Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzon sivas macı rüyama girdi 3 0 galip geliyoruz kolbastı oynuyoruz
    uyandım baktım rüya çıldırdım

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak bende ne diyorum...Farklı bakış açıları..

O adamın olaya dini katarak bakmasıda bir bakış açısı..Nike'ın bize sponsor olmasını nasıl yargıladığıda...

Bakış açılarına sanane diyemeyeceğini söyledim...

Sende beni yanlış anlamışsın
      Hala yanlış anlaşılmaya devam ediyorum . Neyse tartışmalım . Anlaşamıyoruz

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar profesyonelleşemedigimiz kurumsallaşamadıgımız her geçen gün bize zaman,kaynak,para vede perstij olarak geri dönüyor....

Bu kulübün bünyesinde çalışan insanlardan bundan daha fazlası beklenemez...

Kapasite bu kadar arkadaşlar...

Klübümüz Bünyesinde Çalışan İnsanlardan kaçını tanıyorsunuz?

Tanıdığınız Kişilerin isimleri nelerdir?
        http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu gösterdıgın inter formasının birde arkasın ı göster o halde sonra bide bizim formanın arkasına bak

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iş kişinin aynası oluyor bu konuda bireysel tanımaya gerek yok yapılan işin kalitesizliği ortadayken.

Yorum

• TsCluplarda Aston Villa Tarzı Formamızın Uzun Kollusu Mevcut mu Acaba ?
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

gercekten simdiye kadar yaptigim tecrübeler cok berbat. hatta bazen insanlar kandirliyor. Anneme L Forma ismarladim, hemen hemen ayni diye XXL satmislar, oldu Pijama gibi.

Bu sene XL ismarladim, XL yok L verelim hemen hemen ayni dediler, ben dedim birak anne.

HER YAZ "Ürün Stoklarda" kalmadi lafini dinliyoruz gurbeti olarak, bu Stoklari iyi düzenliyecek bir allah kulu yok mu su Sirkette?

Satis olsun, gerisi kolay gibi hissediyorum kendimi... bazen gercekten pes diyorum.

Hatta beyaz Puma formasini almanyadan iade de ettim, bu kadar da olmaz diyerek!
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iş kişinin aynası oluyor bu konuda bireysel tanımaya gerek yok yapılan işin kalitesizliği ortadayken.

Mesela İş Kalitesizliğinden Kastımız nedir? Bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışayım.
                  En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 14:46. Sebep: kelime hatası

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gercekten simdiye kadar yaptigim tecrübeler cok berbat. hatta bazen insanlar kandirliyor. Anneme L Forma ismarladim, hemen hemen ayni diye XXL satmislar, oldu Pijama gibi.

Bu sene XL ismarladim, XL yok L verelim hemen hemen ayni dediler, ben dedim birak anne.

HER YAZ "Ürün Stoklarda" kalmadi lafini dinliyoruz gurbeti olarak, bu Stoklari iyi düzenliyecek bir allah kulu yok mu su Sirkette?

Satis olsun, gerisi kolay gibi hissediyorum kendimi... bazen gercekten pes diyorum.

Hatta beyaz Puma formasini almanyadan iade de ettim, bu kadar da olmaz diyerek!

Hangi ürünün XL bedeninin olmadığını belirtebilirmisiniz?

Yorum

• XL cubuklu Forma

Pirana t shirt

siyah üzerine gri armali polo
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forma olayı artık iyice karışmaya başladı, daha formaların ne olduğunu, sponsorun kimlerle anlaşmalı olduğunu, kumaş kalitesinin nasıl ölçülebildiğini bilmeyenler çıkıp kendi kendine yazılar yapmaya başladı, hele ortamı germek isteyen bilgisiz cahil kişiler haber adı altında bunları yazmaya başladı ki millet te hemen gaza geliyor
                        Olayın içyüzü burada defalarca yazıldı ama amaç sadece eleştirmek olduğu için bu yazılar ya hiç okunmadı, yada ben anlamam dinlemem bilmem diyerek hemen karşı atağa geçermiş gibi eleştiriler devam etti ve edecek bunu da biliyoruz,
                        sponsorların amacı reklam yapmak, sponsorlar ile anlaşan krumların amacı para kazanmaktır, Trabzonspor da ençok parayı ve en iyi şartları teklif eden firma ile anlaşmıştır, Çok övülen kappa son 2 ye dahi kalamayacak kadar az teklif ve şart sunmuştur, ayrıca kappa formalarında görülen en büyük özellik kulüpten çok formalara kocaman armalar ile kendi reklamını yapmaya çalışması her yerinde kappa logosu doldurmasıdır,
                        Trabzonspora sponsorluk anlamında en cazip teklif NIKE firmasından geldiği için sponsorluk anklaşması imzalanmıştır, ayrıca Türk Milli Takım haricinde Sponsorluk anlaşması Türkiyede sadee Trabzonspor ile yapılarak Trabzonspora verilen önem ayrıca değerlendirilmiştir.
                        formaları eleştirebiliriz tabiki amaç kusur aramak olsun, hiçbir şey bulamamak imkansız, insanlar derler ya neden gözünün üstünde kaş var işte eleştiride artık o hali almaya başladı, Önce çubuklu çok kötülendi, ardından geçen yılın formaları aynısı denildi çubuklu hariç, oysa bunu söyleyenler iki formayı hiç yan yana koymamışlar anlaşılan, mavi ve turuncu formalar geçen yılın formaları değil, bu çok açık ve net.
                        Çubuklu forma tasarımı bundan aylar önce yine bu sayfalarda çok konuşuldu, hatta şimdiki çubuklu forma o zaman foruma koyulduğunda övgüler aldı, çıksın hemen alacam yazanların sayısı oldukça fazlaydı, forma çıktı, bir anda ortam gerildi, bize özel çubuklu yapılmadı, bu forma kocaeli 2.ligde giydiği forma,nike bizi kocaeli ve eskişehir ile aynı kefeye nasıl koyar, bu yazıları yazan arkadaşlar kendilerini komik duruma düşürdüklerinin dahi farkına varmadan amaç eleştirmek olsuj mantığı ile saldırdılar bu başlığa. Barça, manu,porto formaları ise göklere çıkarıldı, onlardan istedi mualifler, o zaman Şampiyonalr liginde her yıl mücadele eden dünyanın tozunu atan barça taraftarı ayağa kalkamz mı sizin anlayışınıza göre, şampiyon olan bu yıl finalde kaybeden, geçen yıl şamp.ligi kupasını alan manu taraftarı ayağa kalkmaz mı bizi trabzonspor ile aynı kefeye mi koyuyor nike anlaşma derhal iptal edilsin diye,
                        ama olmaz değil mi çünkü biz Trabzonsporuz, dünyanın en büyük 2 şehir takımından birisiyiz, tarafarımız o kadar ateşliki herşeyin en iyisi olacak o karşıdan izleyecek, sponsoru yerden yere vuran , daha kaliteli ürün ve özel tasarım isteyen taraftarlar bunlar olmazsa ben ürün almam diye rest çekerken 2009 sezonunda Trabzonsporun 50,000 Barça nın 2 milyon adet forma satış rakamı yakaladığı gerçeğini ise asla görmek istemezler, aslında görürler ama buna da kulp hazırdır hemen, yapsın barçaya yaptığı formanın aynısını bize alalım, ama bu formanın aynı bize yapılsa o zaman 50,000 olan forma satış rakamının daha aşağı ineceğini bilseler dahi kabul etmek istemezler, ben 2 forma alabileceğim paraya o formalardan 1 tane dahi alamayacaksam o zaman yaklaşamıyorum formalara, ama fiyat cazip olunca 2 tane alıyorum, ve çokta memnunum,
                        Aslında bizim çubuklu forma TSkara arkadaşımızın resmini koyduğu İnter forması olarak direk lanse edilseydi çok beğenilirdi, ama millet çıkıp buraya kocaeli, es es giydiği formaları nike bize satmaya çalışıyor denilince bir anda alevlenmeye başldı yine ortalık. hatta inter 2 sezon önce giymiş, kocaeli 2 sezon önce aynı formayı giymiş, o zaman nike kocaeli ile inter takımlarını aynı kefeye koymuş bu anlayışa göre,

Formalarda armalardan özellikle çok şikayet geliyor, ama armaların neden dikiş değil yapıştırma olduğu konusuna burada değinmemize rağmen bu yazıları okumadan saldırın moduna girenler hemen yazıyor,
                        kulüp dikişli armaların futbolcuları rahatız ettiğini, bu nedenle yapıştırma arka yı tercih ettiklerini ve armaların dikiş yerine yapıştırma olmasının tek nedeninin bu olduğu açıkladı,
                        Giripte o büyük takımların veya diğer takımların aslında forma ve sponsorlar ile ilgili söylediklerini incelemedim ama eminimki burada yapılan yorumların çok çok altındadır, bizimde öyle olması gerekmektedir, eleştirmek ten çok destek olmak gerekirken sadece eleştiri üzerine başlıklara girilip bir cümle yazızlıp çıkılmaktadır, Bizim başarıya ihtiyacımız var, paraya ihtiyacımız var, ama bizim taraftar başarının gelmesi iiçn paranın artık önşart olduğunu, paranın geleilmesi için destek gerektiğini bilsede destek olmak yerine eleştirip kenara çekilmeyi marifet saymaktadır sanıyorum,

burada bakkal usulü, uhu ile yapıştırılış, pazar malı yakıştırmaları yapanlar kumaşları yerin dibine sokanların kalite anlayışının ne olduğunu merak ediyorum, ligin en kötü formaları bize ait kelimesine asla ama asla katılmıyorum,

ve en önemli nokta burada NIKE bu kadar eleştirileceğine bunları kulübe söyleyin, nike sizi dikkate almaz kusura bakmayın çünkü anlaşmayı yönetimle yaptı, yönetim bana bunları gönder bunları istiyorum dedimi nike gönderir, sen ne istersen onu verir ama taraftarın değil anlaşmayı imzalayan yönetimin istediğini verir,

nike beklentileri karşılayamadı diyenler ne bekliyordu çok merak ediyorum, nike çıksın afs nin yaptığı harika denilen tasarımlarımı yapsın bekliyordunuz, önemli olan beklenti, bende her yıl şampiyonluk bekliyorum beklentilerim 25 yıldır karşılanmadı malesef o zaman ben ne yapmalıyım, takımı kenaramı atayım,
                        gel de katılma... ellerine sağlık renktaş...

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          XL cubuklu Forma

Pirana t shirt

siyah üzerine gri armali polo

Bu 3 ürünün de XL Bedeni mevcut. Pirana t-shortun de siyahınımı düşünüyorsunuz?

Yorum

Mesela İş Kalitesizliğinden Kastımız nedir? Bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışayım.

taraftarın beklentilerini süzemiyor yönetim. geçen sezon nike ile anlaşmamız çok ani oldu yetiştiremedik standart ürünlerden seçmek zorunda kaldık dendi. ara dönem çubuklu gelecek dendi. seneye bize özel bi çubuklu olacak dendi. bunları ben değil yönetim dedi. bu yıl ise karşımıza geçen sezondan tanıdığımız bir model çıktı. neyse onu da kabul edelim. armalar reklam baskı teknikleri dahi yerinde saydı. formamın üzerinde solan , kopan bi trabzonspor arması var. tsclub markasıyla üretilen formalarımızda dahi dikiş armamız vardı. farklı formaların parçalarından kombinasyonlarla toplama forma takımları kurulması bunlar hepsi takımda bu işlerle uğraşan yöneticilerin yetersizliği bence

Yorum

Bu 3 ürünün de XL Bedeni mevcut. Pirana t-shortun de siyahınımı düşünüyorsunuz?
                              Gerceken iyi niyetli oldugunuzu düsünüyorum, ama su an kendimle dalga gecilmis gibi hissediyorum. ne sadri sener tesislerinde, ne forumda ne de stadyumda yok denildi bize.

Hatta "XL cok büyük olur, L verelim" "Pirana t-shirtleri cok tuttu" "Bütün Trabzonda yok" gibi söylemler duyduk(yani duyulmus)

ve bu konu hemen hemen her SENE basimiza geliyor.

Cok acil daha profesyonel islemeli artik bu isler.

Pirana t shirtü zaten sadece siyah degilmi? Sitede baska göremiyorum
                              Trabzonspor

Yorum

• Bende dün mecidiyeköyden sort ve corapları almaya gittim beyaz şort yok dediler mecbur bordo aldık,bi arkadasıma forma yaptırmak için gittmiştim cocuk baska takımlı olmasına ragmen bizim formalara ilgili tam alacaz isim yazın dedik isim yazan arkadaş yok yazamayız dendi,nasıl olcak bu işler o adama aldıgım formada ismi yazmazsa ne anlamı kaldı..Alamadan döndük..
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X