İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Lifon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi resimlerde birşeymi demek istedin ne yani anlayalim, ne nedir nasi ne?
Yorum
-
Tişörtte Trabzonspor logosunu matematik olarak değil, optik olarak ortalamaları gerekirdi.
Optik ortalama ile matematik ortalamanın ne farkı var derseniz şöyle izah etmeye çalışayım: Trabzonspor logosunu mavi alanın içerisine teoride ortalayarak yerleştirmişler. Fakat logodaki yıldız oradaki optik dengeyi bozuyor ve gözümüz logoyu ortalanmamış olarak algılıyor.
Yukarıda paylaştığım gibi logo daha özenli uygulansa idi, gözümüzü daha da güzel görünecekti. Kalite detaylarda gizli.
Unutmadan Ülker logosunun etrafında kontür var zaten neden beyaz zemin üzerinde kullanılıyor ısrarla çözmek zor. Ülker yetkililerine ve Trabzonspor kulübüne zemin olmadan daha güzel göründüğünü hatırlatmakta fayda var.En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 17:24.
Yorum
-
İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu ürünler istanbulda ne zaman satışa sunulacak?
Ürünlerin fiyatları ne kadar?
Bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen..Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
Bıktım valla bu uydurukluktan artık.. Şu armaları yapıştıranlar armaları yapıştıranlar resmen amatör başka bir şey değil.. Aslında formalarımız çoğu nike giyen takımın formasıyla hemen hemen aynı ama illaki bi simetri hatası yapılıyo.. Şu canım t shirtü bile becerip ne hale getirmişler..
Hiç Nike a sayıp sövmeye gerek yok bunların gözümüze kötü gelmesinin en büyük nedeni Trabzonspor kulubünün bu konudaki amatörlüğüdür. Destek olmak da nereye kadar.. Şimdiye kadar hiç kötü bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum ama bize normal bir giyilecek ürün vermeleri için kaç sene beklememiz gerekiyor? Yok ilk sene yok ikinci sene. Şurada yapılan çizimlere Allah aşkına gelip bir baksınlar bi de çıkan ürünlere baksınlar.. Böyle güçlü bir potansiyeli görememeleri gerçekten içler acısı.
Afs abi eminim artık sen de içten içe isyan etmeye başlamışsındır ama bu başlığı toparlayan milleti sakinleştiren kişi olarak kendine hakim oluyosun bence bu başlıkta.. Taş olsa çatlar artık
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstteki antrenman tişörtü çok hoş.Tek çirkinlik ülker logosu.Herhalde bundan daha kötüsünü tasarlayamazlardı.
Hem güzel durmuyor hem de rengi tutmuyor.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
dün samsunda bi mağazaya gittim trabzonspor ürünleride satıyor...yeni formalar ne zaman gelir dedim...adam bana formalar ağustosta çıkar dedi...yeni sezon formaları çıkmış dedim adam bana inatla bizim tsclubla anlaşmamız var çıksaydı bilirdik dedi...yani inanmadı bana...diyeceğim şudur ki ürünlerimizi satanlar ın çoğu şeyden haberi yok klüp bu konulara dikkat etmeli...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fikir sağlam olunca uygulama anlamlı ve güzel oluyor.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader bekle az dur da. Yoldalar geliler.
Kısa kollu giymediğim icin mecbur beklycez..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
Resmi sitemiz görüntü yayınlamak konusunda neden bu kadar cimri?
Veya bu işin takipçisi kimse işini neden doğru dürüst yapmıyor? Koca kamptan yayınlanacak fotoğraflar bunlar mı olmalıydı. ki çoğu haber tek fotoğrafla geçiştiriliyor.
Çağatay haklısın da deveye sormuşlar ya neden boyun eğri diye, nerem doğru ki demiş. Diyeceklerimi testi kırılmadan, iş işten geçmeden söylüyor paylaşıyorum. Yine de dikkate almıyor, bazı hatalarda ısrar ediliyorsa ben ne yapayım?
Bunca çaba ve bütün iyi niyetime rağmen hala şüpheli gözler de cabası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum