Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Veeee diyarbakırspor'un barça forması !!! Eminim forumda ki bir çok kişi bunu bile kıskanır Böyle taklit olmasından kat kat iyidir bizim formalar.

şaka mı bu ya?

federasyondaki kataloga baktım. ilk dikkatimi çeken gs ve bursa nın turuncu formadan vazgeçmiş olması. bu durumda ibb ve bizden başka turuncu kullanan yok.
    gs nin mor formasının altında da baroş un pembe kranponları nasıl duracak merak ediyorum

yalnız beni asıl üzen fb nin forması oldu. ilk olarak yıllar önc eintracht frankfurtta gördüğüm formanın düz zeminine takımın ambleminin işlenmesi mükemmel duruyor -ki bunu forumda bazıları bizim için tasarlamıştı ve müthiş görünüyordu. ancak bunu türkiyede (benim bildiğim) ilk fener yapmış ve gerçekten çok "klas" duruyor.
    ne diyeyim fikir bu forumda vardı 2 senedir ama icraat başkasından geldi
    En son arifemre tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 17:30.
    İmza...

Yorum

• Bence formanın üst tarafına reklam alınmasında sakınca yok. Ne kadar herşey para değil desek de bu işler para ile dönüyor. Sponsor gelirleri önemli.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence formanın üst tarafına reklam alınmasında sakınca yok. Ne kadar herşey para değil desek de bu işler para ile dönüyor. Sponsor gelirleri önemli.
        reklam alınana kadar da bence TSClub reklamı konulsun...
        İmza...

Yorum

• Biz beşiktaş değiliz bizim paralı bir sponsor almamız gerekiyor bence...
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Onlarla parasal anlamda rekabet etmemiz için gerekiyor ama.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kızılay sponsorluk için para verirse büyük yanlış yapar... Amacı bu değil zira...

Yalnız para olmadan; gönüllü bir iş ise Beşiktaş'ı kutlamak gerek.

Tabi anlaşmanın içeriği nedir bilemiyoruz henüz...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şahsen Puma'yı aramıyorum, ayrıca buradan bir kez daha kınıyorum. Naylon formaları giydirdiler bize. Puma ile çıktığımız son sezonda giyilen formalar naylondur.

Nike'ın kumaşını çok beğeniyorum. En kötüsü bile pumanın kumaşından kat kat iyi. Taklit işine kesinlikle karşıyım.

Formalarımız güzel. Herkes forma almak zorunda değil, hatta almıyorlar zaten. ..
                Dersine iyi çalışmamışsın kardeş...Eğer aldıysan formanın içindeki malzeme içeriğini oku istersen. Bakalım ne yazıyor. Puma veya Nıke babamın şirketi değil. Formalarımız güzel buyurmuşsun, sana hayırlı olsun o zaman... Ama madem bin çeşit tasarım yapılabiliyor, ''ey Nike, yapa yapa bunları mı yapabildin'' diye sormak ''Trabzonsporluluk duruşuna'' halel getiriyorsa, sana da helal olsun...

Taklit işine gelince... Sen bile burdan görüp bu formalar taklit diye bağırabilirken, Nike firması uyuyor herhalde... Ben de ayakta uyuyup otel parası veren bir bir firmayla çalışma işine kesinlikle karşıyım. Yaptıkları mal ortada zaten... Son söz; ya taklit eden Nike ise...

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ali fuat abi bizim forma arkasına reklam hususunda bir görüşme oldumu yada bi bilgin varmı
                  Trabzon'da yönetimle yaptığım toplantıda formalara sponsor bulunması mevzusu da konuşuldu. Teklifler değerlendirilip, uygun olursa forma ve şorta reklam alınması gerektiği konuşuldu.

Estetik ve ekonomik açıdan kulübümüze katkı sağlayacaksa neden olmasın?

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 19:11.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma arkasındaki yapılan değişikliğin ardından reklam alınması göze daha hoş gelecektir, en azından benim için öyle.

Sadece ismin yazması, ki bunun altta olması pek hoş değil. Reklam hem maddi, hem görüntü açısından daha iyi olacaktır.

Yorum

• gerçekten diyarbakır barca forması mı giyecek vay anasını
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dersine iyi çalışmamışsın kardeş...Eğer aldıysan formanın içindeki malzeme içeriğini oku istersen. Bakalım ne yazıyor. Puma veya Nıke babamın şirketi değil. Formalarımız güzel buyurmuşsun, sana hayırlı olsun o zaman... Ama madem bin çeşit tasarım yapılabiliyor, ''ey Nike, yapa yapa bunları mı yapabildin'' diye sormak ''Trabzonsporluluk duruşuna'' halel getiriyorsa, sana da helal olsun...

Taklit işine gelince... Sen bile burdan görüp bu formalar taklit diye bağırabilirken, Nike firması uyuyor herhalde... Ben de ayakta uyuyup otel parası veren bir bir firmayla çalışma işine kesinlikle karşıyım. Yaptıkları mal ortada zaten... Son söz; ya taklit eden Nike ise...
                        Derslik bir durum yok Avukatlık yapmıyorum Ölüm kalım meselesi değil. Nike'ın ürünleri çok kaliteli buluyorum. Benim şahsi fikrim, katılmak zorunda değilsiniz Nike'ın taklitlik bir durumu var mı ? Ben göremiyorum. Bu tasarımları beğenmeyebilirsiniz o sizin takdiriniz. Şahsen sade formalardan yanayım.

Nike ile kulübümüz arasındaki anlaşmayı bilmeden konuşamayız. Aylardır konuşuluyor burada.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• eğer arkaya reklam almayacaksak bari trabzoncell yazalım
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şimdi kollardaki 'TSL' logosu nasıl olacak?
                            Daha önceden forma alanlar ya da mevcut eldeki stoklardaki formalar..
                            Ne düşünüyorlar acaba?
                            Eğer bir de reklam alınırsa..
                            Giresunlu Trabzonsporlular
                            Osman Ağa Torunu!
                            Mês que un clup!
                            25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Ben de sade tasarımdan yanayım. Ama sadelikle, basit ve sıradan olmanın arasındaki farkı göremeyecek kadar Nike körü olduysak, konuşacak birşey de kalmamıştır zaten... Bu aptal tasarımlarla ancak Şalpazarıspor kadar forma satarsın. Nike ile olan anlaşma falan filan bunlar boş işler. Kalite her zaman satar. Tasarımcının en alası bizde var, dünyanın her yerinde ürünü almaya hazır müşteri de var... Yapacağın tek şey Trabzonspor adına yakışır tasarım. Bence Nike, Ahmet, Mehmet gibi burnu havada markaları elimizin tersiyle itip, TS Club üzerinden imalat ve satış organizasyonu yapmak çok daha akıllıca. Bari adam gibi para kazanır kulüp... Yiyim anlaşmalarını... Trabzonspor senede alacağı 1 trilyon için bu dana yalamış kafalı tasarımcı bozuntularına oyuncak edilemeyecek kadar büyüktür. Tabi anlayana...

Yorum

• Su resim'in güzeligine bakin. Mactaki tüm taraftarlarimiza tesekür ediyorum. 61% Lisansli Nike Formalariylan maca gelmis. Diger 34% eski sezon lisansli Formalarlan gelmis. Keske hep böyle olsa. Formalar kalabalikta ne güzel gösüküyor dimi?

Kurbanin olam BORDO MAVI !!!
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X