Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celtic'in formalarına bayılıyorum

Yorum

• formadaki türk telekom logosunu yazıları düz olacak şekilde kaliteli ve büyükboy çekecek varmı pes için forma çiziyorum lazım

Yorum

• Celtic'in ilk Nike Formasını merak ediyorum acaba bulabilecek olan var mı ?

Yorum

• uzun kollu formalar çıkacak mı bilgisi olan var mı...ben uzun kollu forma istiyorum çubuklu forma alıcam ama uzun kollusunu bekliyorum...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uzun kollu formalar çıkacak mı bilgisi olan var mı...ben uzun kollu forma istiyorum çubuklu forma alıcam ama uzun kollusunu bekliyorum...
            Aynen bende uzun koluları bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Celtic'in formalarına bayılıyorum
              eğer celtic formalari gibi her sene ayni formayi kullansak kiyamet kopar. ama avrupanin belki en tutulan formasidir. o yuzden millet ne diyor pek takmamak lazim!
              yok imza, mimza

Yorum

• her sene aynı değil. onların formasında bir karakteristik var ve onu gördüğümüz zaman celtic dir diyebiliyoruz..

şöyle düşünelim.

mercedesin karakteristik bi tasarımı vardır . şişkin bir kaput ve burunda bir yıldız varsa o araç mercedestir

yaydan çıkmış ok gibi öne doğru yatmş bir burun ve önünde iki tane dikdörtgen çerçeve bulunan bi panjur varsa bmwdir.

vs vs vs
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Samaras yüzünden Celtic forması alıyorum gerçekten kumaşı dizaynı çok kaliteli
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayır, ne alaka?
                    Düsünki futbol oynuyosun,amatör olarakta olsa idmanlarda cesitli formalar giyiniyosun ve o formalar haftada en az bir kere yikaniyo, 10 yikamadan sora armasi kopan bi formayi napicaksin ? O formayi bidaha idmanda giymek istermisin ?
                    Olayi bukadarda ince düsünemiyolarmi,yada düsünemiyomuyuz ? resmi siteye bile koyduklari resimde ziyarete gelen bi cocugun formasindaki arma sökülüp gitmis.
                    Kalite bizim hakkimi degilmi ? Bukadarmi olur ya. Neden kaliteli bi forma almicakmisim.
                    Trabzondaki insanlarin durumu yok forma alamiyo,uygun olmasi gerekiyo diyolar,bence bu konu cok apartiliyo.
                    6-7 milyon taraftaftarimiz var deniyo,trabzonda yasayanlar sence bu sayinin %kaci ?
                    Neden her kesim icin uygun forma cikarilmiyo ?
                    Madem her sezon 5 cesit forma cikariyoruz,neden bu formalar bitanesi en kalitelisinden olmasin ? alan alsin,o kadar para vermek istemeyen normal formadan alsin ?
                    Hic ince ve detayli düsünemiyoruz..
                    En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 01:56.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben parçalı forma aldım şahsen memnunum bazı şeyler hemen olmuyor bence istikrar şart 3-4 sene geçsin anlıyacaz değerini sadece sabır
                      3-4 sene icinde bizim Formalarin düzelmesini beklerken diger Takimlarin Formalari coktan Transformer teknoloji ile üretilir.

Saka bir yana. En gec bu sene Gri Formalardan iyi birsey bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Celtic'in ilk Nike Formasını merak ediyorum acaba bulabilecek olan var mı ?
                        Forum Boyner'de %50 indirimli satılıyor şu ara, 54 Lira. Ve forma yani, bizimkiyle alakası yok.

Yorum

• bunlar da forma,şu an satılanlar da forma

En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 08:19.
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düsünki futbol oynuyosun,amatör olarakta olsa idmanlarda cesitli formalar giyiniyosun ve o formalar haftada en az bir kere yikaniyo, 10 yikamadan sora armasi kopan bi formayi napicaksin ? O formayi bidaha idmanda giymek istermisin ?
                            Olayi bukadarda ince düsünemiyolarmi,yada düsünemiyomuyuz ? resmi siteye bile koyduklari resimde ziyarete gelen bi cocugun formasindaki arma sökülüp gitmis.
                            Kalite bizim hakkimi degilmi ? Bukadarmi olur ya. Neden kaliteli bi forma almicakmisim.
                            Trabzondaki insanlarin durumu yok forma alamiyo,uygun olmasi gerekiyo diyolar,bence bu konu cok apartiliyo.
                            6-7 milyon taraftaftarimiz var deniyo,trabzonda yasayanlar sence bu sayinin %kaci ?
                            Neden her kesim icin uygun forma cikarilmiyo ?
                            Madem her sezon 5 cesit forma cikariyoruz,neden bu formalar bitanesi en kalitelisinden olmasin ? alan alsin,o kadar para vermek istemeyen normal formadan alsin ?
                            Hic ince ve detayli düsünemiyoruz..
                            Haklısın kardeşim hemde çook haklı.Ama taraftarımız anlaşılmaz şekilde formaları çok beğendiğini falan söylüyor şaşıyorum.Formalara verilen para az para da değil ki nike bize 2.-3. sınıf forma yapsın.Bize en kaliteli formayı yapmak zorunda ve Trabzonspor arması bakkal uhusu ile yapışmamalı...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• ben aldım formamı,gayet kaliteli duruyor,

Yorum

• Sade ve güzel tasarim. Renklerimiz de uyumlu.

Colorado Rapids 2009/2010

En son Mr.No tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 14:12.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X