Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.
    Gerçekten de farklı yaklaşımlar..

Yorum

• nike formalarını beğenmiyorum ismi var cismi yok kappa 10 gömlek daha üstündü bana göre
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu ürün müthiş.

bizde olsa sol altta ts club hologramı kollarda da reklam olurdu herhalde

Yorum

• arkadaslar, ganita bolumunde forma koleksiyonlarinizi paylasabilirsniniz bu arada bu sezon uzun kollu formalar ne zaman siteye konulacak??

Yorum

• Birşey sormak istiyorum, daha iyi forma yapıyor dediğimiz takımların ürünlerinde de kollarda Nike işareti var. Mesela Man.u. Bunların ürünlerinde de kollarda eskiden bu işaret var mıydı yoksa bu sene mi kullanılmaya başlandı?
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şöyle bir üstün görme durumu olabilir en azından basitçe;
              "Adamlar bizim antrenman için giydiğimiz T-shirtleri forma olarak giyiyorlar "
              böyle bir durum yokki!!!
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mesajımı alıntı yapcaksınız tamamını alını yapın kafanıza göre olan kısmını değil...kime göre kıyaslıycaz peki aynı reklam bi tek galatasarayda uygulanıyor...başka kiminle karşılaştırcaz...barcelonayla mı...onlarınki unicef...
                Mesajinin geri kalan kisminda konuyla ilgili kayda deger bir sey oldugunu düsünmüyorum,ayrica alinti yaparken kimseye danisacak degilim.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Arkadaşlar bir konuda bilgilendirilmem lazım.. Bugün bir Nike mağazasına gittim, Güngörendeki Kale Center'da, orda Trabzonsporun resmi forması da vardı, 59 lira (indirimli diye bir etiket de koymuşlardı askısına).. Biz ordan aldığımızda da kulübün herhangi bir kazancı oluyor mu, yoksa illa ki Ts Clublardan mı almamız gerekiyor?
                  En son AdemS tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 01:28.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

PSG yi örnek almamız lazım formalarda..ayrıca gri formalarıda çok iyi,devre arası yapılacak formada örnek olabilir.
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 11:21.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Deplasman formaları

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adamların ürünleri çok güzel ya Muhteşem şu Polarlar.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• harbiden polar mükemmel...
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Arsenal'in uzun kollu formaları çıkmış bile . Bizimkileri de bekliyoruz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X