TS Club'un sonbahar için polar hazırlığı var. Ben de bu konuda birkaç tasarım önerdim ve önereceğim yeni modeller var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten arsenalın polarların ikiside muhteşem,istanbul'da bu polarlara nasıl ulaşabiliriz bilgisi olan varmı acaba??İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club'un sonbahar için polar hazırlığı var. Ben de bu konuda birkaç tasarım önerdim ve önereceğim yeni modeller var.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
-
-
Anlaşılan yeni formalardan çocuklar içinde çıkmış.
Online mağazaya neden hala eklemiyorlar anlamak mümkün değil.
Hoş eklense ne olacak.
Arkasına 7 harften fazla isim yazmaya müsade etmiyor."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir konuda bilgilendirilmem lazım.. Bugün bir Nike mağazasına gittim, Güngörendeki Kale Center'da, orda Trabzonsporun resmi forması da vardı, 59 lira (indirimli diye bir etiket de koymuşlardı askısına).. Biz ordan aldığımızda da kulübün herhangi bir kazancı oluyor mu, yoksa illa ki Ts Clublardan mı almamız gerekiyor?
Nike Formalarımızın Satış Noktaları TsClub Mağazalarıdır. Haricinde Nike Mağazalarında Satılmamaktadır. Satışı Yapan Mağaza Hakkında İnceleme Yapılıyor Ve Konu ile ilgili haber sizlere iletilecektir.
Mağazada, aldığımız duyuma göre Aston Villa Forması Bulunuyormuş Yani Değerinin altında satılan bir formamız mevcut değil.
Detaylı olarak incelenecek bir konu.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbul daki tsclup adreslerini verebilirmsiniz
Hangi bölgedesiniz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum