Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kürşat merak etme çok daha güzellerini hazırlıyorum.

Nike'ın yeni sezon çizgileri bizim önerilerimizle birleşince ortaya güzel sonuçlar çıkacak diye umuyorum.

Kabul edilirse ekstra rengimizi herkes çok sevecek. İstişare için paylaştığım tasarımcı ve arkadaşlarım renk konusundaki önerimi beğendiklerini söyledi. Bize ait çizgiler ve renklerle birleşince ortaya güzel bir forma çıktı. Mahrem olduğu için şimdilik burada paylaşamıyorum fakat en az benim kadar heyecanlanacağınızı söyleyebilirim.

abi inşallah
    yine diyorum hakkın çok,emeğin çok,iyi ki varsın abi.
    dediğin olursa 2 forma karanti 3 ü bilmem
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Armalarımızın Puma döneminde nakıştan ısıyla transfere geçtiğinden beri kötü. Bu işi kime yaptırıyorlarsa seçikleri malzeme çok dandik.
      Geçen sene ısrarlarımızla armalar değişecek dediler, evet değişti; fakat sonuç değişmedi. Nakış olsun diyorduk, nakıştan kastımız eşofmanlardaki armalarımızdı. Kulüp tutup armanın tamamını nakış yaptırmayı denemiş, yaptırılan numuneleri görünce iyi ki olmamış dedim.

Gelecek sezon armalarımız Barcelona Liverpool gibi takımların armalarının uygulandığı teknoloji ile uygulanacak. Kopma eskime derdi bitiyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 09:49.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Doğru kumaş seçimi hem renklerimizi doğru ve güzel gösterecektir hem de forma ıslanınca renk değişikliği gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. Forma tasarımında forma, şort, çoraplar bir bütün olmalı ve tüm formalar aynı kurumsal çizgi içinde tasarlanmalı ( öyle yapılıyor şimdi )

Yorum

Gelecek sezon armalarımız Barcelona Liverpool gibi takımların armalarının uygulandığı teknoloji ile uygulanacak. Kopma eskime derdi bitiyor.

Umarım seneye bu iş halledilir.Ama bu seneki tavırlarından dolayı yine de hiç umutlu değilim.

Yorum

• kampanyada ki parçalı formadan sipariş versem isim alttamı yazılacak üsttemi
              kesin bilgisi olan varmı acaba
              teşekkürler...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ali Fuat abi güzel haberler geliyor senden yine Teşekkürler
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Umarım iyi haberler kulüpten gelir. Sonuçta buradaki herkes gibi, taraftar tarafında yer alıyorum. Çözüm için, iyi niyetle katkıda bulunmaya devam edeceğim. TS Club da bizim gibi satışlarını artırmak, daha kaliteli ürünler çıkarmak, ürün çeşidi artırılmasını istiyor. Bu konuda taraftarın özellikle BMN'nin pozitif eleştirileri ve fikirlerini önemsiyorlar.

Armaya örnek:

Rusya'nın bu formasının bordosu çok güzel. Modeli de güzel, sade ve kesimleri çok iyi. Bazıları sadece Nike'ı beğendiğimi düşünüyor, tasarımcıyım, iyi ve güzel olanı seviyorum.

En son a f s tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 11:18.

Yorum

• a f s abi, tüm iyi niyetimle soruyorum.

"Biz arması şöyle olan, kumaşı şöyle olan forma istiyoruz" demek, ya da Nike açısından bakarsak "size arması şöyle, kumaşı şöyle forma üretiyoruz" demek, niçin 2 sene alıyor? 3. senenin sonunda nihayet üst düzey bir formamız olacağı için sevinmek dünyanın her yerinde aynı olan bir proses midir? Gelecek sene yapılacak değişiklikler için sevindiğimize göre, şu an giydiğimiz formaların sorumlusu kim? Nike mı "yahu alt tarafı Trabzon işte" dedi, kulüp mü "yahu biz alt tarafı Trabzon'uz işte"... Ve son olarak, beyaz forma ile diğerleri arasındaki fark sadece "tasarım" mıdır? Arada ciddi bir kalite farkı olduğunu düşünen biri olarak, hem kaliteli, hem kalitesiz formaları aynı anda nasıl sipariş edebildiğimizi de merak ediyorum. Mesela Barca da "naylon" görünümlü forma giyiyor mu?

Yorum

• Çubuklu formamızdaki renklerin gerçek bordo mavi olmadığını düşünüyorum.

Yorum

• Emrah Trabzon'u ve Trabzonspor'u bu kadar yakından tanıyan biri olarak bu sorularının cevabını az çok tahmin ediyorsundur. Bu işten sorumlu yönetici ve profesyonel kadro, o kadar değişti ki kimi bu işten sorumlu tutacağız bilemiyorum.

Sorunlar bugünün değil, geçmişten birikerek gelen sorunlar. Her konuda olduğu gibi bu konularda da yaşanan istikrarsızlık ve plansızlığın böyle sonuçlar doğurması -bizim kulüpte- doğal.

Geçmiş dönemden bugüne, armalarımızın, renklerimizin yanlış kullanılmasından, bu konularda profesyonellerden yardım alınmamasından kimi sorumlu tutalım? Sorun sadece bugünün değil.

Resmi sitemizde "resmi sponsorumuz" yerine "resmi ürün tedarikçimiz" tercihi biraz ip ucu verebilir. Nike'ın performansını ve neler yapabileceğini gördükten sonra 'peki neden olmuyor' sorusunu sormamız çok haklı.

Nike Türkiye hangi herhangi ürününü 60.000 adet satmıştır acaba? Genel müdürü Trabzonlu diye öğündüğümüz ( Zafer Parlar ) Nike Türkiye'nin bu konuda sınıfta kaldığı ortada. Fakat bunun nedeni onlar mı yoksa yönetim, yoksa aradaki o insanlar mı?

Hala Trabzonspor üzerindenpara kazananların olması, Trabzonspor'un kronikleşen bazı yapıları, bilinen sorunların aşılmasını engelliyor veya çözümünün zaman almasına neden oluyor. Her bildiğimi yazamıyorum kusuruma bakmayın.

Markanın dışında yapısal ve kurumsal sorunlar bu sonuçları doğurdu.

Mevcut şartları değerlendirdiğimde çıkan sonucun çok iyi olduğunu söylebilirim. Geçen seneye göre olumlu gelişmeler oldu TS Clublarda. Yıllardır ihmal edilen bu konuların çözülmesinin biraz zaman alması normal karşılanmalı.

TS Clublardan sorumlu yöneticimiz ve TS Club sorumlusuyla Trabzon'da birebir görüşme fırsatım ve derdimizi anlatma fırsatım oldu.
                        Bu insanların iyi niyeti ve çözüm için gösterdikleri gayret, bundan sonrasi için benim ümitvar olmama neden oluyor.

Taraftarın haklı tepkilerinin, beklentilerinin fazlasıyla farkındalar ve çözüm için adımlar atıyorlar. Nike Türkiye ile olan yeni dönem formaları konusunda yapacakları toplantı bundan sonraki işin seyrini belirleyecek.

Taraftarın haklı eleştirileri ve beklentileri belli. Bu konuda özellikle BMN'nin fikirleri önemseniyor. Gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılmaya balandı. Yanlış yapmamak için, modeller taraftarın beğenileri doğrultusunda şekillenecek. Armalardan fontlara kadar bütün isteklerimiz dikkate alınacak. TS Club ürünleri çok daha kurumsal ve tasarım yönü ve ürün kalitesi yüksek ürünlerden oluşacak.

Bütün uyarılarımıza rağmen, geldiğimiz nokta bu olmamalıydı elbette, fakat kendi gerçeklerimizi ıskalayarak, beklentilere girersek yanılmış oluruz.

Yorum

Insallah öyle olur afs abi. merak ettigim konu nihayet Nike firmasimi üretecek formamizi(armasi, sponsoru ile) ? bu linkde oldugu gibi: http://www.youtube.com/watch?v=3Fcdt...er_profilepage

yoksa 2 yildir oldugu gibi Trabzonspor mu arma ve sponsorlari "yapistiracak" formaya?

Yorum

• Basketbol takımızdan görüntüler. Eksikliği fark ettiniz mi?
                            Armalarımız nerede?
                            Bu tür konulardan sponsorlar değil kulübümüz sorumlu.
                            Ve maalesef taraftarın gösterdiği hassasiyet gösterilmiyor.
                            Normal basit bir uygulama, yapılmayınca böyle oluyor.
                            Basit gibi görünebilir fakat marka olmak ve kurumsallaşma konusunda ihmal edilmemesi gereken çok ciddi bir konu.

Konuyla ilgili kulübümüze mail atacağım, bakalım ne cevap gelecek ve ne yapılacak?

Yorum

• resmen rezillik baska bir sey degil

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kampanyada ki parçalı formadan sipariş versem,
                                isim numaradan alttamı olacak üsttemi ?
                                kesin bilgisi olan varmı acaba
                                teşekkürler...
                                yok mu yardımcı olacak renktaş ?
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X