arkadaslar bana bi zahmet euro olarak cubuklu forma ve 2 tane short birde gecen seneki aston villa forma ve gecen sezonki antremanda giydigimiz uzun kollu lacivert shirt icin toplam fiyati yazabilir mi??
bugün ts clup a gittik bugün gelecek dediği formalar için geri toplatıldı dedi..perşembe günü satışa sunulacakmış...bişeler daha dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi...
ya bu ts clubta neden şöyle adam akıllı ürünler çıkmaz bi tshırt yapıyorlar allah aşkına onu ben giysem nerde giyerim o giyilip sokaga cıkılırmı bişeye benzeyenlerde 45 50 lira valla ts clubı kım yonetıyosa kım tasarlıyosa bence hiç aklı çalışmıyor o herife diyeceım yada kımlerse onlara dıyecem tek bır sey var fenerium un sitesini incelemeleri adamlarda sadece 15 20 çeşit anahtarlık var bizde kaçtane 2 !!!!!!! sitenin tasarımı ise zaten başlı başına hayal kırıklığı yani bir site ancak bu kadar bana tıklama ben gereksizim dedirtir bir mavi ton kullanmışlar ulan mavimi turkuazmı belli değil !! haksızmıyım arkadaslar cokmu sey istiyorum ?? tasarım tasarım tasarım başkada birşey demiyorum ha diyeceksiniz hangi tarafımız tamki oramız tam olsun ondada siz haklısınız ..............
Yorum