da ortada. Nike'ın ileride yapacağı Trabzonspor reklamını yapamayacağı da ortada...
                Arkadaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun acaba... Kumaş kalitesi filan diyerek güldürme beni. NIKE için kumaş üreten firma benim evime 13 km mesafede. Parayı ver 1 milyon metre kumaşı 10 günde getireyim sana, hem de bir üst kalitesini...

TS Club bugün için sönük bir yıldız gibi... Ben de diyorum ki, tekrar organize edilsin ve bir ilk olsun... Tasarım ekibinin başına koy AFS arkadaşı, kumaşı bulmak bakkalda cips bulmaktan kolay. Üst düzey satış pazarlama ekibine bile neredeyse gerek yok. Müşterin belli ve almaya hazır zaten... Dağıtım kanalı oluşturmak çocuk oyuncağı... (Nike sanki süper bu konuda) Üretim tesisi dersen, ülkedeki tesislerin %90'ı biri gelse diye bekliyor zaten. Hiç değilse 13 yaşındaki kızlarını göbekli Almanlara peşkeş çeken Tayland'da değil, bu ülkede yapılır üretim... Bunlar öyle zor şeyler değil. Nedir bu yabancı hayranlığı...

En komiği de Nike reklamımızı yaparmış...Bu kadar mı gözlerimiz kapalı inanamıyorum... Kim kimin reklamını yapıyor acaba... Nike dua etsin, dünyanın her yerinde müşterisi hazır, dünyanın en büyük şehir takımı onun reklamını yapıyor...

Daha fazla uzatmaya da gerek yok... Farklı evrenlerde yaşıyoruz sanırım...
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 11:23.

Yorum

• Fenerin armalı forması çok hoşuma gitti

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi kollardaki 'TSL' logosu nasıl olacak?
                    Daha önceden forma alanlar ya da mevcut eldeki stoklardaki formalar..
                    Ne düşünüyorlar acaba?
                    Eğer bir de reklam alınırsa..
                    Taraftara satılan formalarda Turkcell super lig arması olmayacak bildiğim kadarıyla. Mesela arkadaşım orijinal Liverpool forması aldı. Barclays logosu yoktu kolunda.

Bu arada dün Barış oyuna girerken formasının arkasına dikkat eden oldu mu? İsim sanki buruşmuş gibiydi.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftara satılan formalarda Turkcell super lig arması olmayacak bildiğim kadarıyla. Mesela arkadaşım orijinal Liverpool forması aldı. Barclays logosu yoktu kolunda.

Bu arada dün Barış oyuna girerken formasının arkasına dikkat eden oldu mu? İsim sanki buruşmuş gibiydi.
                      Peki alınırsa sırt reklamı olayları nasıl olacak tahminin var mı?
                      Giresunlu Trabzonsporlular
                      Osman Ağa Torunu!
                      Mês que un clup!
                      25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• ya sort olayı cok kotu duruyor numaranın üstünde logo
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardesler bi sorum olacak size! Ben bu sene TS nin yeni cubuklu Nike formasini siparis etdim , beden olarak L secdim, cünkü TSnin puma Formasi bende var oda L. Bedenler de büyük fark varmi forma arasinda(Yani Pumanin ve Nikein)??

Çok büyük olmasada bedende kesinlikle farklılık mevcut . Pumanın çubuklu " L " bedeni biraz dar olmasına rağmen Nike " M " beden Pumanın L bedeninden çok daha iyi oldu .
                          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Arkadaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun acaba... Kumaş kalitesi filan diyerek güldürme beni. NIKE için kumaş üreten firma benim evime 13 km mesafede. Parayı ver 1 milyon metre kumaşı 10 günde getireyim sana, hem de bir üst kalitesini...

TS Club bugün için sönük bir yıldız gibi... Ben de diyorum ki, tekrar organize edilsin ve bir ilk olsun... Tasarım ekibinin başına koy AFS arkadaşı, kumaşı bulmak bakkalda cips bulmaktan kolay. Üst düzey satış pazarlama ekibine bile neredeyse gerek yok. Müşterin belli ve almaya hazır zaten... Dağıtım kanalı oluşturmak çocuk oyuncağı... (Nike sanki süper bu konuda) Üretim tesisi dersen, ülkedeki tesislerin %90'ı biri gelse diye bekliyor zaten. Hiç değilse 13 yaşındaki kızlarını göbekli Almanlara peşkeş çeken Tayland'da değil, bu ülkede yapılır üretim... Bunlar öyle zor şeyler değil. Nedir bu yabancı hayranlığı...

En komiği de Nike reklamımızı yaparmış...Bu kadar mı gözlerimiz kapalı inanamıyorum... Kim kimin reklamını yapıyor acaba... Nike dua etsin, dünyanın her yerinde müşterisi hazır, dünyanın en büyük şehir takımı onun reklamını yapıyor...

Daha fazla uzatmaya da gerek yok... Farklı evrenlerde yaşıyoruz sanırım...
                            Şu ana kadar agresif tavrınızı anlamış değilim. Ancak şunu söylüyorum aynı ülkede yaşıyoruz, ne tesadüf değil mi ? Dünyanın en büyük şehir takımı Trabzonspor mu? Şimdi taraftarlık ile holiganlığı ayırın öncelikle. Bu kadar gözünüz kapalı olmasın. Trabzonspor'un gücü ortada ! Ts club denilen kuruluş yetersiz. O forma kalitesi trabzon merkezde olsa ts club bunu ya-pa-maz.

Ayrıca asıl komik olan bu işleri çok kolay sanmanız. Soruna çözümünüz bu anlamda çok güldürdü beni. Size bir öneri bir spor firması açıp yapın o halde.

Her sektörde olduğu gibi bir ekip çalışması olmadan bu işler olmaz. Halı saha maçına bile en az 10 kişi gerekiyor. Siz iki kişiyle çözmüşsünüz.

İşte problem bu ! Her şeyi yapabilmeye inanmak çok güzel bir şey ama profersyonel düşünmek herkesin harcı değil.

Bende yabancı hayranlığı yok ! İnsanları tanımadan etmeden böyle bir damga vurmanız çok acı. Konunun bundan sonrası bana hakarete giriyor, ben size hakaret etmeyeceğim sırf yaşınıza hürmetten. Bu sebeple kendi açımdan konuyu kapatıyorum.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu ana kadar agresif tavrınızı anlamış değilim. Ancak şunu söylüyorum aynı ülkede yaşıyoruz, ne tesadüf değil mi ? Dünyanın en büyük şehir takımı Trabzonspor mu? Şimdi taraftarlık ile holiganlığı ayırın öncelikle. Bu kadar gözünüz kapalı olmasın. Trabzonspor'un gücü ortada ! Ts club denilen kuruluş yetersiz. O forma kalitesi trabzon merkezde olsa ts club bunu ya-pa-maz.

Ayrıca asıl komik olan bu işleri çok kolay sanmanız. Soruna çözümünüz bu anlamda çok güldürdü beni. Size bir öneri bir spor firması açıp yapın o halde.

Her sektörde olduğu gibi bir ekip çalışması olmadan bu işler olmaz. Halı saha maçına bile en az 10 kişi gerekiyor. Siz iki kişiyle çözmüşsünüz.

İşte problem bu ! Her şeyi yapabilmeye inanmak çok güzel bir şey ama profersyonel düşünmek herkesin harcı değil.

Bende yabancı hayranlığı yok ! İnsanları tanımadan etmeden böyle bir damga vurmanız çok acı. Konunun bundan sonrası bana hakarete giriyor, ben size hakaret etmeyeceğim sırf yaşınıza hürmetten. Bu sebeple kendi açımdan konuyu kapatıyorum.
                              1-)Kimseye hakaret etmedim.
                              2-)TS Club yeterlidir demedim. Geliştirilebilir dedim...
                              3-)Holiganizmin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz sanırım, bu konuyla onun bir ilgisi yok ve olamaz. Biraz daha geliştirin kendinizi... İşe Google'da holiganizm yazarak başlayabilirsiniz. ''Slogan taraftarlığı'' düşebileceğiniz en büyük tuzaktır.
                              4-)Dünyanın en büyük şehir takımları Trabzonspor ve Napoli'dir. Şehir takımı kavramının ne olduğunu bilmiyorsanız sözüm yok tabi...
                              5-)Bu işleri kolay sanmıyorum çünkü 20 yıldır yapıyorum. Bunu yazmaktan hicap duyarım ve lütfen ukalalık olarak algılamayın ama, dünyanın en büyük 2. ve 9. şirketlerinde 10 yıl üst düzey yöneticilik yaptım. Saçımın rengi için vermezler o makamları... Halen kendi işimin sahibiyim ve 85 insana ekmek veriyorum. Uzun sokakta kestaneci değilim yani... Ekip çalışmasının ne olduğunu ben öğretiyorum insanlara... Profesyonel düşünmek herkesin harcı değil doğru, sahip olduğu gücün büyüklüğünü kavramak da herkesin harcı değil...İnsanın önündeki en büyük engel yapamam edemem diyebilecek kadar korkularının esiri olmasıdır. Bu organizasyonu yapmak, işi bilenler için çocuk oyuncağıdır. Dünyada bu kadar ballı iş var mı, bir iş düşünün ki dünyanın her yanında milyonlarca müşteri hazır, ama bu müşteri için birşey üretmek imkansız öyle mi... Bunu sadece Nike yapabilir (!). Ne diyim artık...
                              6-)Bana ne iş yapacağımı tavsiye etmekle kendinizce aşağılamış olabilirsiniz, önemli değil. Ben bu kulübün taraftarıyım ve asla bir beklentim olamaz. Biz Trabzonspor'dan almayız, veririz...

Umarım yeterlidir...
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 15:42.

Yorum

1-)Kimseye hakaret etmedim.
                                2-)TS Club yeterlidir demedim. Geliştirilebilir dedim...
                                3-)Holiganizmin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz sanırım, bu konuyla onun bir ilgisi yok ve olamaz. Biraz daha geliştirin kendinizi... İşe Google'da holiganizm yazarak başlayabilirsiniz. ''Slogan taraftarlığı'' düşebileceğiniz en büyük tuzaktır.
                                4-)Dünyanın en büyük şehir takımları Trabzonspor ve Napoli'dir. Şehir takımı kavramının ne olduğunu bilmiyorsanız sözüm yok tabi...
                                5-)Bu işleri kolay sanmıyorum çünkü 20 yıldır yapıyorum. Bunu yazmaktan hicap duyarım ve lütfen ukalalık olarak algılamayın ama, dünyanın en büyük 2. ve 9. şirketlerinde 10 yıl üst düzey yöneticilik yaptım. Saçımın rengi için vermezler o makamları... Halen kendi işimin sahibiyim ve 85 insana ekmek veriyorum. Uzun sokakta kestaneci değilim yani... Ekip çalışmasının ne olduğunu ben öğretiyorum insanlara... Profesyonel düşünmek herkesin harcı değil doğru, sahip olduğu gücün büyüklüğünü kavramak da herkesin harcı değil...İnsanın önündeki en büyük engel yapamam edemem diyebilecek kadar korkularının esiri olmasıdır. Bu organizasyonu yapmak, işi bilenler için çocuk oyuncağıdır. Dünyada bu kadar ballı iş var mı, bir iş düşünün ki dünyanın her yanında milyonlarca müşteri hazır, ama bu müşteri için birşey üretmek imkansız öyle mi... Bunu sadece Nike yapabilir (!). Ne diyim artık...
                                6-)Bana ne iş yapacağımı tavsiye etmekle kendinizce aşağılamış olabilirsiniz, önemli değil. Ben bu kulübün taraftarıyım ve asla bir beklentim olamaz. Biz Trabzonspor'dan almayız, veririz...

Umarım yeterlidir...
                                Üçüncü yazdığınızı okuduktan sonra karar verdim siz insanları itham etmeyi seviyorsunuz. Yine bir itham söz konusu. Tanımadan etmeden. Bizde uzun sokakta kestaneci değiliz. Statülerimizi çarpıştıralım, ne yapalım şimdi ?

İşi uç noktalara taşıyorsunuz ben size çok basit bir şeyden bahsediyorum. Siz hala o kumaş burada üretiliyor biz yaparız diyorsunuz. Tamam yapılır ancak Trabzonspor bunu denedi, fener bunu denedi. Olmuyor. Neden ? maliyeti çok fazla demekki.

Evet sizin dediğiniz gibi bizler hiç bir şey bilmiyoruz. Beyefendi, her şeyi siz bilmiyorsunuz bunu hatırlatabilir miyim ? Devamlı itham halindesiniz tartışmıyor, çatışıyorsunuz.

Benim sizi aşağılamak gibi bir kaygım yok hatta öyle anladıysanız özür dilerim. Ancak agresif tavrınız bana açık hakarettir.

Bu arada Google'dan bir şey öğrenmeye ihtiyacım yok.
                                En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 15:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X