Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben uşak dayım.. abim ist gidiyor ona bütün tsclup adresleri vercem o gidecek

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben uşak dayım.. abim ist gidiyor ona bütün tsclup adresleri vercem o gidecek
      şu an çıkıyorum size tüm mağpaza adreslerini ilk girişimde bu başlıktan bildireceğim... ayrıca isterseniz resmi sitedende öğrenebilirsiniz.
      http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özge'nin mesajından aldım:

Oyy oyyy kurban olurum onlaraa
        FxY

Yorum

• Bizleri 1 yıldır oyalayan ve uyduruk şeyleri layık gören NIKE firmasına cevaben... West Ham United 2009-2010 ürünleri... Firma UMBRO...

Yorum

• devamı...

Yorum

• nııke ile istikrar

Yorum

• Kim ne derse desin bana katılan olur olmaz bilemem ama ben bu nike sevmiyorum forma işini Adidas'tan başka yapan yok... bu seneki formaların neresinde bi dizayn var ya biri bana bunu söylesin bisiklet yaka düz mavi ya da polo yaka düz beyaz bu mu yani senin forma dizaynın ???
                Saygilarimla,

Yorum

• bence forma kappa

Yorum

• [ATTACH]3358[/ATTACH]

[ATTACH]3359[/ATTACH]

[ATTACH]3360[/ATTACH]

Yorum

• imrenerek bakıyorum... Bakmakla da kalmıyorum, 3 ürün siparişini verdim bile bunlardan... NIKE!!! Bak da dizayn görsün gözün...

Yorum

• ürünlerin bu kadar beğenilme nedenitrabzonspora yapılmamaları aynıları bize yapılsa onlarda eleştirilirdi
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arkadaslar onu bunu gecelim bi ilk önce.. ben sırf avni akeri göreyim bi de tsclub'a ugrayım diye geliyorum Trabzon'a avni aker'e alınmıyorum.. sonrada tsclubta ki musmula suratlı adamdan alısveris yapmak zorunda kalıyorum.. sanki adam alma defol git der gibi bakıyor arkadasım.. bu nasıl bi sacmalık baska adam mı yok trabzonda oraya bakacak ya
                          "Turist" Okur Yazar..
                          Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Kardeş bu söz bana ise cevabını vereyim...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ürünlerin bu kadar beğenilme nedenitrabzonspora yapılmamaları aynıları bize yapılsa onlarda eleştirilirdi
                              Pazar T-shirtü yapmış adamlar bize... Trabzonspor'a yapıldı diye beğenmek zorunda değilim... Bunu söylemek bile ayıp ama, beğenmediğim, hatta kandırıldığımı düşündüğüm halde 5 forma aldım. Amacımız karalamak değil elbet... Ancak göz var nizam var. Bir de şu West Ham için yapılan ürünlere bak... Bunlar güzel değil, bizimkiler daha iyi diyorsan söyleyecek sözüm yok.
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 22:21.

Yorum

• ya arkadas bırakıın adidas kappa muhabbetini nike'la daha cok yılımız var dua edelimde bi daha ki seneye bari bize özel bişeyler yapsınlar..
                                "Turist" Okur Yazar..
                                Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X