Armaları kastediyorsun sanırım. Değişmesi için benim kadar çaba sarf eden azdır bu konuda desem, abartmış olmam sanırım. Ne yazdığımı gayet net hatırlıyorum, -hatta bu eleştirinin geleceğini de biliyordum- armalar 'değişti' dedim, 'nakış oldular' demedim. Değiştirirken bana veya bize sormuyorlar ki müdahele şansımız olsun. Yenilerde hiç değilse renk doğruya yakın ve eskisine göre ömrü biraz daha uzun olacak. İstediğimiz gibi mi derseniz tabii ki hayır.
Fakat geçmiş dönemlerin hiçbirinde armamıza gereken önemin gösterilmediği gerçeği de ortada duruyor. Taraftarı en çok şaşırtan ise arması nakışlı ürünlerde doğru uygulamışken, formalarda bu transferli armada neden ısrar ediliyor?
Bana kalsa armaları daha düzgün ve nakış yaptırırım seve seve. Benim elimden gelen bu kadar. Seneye bu konunun düzeltilmesi için ısrarlara devam edeceğiz.
Bu meseleyi asıl muhataplarına sormakta fayda var.
Resmi sitemiz görüntü yayınlamak konusunda neden cimri davranıyor?
En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 10:46.
Bende Trabzondan cubuklu formayi( isim olarak TRABZONSPOR 61 yazdirdim) ve taraftar kartini ismarladim kuzenime. Postayla yolladi bana dün. Insallah hafta sonu ban ulasir. Merakla bekliyorum....
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
afs abi hani formalar çok güzel olacaktı sana inandik bekledik forma almadik yine aynı tas aynı hamam formalarımız hiç güzel değil. Şaka Şaka kimi forması bizden daha güzel bizim formanın antideprasan özelliği var o formayı görünce huzur kapliyor insanı, ama idmanlarda çünkü takım oynadığı zaman kanser oluyorum hissediyorum en son ne zaman rahat maç izledim bende bilmiyorum bizim kaderimiz bu her halde formayla alakali bir durum değil bizim zaten kötü olan formamız az oldu. Nikenin formaları benim hoşuma gidiyor benim tek rahatsız olduğum şey armamızın nakış olmaması onun dışında bence formamız oldukça başarılı saygılar sevgiler
Yorum