Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Ali fuat abi bu ürünlerde logo normalinden ufak kullanılmış bu bi hata mı yoksa düşünülmüş bi şey mi?
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
2 -3 sayfa arkada w bremenın yenı sezon formasını koymuslar yakından cekımını ınceledım,bugunde ts nın yenı sezon beyaz formasını aldım kalıte aynı geldı bana hıc bı fark yok sadece armaların yapıstırma seklı farklı
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Bence Werder Bremen de yaşadığı düşüşün bedelini ödemiş Klasnic dönemindeki formaları kappa idi galiba onlar çok daha güzeldi.
Şu yeşil olan fena durmuyor ama bunlar bizim geçen seneki şu tek mavi renk formanın kalitesine benziyor.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum