Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi
    iyi aferin çok güzel gittin sivas'a (sivas deplasmanında bulunduğun için teşekkür ederim hakını bu konuda vermek gerek) millete küfürü bastın rahatladın değil mii budur yani Trabzonspor taraftarlığı küfürü edince rahatladın başın göğe erdi ayrıca detay ayrıntınlarda gizlidir ayrıntılara önem vermezsen yarın öbür gün başın ağrır.

bu arada bi fikir beyan ettik sıcak kanlılığımız topluca meydana çıktı ben burada trabzon ya da başka bir ilimiz kötüdür demedim sadece "bize her yer trabzon" kelimesini beğenmediğimi söyledim benim için ya da bizler için önemli olan TRABZONSPOR'dur. lafıda uzatmanın anlamı yok sonuçta şahsi fikrim beğenende olur beğenmeyende önemli olan hepimiz TRABZONSPOR u seviyormuyuz seviyoruz.
    Kimsenin küfürü savunduğu yok rahatladım falan da demedim neyse sen şimdi bunu da ayrıntılı düşünürsün ...Hadi eyv..
    Twitter Adresim

Yorum

• afs abi resimlerde birşeymi demek istedin ne yani anlayalim, ne nedir nasi ne?

Yorum

• İlk olarak Lifon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        afs abi resimlerde birşeymi demek istedin ne yani anlayalim, ne nedir nasi ne?
        Mesajını aldım. Bordo şortun bende, şu sahayı ayarla da formaları ıslatalım..
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tişörtte Trabzonspor logosunu matematik olarak değil, optik olarak ortalamaları gerekirdi.

Optik ortalama ile matematik ortalamanın ne farkı var derseniz şöyle izah etmeye çalışayım: Trabzonspor logosunu mavi alanın içerisine teoride ortalayarak yerleştirmişler. Fakat logodaki yıldız oradaki optik dengeyi bozuyor ve gözümüz logoyu ortalanmamış olarak algılıyor.

Yukarıda paylaştığım gibi logo daha özenli uygulansa idi, gözümüzü daha da güzel görünecekti. Kalite detaylarda gizli.

Unutmadan Ülker logosunun etrafında kontür var zaten neden beyaz zemin üzerinde kullanılıyor ısrarla çözmek zor. Ülker yetkililerine ve Trabzonspor kulübüne zemin olmadan daha güzel göründüğünü hatırlatmakta fayda var.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 17:24.

Yorum

• Üstteki antrenman tişörtü çok hoş.Tek çirkinlik ülker logosu.Herhalde bundan daha kötüsünü tasarlayamazlardı.

Yorum

• Uzun kollu ürünler istanbulda ne zaman satışa sunulacak?
              Ürünlerin fiyatları ne kadar?

Bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen..
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzun kollu ürünler istanbulda ne zaman satışa sunulacak?
                Ürünlerin fiyatları ne kadar?

Bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen..
                Birader bekle az dur da. Yoldalar geliler.
                Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Bıktım valla bu uydurukluktan artık.. Şu armaları yapıştıranlar armaları yapıştıranlar resmen amatör başka bir şey değil.. Aslında formalarımız çoğu nike giyen takımın formasıyla hemen hemen aynı ama illaki bi simetri hatası yapılıyo.. Şu canım t shirtü bile becerip ne hale getirmişler..

Hiç Nike a sayıp sövmeye gerek yok bunların gözümüze kötü gelmesinin en büyük nedeni Trabzonspor kulubünün bu konudaki amatörlüğüdür. Destek olmak da nereye kadar.. Şimdiye kadar hiç kötü bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum ama bize normal bir giyilecek ürün vermeleri için kaç sene beklememiz gerekiyor? Yok ilk sene yok ikinci sene. Şurada yapılan çizimlere Allah aşkına gelip bir baksınlar bi de çıkan ürünlere baksınlar.. Böyle güçlü bir potansiyeli görememeleri gerçekten içler acısı.

Afs abi eminim artık sen de içten içe isyan etmeye başlamışsındır ama bu başlığı toparlayan milleti sakinleştiren kişi olarak kendine hakim oluyosun bence bu başlıkta.. Taş olsa çatlar artık

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstteki antrenman tişörtü çok hoş.Tek çirkinlik ülker logosu.Herhalde bundan daha kötüsünü tasarlayamazlardı.
                    Geçen seneki formalarda ülker yazısı bordoydu,bu senekiler kırmızı.
                    Hem güzel durmuyor hem de rengi tutmuyor.
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• dün samsunda bi mağazaya gittim trabzonspor ürünleride satıyor...yeni formalar ne zaman gelir dedim...adam bana formalar ağustosta çıkar dedi...yeni sezon formaları çıkmış dedim adam bana inatla bizim tsclubla anlaşmamız var çıksaydı bilirdik dedi...yani inanmadı bana...diyeceğim şudur ki ürünlerimizi satanlar ın çoğu şeyden haberi yok klüp bu konulara dikkat etmeli...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fikir sağlam olunca uygulama anlamlı ve güzel oluyor.
                        yalnız bizim forma bundan daha güzel ama armalar değişse o zamanda biimki beğenilir, çünkü üstündeki armaya bakılıyo önce
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birader bekle az dur da. Yoldalar geliler.
                          Emiceoli biran once almam lazim dayanamayrum =))
                          Kısa kollu giymediğim icin mecbur beklycez..
                          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• italya serie A takımlarında catania nın forması.hastayım bu formaya ben.şu tip cizgili formayı yapmak cokmu zor bi sormak lazım
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• juventus forması bizimkinden çok çok mu daha iyi bence hayır
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Resmi sitemiz görüntü yayınlamak konusunda neden bu kadar cimri?
                                Veya bu işin takipçisi kimse işini neden doğru dürüst yapmıyor? Koca kamptan yayınlanacak fotoğraflar bunlar mı olmalıydı. ki çoğu haber tek fotoğrafla geçiştiriliyor.

Çağatay haklısın da deveye sormuşlar ya neden boyun eğri diye, nerem doğru ki demiş. Diyeceklerimi testi kırılmadan, iş işten geçmeden söylüyor paylaşıyorum. Yine de dikkate almıyor, bazı hatalarda ısrar ediliyorsa ben ne yapayım?

Bunca çaba ve bütün iyi niyetime rağmen hala şüpheli gözler de cabası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X