bende hamsi yi sevmedim. hic bir hayvan olmasin. KARADENIZ FIRTINASI yeterli.!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildihamsi zaten kulubümüzün simgesi değil. hamsi genelde karadenizin simgesidir. trabzonspor da karadenizin en büyük takımı olduğundan dolayı ikiis istesek de istemesek de özdeşleşiyor.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak glidali_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar tsclupta barcalı forma geldı dun gorduk gayet guzledı
Yorum
-
İlk olarak glidali_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar tsclupta barcalı forma geldı dun gorduk gayet guzledı
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildisacmalamislar gercekten... hamsinin Trabzonsporla ne alakasi var... biz ezikleri hamsi konusunda susturmaya calisiyoruz bizimkiler üstüne üstüne gidiyor...Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yorum
-
daha gelmedi formalar...nerden gördü arkadaş merak ediyorum..bu arada arkadaşlar bebe kıyafetleri üzerinde ki hamsi lafına neden takılıyosunuz anlamıyorum.bence harika ötesi bişi onlar yapanların ellerine sağlık..varmı senin ebatın da ki giysilerin üzerinde hamsi ile ilgili bi yazı..yok..zaten olmazda + yöneticimizin ağzından bizim maskotumuz hamsi diye birşey çıktı mı yok..büyük ihtimal formamızda gri renk olacak ve kareli olacak aaynı hamsinin üzerinde ki pul gibi..hangi tarafarın formasında maskotunun resmi var Türkiyede yada avrupa takımlarında ??
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparçalı formayı gören arkadaş nerde görmüş resmi falan yok mu...çıkmış mı gerçekten
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç gündür bekliyoz eğer yalandan atıp gittiyseler ayıptır...devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum