Birkaç gün önce fenerin formalarına dokunmadan kaliteli dediğim için bazı arkadaşlar itiraz etmişti(Kaliteden kastettiğim tek başına kumaş değildi). Bende bunu birşey bildiğim için söyledim, fenere geçtiğimiz senelerde de iyi kumaş kullandı yine öyle yapıcaktır diye düşündüm. Dün fenerium'un önünden geçerken içeri girdim kumaşına baktım beklediğim gibi hepsi climacool teknolojisi. Ve hepsini kesimleri aynıydı, renkleri değişiyor birde bazılarına yaka eklenmiş. Fiyatını sordum hepsi 89 liraymış. 89 liraya a kalite forma olabiliyormuş. Birde reklam uygulamaları çok başarılı. Şimdi ben bunları Adidas'ı övmek için yazmıyorum sadece Nike bizede bu fiyatlarda a kalite forma üretilebilir demek istiyorum. Mesela beyaz formamız en kaliteli formamız fiyatı 79 lira. Bu fiyat işini çok abartmayın o dediğimiz takımlar Barca, Manchester oldukları için fiyatları daha pahalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
profösyönel bi designerimiz olmali...ince ayrintisina kadar kontrol eden...
formalar piyasaya cikmadan tv de görüntüsünün nasil olduguna kadar inceleyen , hangi renk forma hangi tozlukla ve sortla giyilmeli, bunlarin uyumuna karar veren biri olmali....
gel görki turuncu formanin altina bordo sort giyip onun altinada mavi tozluk olmaz..bu gibi seylerden anlayan biri olmali.
Yorum
-
ya baktik olmuyo neden herhangi bi clübün hosumuza giden formasinin aynisini yaptirmiyoruz, mesela yukarda porto,bence cok güzel olmus....
dikkatimi ceken bisey oldu formalarda bizim ligte ki nike formalari dikkat ederseniz bogaz altindan renkler ikiye ayriliyo...avrupadaki clüplerin cubuklu formalari ise bogaz altindan asagiya dogru tek renk ile basliyo
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike formalarının tek olumlu yanı renklerin takımımızın tam trenkleri olması.Onun haricinde kumaş,kesim ve arma tam bir rezalet...
arma nike ile alakalı değil bu defalarca yazıldı kulüp ile alakalı ama sanırım anlamak istemiyorsunuzBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
millet gönderseydiniz diyor, yok efendim es es giydi bizde giyiyoruz arkadaşılar, bunlar katalog ürübleri katalogda ürünler hazırlanır kulüpler istedikleri formaların özellik ve fiyatlarını alır sipariş verir, üretici firma da siparişe göre mal gönderir.
ama hala daha çıkıpta bilip bilmeden yanlış eleştiriler var,
lütfen yazıları okuyarak yorum yapınBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet gönderseydiniz diyor, yok efendim es es giydi bizde giyiyoruz arkadaşılar, bunlar katalog ürübleri katalogda ürünler hazırlanır kulüpler istedikleri formaların özellik ve fiyatlarını alır sipariş verir, üretici firma da siparişe göre mal gönderir.
ama hala daha çıkıpta bilip bilmeden yanlış eleştiriler var,
lütfen yazıları okuyarak yorum yapın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum